meth666 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ? Humminbird Piranha 150/160Lowrance X-4Garmin Echo 100 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Granturismo Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 No dobrze. A następna w rankingu cena/jakość, nieco droższa echosonda ale już z większym ekranem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 No dobrze. A następna w rankingu cena/jakość, nieco droższa echosonda ale już z większym ekranem?Hook reveal 5 i striker 5 tutaj lepszy hook bo obsłuży ci navionicsy, cmap- mapy zewnętrzne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jogger1 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Prosta w obsłudze intuicyjna to raymarine element ale to od 7 cali w górę - tez nie bez przyczyny nie ma 4 cali w produkcji … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Prosta w obsłudze intuicyjna to raymarine element ale to od 7 cali w górę - tez nie bez przyczyny nie ma 4 cali w produkcji … Teraz już nikt nie robi 5 calówek z bocznym sonarem, element nie jest tutaj żadnym wyjątkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Granturismo Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 A czy z takiej echosondy, jak Striker 4 lub 5 można w jakiś sposób przenieść obraz na urządzenie zewnętrzne, typu tablet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 A czy z takiej echosondy, jak Striker 4 lub 5 można w jakiś sposób przenieść obraz na urządzenie zewnętrzne, typu tablet?Nie, jak chcesz mirrora obrazu to Raymarine Dragonfly Pro lub elite TI, simrad Go i wyższe modele Lowrance/Simrad oraz Gpsmap od Garmina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiernikTorunski Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Maciej_K mam pytanko Obecnie od 2020 używam Garmin Echomap UHD 93SV + GT54 chciałbym przesiąść się dalej na Garmina z tym że z lepszym obrazowaniem i leszymi szczegółami obrazu,rozdzielczością na jaki model byś proponował bym widział znaczną różnicę i był zadowolony ? pływam zarówno po rzece Wiśle ( dużo mniej niż po jeziorach) jak i po jeziorach głebokości do 26m ale az tak głeboko nie łowię, max 12-13 metrów w okresie jesieni. Będę wdzięczny za twoją opinie. Z góry dziękuje i pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Echomap ultra 10 cali lub gpsmap 923 xsv jeśli fundusze pozwalają to 1223xsv .Wskazanie na ultra bo w Szwecji teraz za pół ceny są. Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiernikTorunski Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 (edytowane) Echomap ultra 10 cali lub gpsmap 923 xsv jeśli fundusze pozwalają to 1223xsv .Wskazanie na ultra bo w Szwecji teraz za pół ceny są. Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka Dzieki wielkie Maciej za odpowiedz, fundusze mocno ograniczone jak u wszystkich chyba w tym okresie i przy obecnych wydatkach.Czy moge ciebie lub któregos z kolegów prosić o podanie tu lub na priv sklepu w Szwecji zaufanego z którego bym mógł zamówić taniej Ultra 10 ??? Będę mega wdzięczny Edytowane 9 Stycznia 2023 przez PiernikTorunski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Dzieki wielkie Maciej za odpowiedz, fundusze mocno ograniczone jak u wszystkich chyba w tym okresie i przy obecnych wydatkach.Czy moge ciebie lub któregos z kolegów prosić o podanie tu lub na priv sklepu w Szwecji zaufanego z którego bym mógł zamówić taniej Ultra 10 ??? Będę mega wdzięcznyW wątku o pantoptixie są linki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Szlak jest przetarty do Szwecji, cena tamtejsza nie do pobicia. Przetwornik w zestawie gt54 tam jest i ewentualne upgrade to dokupienie gt56. natomiast jak pływasz na głębokiej wodzie, to realnie 455khz i tak najlepsze i nie ma sensu zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mickeN Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Dzieki wielkie Maciej za odpowiedz, fundusze mocno ograniczone jak u wszystkich chyba w tym okresie i przy obecnych wydatkach.Czy moge ciebie lub któregos z kolegów prosić o podanie tu lub na priv sklepu w Szwecji zaufanego z którego bym mógł zamówić taniej Ultra 10 ??? Będę mega wdzięczny Najlepiej jak tutaj podadzą linki, zaraz kto inny o to zapyta, np ja Sodersportfiske to wielki sklep, myślę, że można im zaufać, sam chce zamówić Ultrę, ale 122sv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 (edytowane) Ktoś tu pisał że ultre 12 sv kupił za 1250€Edyta: z przetwornikiem Edytowane 9 Stycznia 2023 przez Radbraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiernikTorunski Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Ktoś tu pisał że ultre 12 sv kupił za 1250€Edyta: z przetwornikiemRealy ???? Dajcie linka jak macie do takiej12 sv ja dla siebie szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 tyle kosztuje 10tka, nie szalejmy Moi znajomi kupowali 12tkę z gt54 za równowartość 7500zł, to trochę więcej niż 1250E 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mickeN Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 No teraz 12 idzie dorwać 7500-8000zł, tylko fajnie jakby ktoś podał takie sprawdzone źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zakupiłem 12” echomap pod Live wlansie z sodern ze Szwecji. Pewny sklep szybka i pewna wysyłka. Smialo można zamawiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 tyle kosztuje 10tka, nie szalejmy Moi znajomi kupowali 12tkę z gt54 za równowartość 7500zł, to trochę więcej niż 1250EGarmin Panoptix LiveScope System (PS30, LVS12, LVS32, LVS34, LVS62) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Do Pl 12” wyszła mi 1713€. Z wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Ze sklepu z wątku/zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Tak dokładnie. Nie wiem od czego to zalezy z tymi cenami. Próbowałem adres na Irlandię ale cena była taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 tyle kosztuje 10tka, nie szalejmy Moi znajomi kupowali 12tkę z gt54 za równowartość 7500zł, to trochę więcej niż 1250EDokładnie, za 1249 EUR (z VAT i wysyłką do PL) można nadal kupić Ultrę 102SV + GT54 w sklepie www.ruoto.fi W Happy Angler najniższa cena tego zestawu wynosiła 1202 EUR (z VAT i wysyłką do PL) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Pewnie nowe Ultry będą za jakiś czas- bo 9tkę nową UHD 2 pokazali i wygląda, że będzie obraz dużo lepszy. Ciekawe co poprawią (?) w Ultrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amalker Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Kupiłem w ruoto ultrę bez przetwornika w listopadowej przedsprzedaży, na wczoraj zadane pytanie kiedy mogę się jej spodziewać... cisza... może wstrzymajcie się z zakupami a ja pochwalę się jak dotrze. Spodziewali się ich w grudniu, teraz na stronie jest informacja, że bardziej w marcu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Ja, swoją, również bez przetwornika, otrzymałem z Ruoto kilka dni po zamówieniu. Jednak jak ja zamawiałem to były jeszcze na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
meth666
Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ?
Humminbird Piranha 150/160
Lowrance X-4
Garmin Echo 100
Dzięki
Top użytkownicy dla tego pytania
622
335
164
134
Popularne dni
14 Cze
33
18 Gru
32
2 Sty
32
13 Mar
29
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 622 odpowiedzi
siarq 335 odpowiedzi
Paprykarz 164 odpowiedzi
psulek 134 odpowiedzi
Popularne dni
14 Cze 2020
33 odpowiedzi
18 Gru 2016
32 odpowiedzi
2 Sty 2017
32 odpowiedzi
13 Mar 2016
29 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Nie lubię tak, ale skoro samochody porównują , to nie będzie tak źle? Poza tym chyba nie ujawnił z szerszą refleksją się na forum użytkownik któregoś z tych urządzeń- więc może to faktycznie komuś si
Beny
Garmin striker 9 sv - pudełko organizer z leroy merlin za jakies 15zł. Chwila z dremelem i działa wyśmienicie !
woblery z Bielska
Dzień dobry. Zachęcam do zapoznania się z panującymi tu zwyczajami: http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ Jako że jest to Twój pierwszy post i od razu obraziłeś wielu uczciwych hand
Opublikowane grafiki
4303 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi