meth666 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ? Humminbird Piranha 150/160Lowrance X-4Garmin Echo 100 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 (edytowane) Długo się zbierałem, mam nadzieję, że może być to pomocne dla potencjalnych nabywców. Edytowane 5 Maja 2022 przez Maciej_K 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nadel Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 najlepiej mieć oba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Darek, im ładniejsze widoki, tym mniej łowienia. Mark my words Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nadel Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Gapienie się w ekran wciąga a jak nie biorą, to kupujesz drugi ekran i jeszcze bardziej nie biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Gapienie się w ekran wciąga a jak nie biorą, to kupujesz drugi ekran i jeszcze bardziej nie biorą Coś w tym jest … 3 razy więcej łowiłem zanim pierwszy telewizorek kupiłem …. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Coś w tym jest … 3 razy więcej łowiłem zanim pierwszy telewizorek kupiłem ….Na Twoim miejscu bym się jak najszybciej pozbył tego ustrojstwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 (edytowane) Gapienie się w ekran wciąga a jak nie biorą, to kupujesz drugi ekran i jeszcze bardziej nie biorą Coś na rzeczy jest w tym, ale te poniżej to karpiowate, chyba kukurydza, białe robaki muszą wjechać na pokład Edytowane 11 Maja 2022 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nadel Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Konkretna informacja. Pozycja i głębokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janus Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Zastanawiam się nad kupnem Garmin Panoptix LiveScope Plus System z LVS34 do połowów wertykalnych i nie tylko. Ekran byłby optymalny 12 cali, ale tu jest pytanie jaki? Może ktoś przetestował juz ten system. Każda odpowiedź będzie pomocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 8412xsv o będzie Pan zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Zastanawiam się nad kupnem Garmin Panoptix LiveScope Plus System z LVS34 do połowów wertykalnych i nie tylko. Ekran byłby optymalny 12 cali, ale tu jest pytanie jaki? Może ktoś przetestował juz ten system. Każda odpowiedź będzie pomocna.Testował, wertykalnie niewiele więcej jak lvs32, ekran nie ma wielkiego wpływu na jakość obrazu live, czy to 1222 plus, czy 1223xsv czy 8412xsv- na wyświetlaczu będzie to samo jeśli chodzi o jakość obrazu live. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janus Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 8412xsv o będzie Pan zadowolony.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janus Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Testował, wertykalnie niewiele więcej jak lvs32, ekran nie ma wielkiego wpływu na jakość obrazu live, czy to 1222 plus, czy 1223xsv czy 8412xsv- na wyświetlaczu będzie to samo jeśli chodzi o jakość obrazu live. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz458 Opublikowano 26 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Witam czy taki akumulator bedzie dobry do echo element 9hv https://swiatbaterii.pl/akumulatory-12v/35272-green-cell-agm-vrla-12v-40ah-bezobslugowy-akumulator-do-kosiarki-skutera-lodzi-wozka-inwalidzkiego.html?gclid=CjwKCAjwyryUBhBSEiwAGN5OCKvdcHTGmOhL6PULd23LdYHDwxVBiqxOcapQU8sSgvhDfVK9gBSNiRoCytUQAvD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meps Opublikowano 26 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Witam czy taki akumulator bedzie dobry do echo element 9hv https://swiatbaterii.pl/akumulatory-12v/35272-green-cell-agm-vrla-12v-40ah-bezobslugowy-akumulator-do-kosiarki-skutera-lodzi-wozka-inwalidzkiego.html?gclid=CjwKCAjwyryUBhBSEiwAGN5OCKvdcHTGmOhL6PULd23LdYHDwxVBiqxOcapQU8sSgvhDfVK9gBSNiRoCytUQAvD_BwEBędzie dobry i prądu na pewno nie zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz458 Opublikowano 26 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Dzięki za odpowiedź taki właśnie zamowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniek600 Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Czy solix 12 g1 wart jest jeszcze zakupu? Porównując do hds gen 3, warto zmieniać na solixa ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Czy solix 12 g1 wart jest jeszcze zakupu? Porównując do hds gen 3, warto zmieniać na solixa ?All' bout money. Do gen3 podepniesz SS3D i masz elegancki sonar boczny dalekiego zasięgu. Solix g1 porobi z mega live -jeśli myślałeś o nim. Sprawa zależy także od tego czy masz dziobówkę i jaką- bo zintegrowana z ekranem to przydatna na wodzie rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniek600 Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Dziobówki nie będę łączył z ekranem. Ogólnie mam do wzięcia solixa w cenie może trochę poniżej 7k, czy nie podłączając zbędnych bajerów zarówno do hds jak solixa, różnica w podstawowej wersji jest na tyle widoczna na korzyść solixa ze warto zmieniać? Podstawowa wersja hds i solixa co bys wybrał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 (edytowane) za ile możesz mieć tego gen3? Edytowane 28 Maja 2022 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniek600 Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Gen 3 mam obecnie, ale pojawiła się opcja solixa i stąd pytanie czy warto zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Gen 3 mam obecnie, ale pojawiła się opcja solixa i stąd pytanie czy warto zmieniać.Szczerze, to powiem tak- kup Elitę FS 9 cali w cenie tego solixa G1, jest lepsza moim zdaniem. Znasz obsługę, chyba to można połączyć ethernetem z g3 i dzielić obrazowanie( ale nie jestem pewien tutaj) oaz mapami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniek600 Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 (edytowane) Ok o to mi chodziło, jak nie zyskam wielkiego Wow na tej zmianie to nie będę się pchał, bo obsluga lowrance'a bardzo mi odpowiada. Dzięki za pomoc Edytowane 28 Maja 2022 przez Maniek600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Ok o to mi chodziło, jak nie zyskam wielkiego Wow na tej zmianie to nie będę się pchał, bo obsluga lowrance'a bardzo mi odpowiada. Dzięki za pomocObsługa solixa vs. Lowrance jest dużo bardziej skomplikowana pod każdym względem praktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 (edytowane) Ok o to mi chodziło, jak nie zyskam wielkiego Wow na tej zmianie to nie będę się pchał, bo obsluga lowrance'a bardzo mi odpowiada. Dzięki za pomocNIe zyskasz. A tak jak napisał Maciej obsługa Solixa jest dość specyficzna.Ja się ju przyzwyczaiłem po trzech latach użytkowania a niektórych funkcji cały czas szukam Edytowane 29 Maja 2022 przez kruz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
meth666
Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ?
Humminbird Piranha 150/160
Lowrance X-4
Garmin Echo 100
Dzięki
Top użytkownicy dla tego pytania
622
335
164
134
Popularne dni
14 Cze
33
18 Gru
32
2 Sty
32
13 Mar
29
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 622 odpowiedzi
siarq 335 odpowiedzi
Paprykarz 164 odpowiedzi
psulek 134 odpowiedzi
Popularne dni
14 Cze 2020
33 odpowiedzi
18 Gru 2016
32 odpowiedzi
2 Sty 2017
32 odpowiedzi
13 Mar 2016
29 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Nie lubię tak, ale skoro samochody porównują , to nie będzie tak źle? Poza tym chyba nie ujawnił z szerszą refleksją się na forum użytkownik któregoś z tych urządzeń- więc może to faktycznie komuś si
Beny
Garmin striker 9 sv - pudełko organizer z leroy merlin za jakies 15zł. Chwila z dremelem i działa wyśmienicie !
woblery z Bielska
Dzień dobry. Zachęcam do zapoznania się z panującymi tu zwyczajami: http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ Jako że jest to Twój pierwszy post i od razu obraziłeś wielu uczciwych hand
Opublikowane grafiki
4303 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi