meth666 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ? Humminbird Piranha 150/160Lowrance X-4Garmin Echo 100 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Poproszę scan gwarancji z door to door. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 (edytowane) Reklamuję, sprzedaję i polecam, wiem jak to się odbywa. Jeśli jest problem to po wstępnym kontakcie telefonicznym i próbie rozwiązania problemu pakuje się sprzęt, serwis zamawia kuriera, a później kurierem wraca.Jeśli jest inaczej to sprzedawca frajer i ma w dupie klienta. Edytowane 6 Grudnia 2023 przez karkoszek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oldSeb Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 (edytowane) Przy okazji możecie polecić jakieś zagraniczne strony skąd warto zakupić echosondę? Gdzieś tu czytałem o happyangler. Jest coś jeszcze godnego polecenia?Rzuć okiem na szwedzki kayakstore.seKupiłem u nich Garmina za bardzo przyzwoite pieniądze. Edytowane 6 Grudnia 2023 przez oldSeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Poproszę scan gwarancji z door to door.W czerwcu wysyłałem tak sprzęt, mówię jak jest. Jak nie wierzysz ? Nie zamierzam udowadniać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Ja jak kupiłem w happyangler i reklamowałem bo nie chciała się odpalić to musiałem odesłać do sklepu na swój koszt i sklep ją reklamował . Dzwoniłem do polskiego garmina i nie było mowy żeby sprzęt przyjęli .W happyangler sprzęt zaginął na 6 tygodni sklep twierdził że towaru z reklamacji nie otrzymał a tamtejszy garmin że echo do sklepu wysłali . Dopiero pomoc znajomego będącego na miejscu rozwiązała problem . Dostałem przeprosiny ze sklepu i nowe echo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ObywatelX Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Ja jak kupiłem w happyangler i reklamowałem bo nie chciała się odpalić to musiałem odesłać do sklepu na swój koszt i sklep ją reklamował . Dzwoniłem do polskiego garmina i nie było mowy żeby sprzęt przyjęli .W happyangler sprzęt zaginął na 6 tygodni sklep twierdził że towaru z reklamacji nie otrzymał a tamtejszy garmin że echo do sklepu wysłali . Dopiero pomoc znajomego będącego na miejscu rozwiązała problem . Dostałem przeprosiny ze sklepu i nowe echoCzyli w skrócie. Kupując za granicą można trochę zaoszczędzić tylko problemy zaczynają się jak przychodzi do reklamacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Nie tyle co problem a koszty wysyłek , bariera językowa . To że się kupi w PL tojedno , ale odsyłasz to do sklepu a sklep do dostawcy . W efekcie końcowym konsument i tak się „kopie” z serwisem a nie sklepem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Reklamujesz z tytułu rękojmi i jedyną stroną w sporze dla ciebie jest sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Oraz sąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Co prawda echa nie reklamowałem ale już sprzętu RTV całkiem sporo i jak do tej pory odpukać na sklepie się kończyło.Tylko w jednym przypadku jak mnie już sklep zaczął drażnić udeżyłem bezpośrednio do producenta który sprawę załatwił w miarę szybko i bezproblemowoTak że może nie jest tak źle z tym reklamowaniem w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 9 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Ale co innego w swoim kraju a inaczej już jest za granicą. Wysyłać i prosić się Za granicą taniej da się wyrwać ale jak jest kasa to wolę jedną krajowe i mam świadomość że będzie łatwiej w razie wu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MatB Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Dzien dobry! Co byscie polecili biorąc pod uwagę że pieniądze do zapłacenia obecnie bardzo podobne:1. Garmin ECHOMAP UHD2 92SV z GT562. ECHOMAP ULTRA 102SV z GT56 Stoję przed wyborem echa na 4 metrową łódkę. Celuję w Garmina. Obecnie mam Strikera 5 calowego i myślę że będzie łatwiej z nowym Garminem niż inną marką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Weź ultrę . Ekran większy i więcej pixeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mickeN Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Kupując od kogoś Echomap Ultra 102sv/122sv i nie mając dostępu do ActiveCaptain co dokładnie tracę ?Jedno echo mam na siebie, panoptix też na kogoś innego, teraz doszło by dodatkowe echo jeszcze na kogoś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Sprzedawca powinien usunac urzadzenie ze swojego konta wtedy ty bedziesz mogl je zarejestrowac na swoim koncie active captain. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mickeN Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Sprzedawca powinien usunac urzadzenie ze swojego konta wtedy ty bedziesz mogl je zarejestrowac na swoim koncie active captain. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu TapatalkaWłaśnie nie może odzyskać hasła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 To korzysta z procedury odzyskiwania hasła. Chyba pamięta, na jakie konto emailowe zarejestrował echosondę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mickeN Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 To korzysta z procedury odzyskiwania hasła. Chyba pamięta, na jakie konto emailowe zarejestrował echosondę?Włąśnie tego nie ogarniam, piszę, że nie da rady odzyskać xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 (edytowane) Bo ma to w 4 literach? Jak sprzedawałem Strikera, to przed sprzedażą usunąłem echosondę z mojego konta, później przywrócenie ustawień fabrycznych na echosondzie (o ile sobie przypominam w tej kolejności) i kupujący mógł ją bez problemu podpiąć do swojego konta.PS. Ja bym raczej nie kupił echosondy zarejestrowanej na innym koncie (bez jej wyrejestrowania).Gdyby to sprzedający przypadkiem czytał, to podpowiem jak usunąć echo ze swojego konta (nie jest to skomplikowane):1) Uruchamiamy na smartphonie/tablecie aplikację ActiveCaptain2) Wchodzimy na Moje urządzenia morskie3) Wybieramy urządzenie, które chcemy usunąć4) Tapiemy na menu (w androidzie na górze po prawej stronie trzy kropki pionowo)5) Wybieramy wyrejestruj urządzenie.PS. Przepraszam za offtop w wątku... Edytowane 11 Grudnia 2023 przez radeqs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oldSeb Opublikowano 12 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Pytanie czy ma dostęp do tego konta do którego to urządzenie jest dodane. Ja bym tego sprzedawcę zapytał czy ma dowód nabycia tego urządzenia które chce sprzedać bo to jakieś podejrzane jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 12 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 (edytowane) Napisanie emaila na adres zapisany na echosondzie rozwieje wszelkie wątpliwości. Zakup kradzionego przedmiotu nawet nieświadomie, naraża na zarzuty o paserstwo. W tym przypadku wątpliwości łatwo wyjaśnić. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Grudnia 2023 przez radeqs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mickeN Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Echomap Ultra 102sv kabel zasilający ...Przez własną głupotę pękło szkiełko w tej żółtej "otoczce" i kabelek wyszedł z jednej strony eh... Od razu zamawiać nowy kabel zasilający czy idzie to jakoś zastąpić ?Swoją drogą, kto daje tam taki cieniutki kabelek, jak włos dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 (edytowane) Echomap Ultra 102sv kabel zasilający ...Przez własną głupotę pękło szkiełko w tej żółtej "otoczce" i kabelek wyszedł z jednej strony eh... Od razu zamawiać nowy kabel zasilający czy idzie to jakoś zastąpić ?Swoją drogą, kto daje tam taki cieniutki kabelek, jak włos dosłownieKup nowy oryginał kosztuje nie drogo a będziesz spał spokojnie . Ja kiedyś przez druciarstwo kabla zasilającego spaliłem laptopa i od tego czasu wyleczyłem się z rzemieślniczych napraw drogiej elektroniki Edytowane 20 Grudnia 2023 przez sero1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mickeN Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Kup nowy oryginał kosztuje nie drogo a będziesz spał spokojnie . Ja kiedyś przez druciarstwo kabla zasilającego spaliłem laptopa i od tego czasu wyleczyłem się z rzemieślniczych napraw drogiej elektroniki Swoją drogą co to jest ? Na bezpiecznik nie wygląda, mały kabelek w środku jest, czyli co "przepali" się jakimś cudem i klient musi od razu cały przewód kupować ? Jeśli tak to trochę lipnie to zrobili ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 (edytowane) Przecież w tej żołtej bańce jest bezpiecznik topikowy, chyba 5A. Wymień i tyle, Chyba że wyrwałeś przewód. Coś w tym stylu https://allegro.pl/oferta/bezpiecznik-szklany-20mm-5a-9552919573?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_mtrzcj_czesci_czesci-samochodowe_pla_pmax&ev_campaign_id=17996333742&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAvoqsBhB9EiwA9XTWGfQKly9WRkLDOm7l4N_x9C8xgdtMckAhbZJ2rd3g_P3S3efGEnKyRBoCrJ8QAvD_BwE Edyta - 8A https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/echomapultra/PL-PL/GUID-9C88CF7D-0ACD-4281-8422-5D2D2B0733C6.html A jak urwałeś to kup oprawkę na bezpiecznik i zarób na przewodzie. Żadne to druciarstwo, jak nie czujesz się na siłach, to możesz komuś dać, ale to nic strasznego. Edytowane 20 Grudnia 2023 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
meth666
Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ?
Humminbird Piranha 150/160
Lowrance X-4
Garmin Echo 100
Dzięki
Top użytkownicy dla tego pytania
622
335
164
134
Popularne dni
14 Cze
33
18 Gru
32
2 Sty
32
13 Mar
29
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 622 odpowiedzi
siarq 335 odpowiedzi
Paprykarz 164 odpowiedzi
psulek 134 odpowiedzi
Popularne dni
14 Cze 2020
33 odpowiedzi
18 Gru 2016
32 odpowiedzi
2 Sty 2017
32 odpowiedzi
13 Mar 2016
29 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Nie lubię tak, ale skoro samochody porównują , to nie będzie tak źle? Poza tym chyba nie ujawnił z szerszą refleksją się na forum użytkownik któregoś z tych urządzeń- więc może to faktycznie komuś si
Beny
Garmin striker 9 sv - pudełko organizer z leroy merlin za jakies 15zł. Chwila z dremelem i działa wyśmienicie !
woblery z Bielska
Dzień dobry. Zachęcam do zapoznania się z panującymi tu zwyczajami: http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ Jako że jest to Twój pierwszy post i od razu obraziłeś wielu uczciwych hand
Opublikowane grafiki
4303 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi