meth666 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ? Humminbird Piranha 150/160Lowrance X-4Garmin Echo 100 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1989 Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Wieczorem mogę Ci zrobić zdjęcie z porównaniem z telefonem 6,53" Ale różnica wydaje się spora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pat92 Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 To będzie ponton 360, siedzę stosunkowo blisko ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Mam mały ponton. Na jesieni przesiadłem się z najmniejszego Hooka na 9 Garmina. Koledzy mają 7. Różnica jest ale na obu widac to samo. Tylko że my nie stosujemy map. U nas są one bezużyteczne. Ja 90% czasu pływam na podziale częstotliwości a pozostałe 10 na bocznym. Ekran nigdy nie będzie za duży. Znajomi co pływają od 2 lat z 9 już coś przebąkują o 12... Pilnuj giełdy ja tu kupiłem 9 nówka za 2500. Wysłane z mojego SM-N770F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Jak Cię stać to bierz 9 i się nie zastanawiaj . Wrzuć ogłoszenie w dziale ,,kupię,, może ktoś będzie się pozbywał … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Bierz większy ekran i tak po sezonie max dwóch stwierdzisz że mało. W zeszłym sezonie przesiadłem się z 9 na 12 a na ten sezon będzie jeszcze 16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 To i aku musi być słuszny. 16 cali lubi zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 80 ah rozruchowy do spaliny i obsługa elektroniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Bierz większy ekran i tak po sezonie max dwóch stwierdzisz że mało. W zeszłym sezonie przesiadłem się z 9 na 12 a na ten sezon będzie jeszcze 16.Paweł, może warto zaczekać- na 90% będzie jesienią ogłoszony nowy HDS Live. Simrad wypuścił swój ekran, oni zawsze poprzedzali swoimi wypustami Lowrance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Czekanie w dzisiejszych czasach jest mocno nie wskazane. Będzie nowość sprzedam 12 i kupię nowszy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Przypominam, że temat wątku to: 'Wybór echosondy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 OK , co do wątku kto planuje zakup echa radze to przemyśleć , moje echo od grudnia do teraz cena poszybowała o 1300 zł w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 I pomyśleć, że ja w grudniu kupiłem dodatkowego Solixa 12 g3 za 12,8 tys. Oczywiście nowego z gwarancją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomuś Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 pawlo29 w którą stronę przemyśleć?..????Czyli brać czy nie brać?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Ciekaw czy jest wogole opcja żeby teraz ceny zaczely spadać. Może na jesień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 To że kupiłem 9 za 4700 nówkę sztukę a teraz jest za 6000 tylko się z tego cieszę , Sam musisz podjąć decyzję wchodząc na sklep widzisz ceny , ale nikt nie pisze że o tyle podrożało w tak krótkim czasie , tanio to już było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pat92 Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Wybór padł na 9tke. Ma ktoś jakieś ciekawe mocowania do pontonu na taki telewizor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Każdy potrzebuje czego innego.Jeden klejona Borika.Inny na skrzynce.Dla mnie najlepszy cover.Powiedz czego potrzebujesz. Wysłane z mojego SM-N770F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Wybór padł na 9tke. Ma ktoś jakieś ciekawe mocowania do pontonu na taki telewizor?skrzynka suwana po burcie- na listwie od ławki- jeśli twój ponton to posiada, Przesuwasz jak chcesz ,są gotowe do kupienia- zintegrowane z uchwytami kielchowymi pod wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomuś Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Maciej_K mógłbyś podać link. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 UCHWYT DO WĘDKI ECHOSONDY NA PONTON ŁÓDKĘ TOKAREX - uchwyt na wędki, echosondę, akumulator - 5525349612 - Allegro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peesx Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Ewentualnie takie coś. https://allegro.pl/oferta/stolik-skladany-do-pontonu-z-uchwytem-na-2-wedki-10818078433 Pozdrawiam,Piotrek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 U siebie poszedłem inną drogą- półka jest na balonie od góry- nie zabiera miejsca tyle, ale też nie ma miejsca na aku- kable idą w ruch. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pat92 Opublikowano 13 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Panowie podpowiedzcie mi jeszcze jak to jest z aku, jest sens do strikera 9 uzywać 2x 7ah? nie wożę ze soba duzego aku do elektryka i nie wiem jak to rozwiazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 13 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 (edytowane) Maciek, a może byś opublikował swoją subiektywną ocenę echosond wg cen zakupu. Dodatkowo wskazując np. co nabywca zyska technicznie kupując elitkę zamiast strikera. Takie załóżmy porównania ech z przedziału do 5 tys itd. Oczywiście chodzi mi o Twoją subiektywną ocenę, chyba że masz umowę z jakimś producentem, to będzie mocno subiektywna. ???? Edytowane 13 Marca 2022 przez Matteoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 13 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Panowie podpowiedzcie mi jeszcze jak to jest z aku, jest sens do strikera 9 uzywać 2x 7ah? nie wożę ze soba duzego aku do elektryka i nie wiem jak to rozwiazac za mało prądu...striker ma wadę taką że nie można go wygasić tylko ekran cały czas się świeci albo musisz go całkiem wyłączyć...ja mam 18ah przy strikerze 7sv i od rana do wieczora obleci ale ekran cały czas włączony i jasność 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
meth666
Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ?
Humminbird Piranha 150/160
Lowrance X-4
Garmin Echo 100
Dzięki
Top użytkownicy dla tego pytania
622
335
164
134
Popularne dni
14 Cze
33
18 Gru
32
2 Sty
32
13 Mar
29
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 622 odpowiedzi
siarq 335 odpowiedzi
Paprykarz 164 odpowiedzi
psulek 134 odpowiedzi
Popularne dni
14 Cze 2020
33 odpowiedzi
18 Gru 2016
32 odpowiedzi
2 Sty 2017
32 odpowiedzi
13 Mar 2016
29 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Nie lubię tak, ale skoro samochody porównują , to nie będzie tak źle? Poza tym chyba nie ujawnił z szerszą refleksją się na forum użytkownik któregoś z tych urządzeń- więc może to faktycznie komuś si
Beny
Garmin striker 9 sv - pudełko organizer z leroy merlin za jakies 15zł. Chwila z dremelem i działa wyśmienicie !
woblery z Bielska
Dzień dobry. Zachęcam do zapoznania się z panującymi tu zwyczajami: http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ Jako że jest to Twój pierwszy post i od razu obraziłeś wielu uczciwych hand
Opublikowane grafiki
4303 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi