meth666 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ? Humminbird Piranha 150/160Lowrance X-4Garmin Echo 100 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 21 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Ja kupowałem na ebayu folię antyrefleksyjną firmy Brotect. Są różne rodzaje. Ceny zaczynają się od 13 euro plus wysyłka ok.1 euro. Nie wiem tylko jak one się sprawdzą przy okularach polaryzacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 22 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Ktoś tutaj kiedyś pisał że kupił echo Garmina za granicą i musiał odsyłać na serwis do sprzedawcy. Więc chce poinformować wszystkich że jeśli kupimy echo od oficjalnego sprzedawcy Garmina który znajduje się w poniższym linku to echo na serwis odsyłamy do Garmin Polska w Warszawie.Listę oficjalnych sprzedawców znajdzie Pan w poniższym linku: https://www.garmin.com/pl-PL/dealerlocator/?pID=605739&cID=28796&sku=010-01995-02&product=010-01995-02A Garmin Polska wie o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 22 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Szanowny Panie Andrzeju, Dziękujemy za skontaktowanie się z Garmin Polska. Jeśli produkt zostanie zakupiony od naszego oficjalnego sprzedawcy Garmin, to wówczas będzie mógł Pan reklamować produkt w Polsce.Proszę pamiętać o tym, aby zachować dowód zakupu urządzenia. Listę oficjalnych sprzedawców znajdzie Pan w poniższym linku: https://www.garmin.com/pl-PL/dealerlocator/?pID=605739&cID=28796&sku=010-01995-02&product=010-01995-02 Jeśli ma Pan więcej pytań, proszę dać mi znać. Pozdrawiam serdecznie, Malgorzata Marine Technical Support Garmin Europe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kozak24 Opublikowano 25 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Zamierzam zmienić moja echosondę Lowrance Elite TI2 na coś jesczszcze lepszego. Mam trochę przeszukane internet oraz przeanalizowane, i moje 2 faworyty to:1. HDS Live 9" Active Imaging 3 w 1 za 7500 zł 2. GARMIN ECHOMAP ULTRA 102sv + PRZETWORNIK GT56 UHD-TM za 6900 zł I teraz pytanie która będzie lepsza? I dlaczego? Podpowiedziałby ktoś rzetelnie? Biorąc pod uwagę to, że za kilka miesięcy prawdopodobnie bym dokupił sobie przetwornik do live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 25 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Zamierzam zmienić moja echosondę Lowrance Elite TI2 na coś jesczszcze lepszego. Mam trochę przeszukane internet oraz przeanalizowane, i moje 2 faworyty to:1. HDS Live 9" Active Imaging 3 w 1 za 7500 zł 2. GARMIN ECHOMAP ULTRA 102sv + PRZETWORNIK GT56 UHD-TM za 6900 zł I teraz pytanie która będzie lepsza? I dlaczego? Podpowiedziałby ktoś rzetelnie? Biorąc pod uwagę to, że za kilka miesięcy prawdopodobnie bym dokupił sobie przetwornik do live.Ilu użytkowników, tyle opinii. Umów się z kimś, popływaj i sam wybierz. Jedna i druga jest dobra, choć moim zdaniem 9 cali do mało do live 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 25 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Może ktoś mi podpowie - który model Lowrance ma najlepszy boczny sonar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 25 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Potwierdzam to co mówi kolega wyżej, nieważne czy Kupisz elektroniką Wędkarska czy zegarek do biegania w przypadku reklamacji, awarii zawsze wysyłasz do Garmina. Swoją drogą czy ktoś może polecić jakąś sprawdzoną folię ochronną na echomap ultra która pozwala na komfortowe używanie w okularach polaryzacyjnych?Ja kupowalem na ebay.de z firmy Brotect - super folie i wszystko widac w polaryzacji Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 25 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Ja kupowałem na ebayu folię antyrefleksyjną firmy Brotect. Są różne rodzaje. Ceny zaczynają się od 13 euro plus wysyłka ok.1 euro. Nie wiem tylko jak one się sprawdzą przy okularach polaryzacyjnych.Dobrze sie sprawdzają, milem na hb i wszystko bylo super. Teraz kupilem takie same na garminy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peesx Opublikowano 25 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Może ktoś mi podpowie - który model Lowrance ma najlepszy boczny sonar?Elite Ti2, Elite FS, HDS wszystkie mają ten sam przetwornik więc boczny podobny. Jedynie HDS mając większą rozdzielczość, lepiej pokaże szczegóły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 25 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Może ktoś mi podpowie - który model Lowrance ma najlepszy boczny sonar? Niezmiennie od ładnych kilku lat najlepszy jest zestaw Structurescan3D od Lowrance, do tego zdobądź wyprzedażowego HDS live12 i nic więcej nie potrzebujesz. Pływałem trochę z tym nowym Pro i 1075KHz na bokach od niego i pozostanę przy opinii o tym SS3D. Będę robił materiał na kanał o tych wypustach Lowrance nowych, bo jakoś nikt tego nie pokazał, część nagrywek mam z grudnia, a nowe dodam jak ktoś mi pożyczy ekran. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kozak24 Opublikowano 25 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Ilu użytkowników, tyle opinii. Umów się z kimś, popływaj i sam wybierz. Jedna i druga jest dobra, choć moim zdaniem 9 cali do mało do liveProblem w tym, że nie mam żadnych znajomych którzy by posiadali tak drogi sprzęt. Dlatego muszę się dopytywać na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Problem w tym, że nie mam żadnych znajomych którzy by posiadali tak drogi sprzęt. Dlatego muszę się dopytywać na forum Mariusz jest jak pisałem powyżej- Jak dla mnie Lowrance ma lepszy ekran, jaśniejszy w słońcu, prostszy w obsłudze. Garminowski LVS34 jest lepszy od AT1 A Ultra bardzo wygodna instalacyjnie, bo podstawa z kablami może być cały czas na łodzi a sam ekran wypinasz. Na moim kanale sonary i mapy są od prawie 3 lat porównania przetworników gt56 i 3in1. Musisz po prostu ocenić czy live jest priorytetem- jeśli tak, to każdy cal ekranu pomaga, bo detale są większe. Zanim pójdziesz w live te czy inne - pomyśl o dziobówce, o ile jeszcze nie masz. To według mnie powinno być przed systemem live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kozak24 Opublikowano 28 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 Mariusz jest jak pisałem powyżej- Jak dla mnie Lowrance ma lepszy ekran, jaśniejszy w słońcu, prostszy w obsłudze. Garminowski LVS34 jest lepszy od AT1 A Ultra bardzo wygodna instalacyjnie, bo podstawa z kablami może być cały czas na łodzi a sam ekran wypinasz. Na moim kanale sonary i mapy są od prawie 3 lat porównania przetworników gt56 i 3in1. Musisz po prostu ocenić czy live jest priorytetem- jeśli tak, to każdy cal ekranu pomaga, bo detale są większe. Zanim pójdziesz w live te czy inne - pomyśl o dziobówce, o ile jeszcze nie masz. To według mnie powinno być przed systemem live.Maciej, a jakie dokładnie wykorzystujesz tutaj na tym filmie filtry ferrytowe? - https://youtu.be/Zvy-He5LJC4?feature=shared Skąd je kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 28 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 Maciej, a jakie dokładnie wykorzystujesz tutaj na tym filmie filtry ferrytowe? - Skąd je kupiłeś?Są w zestawie z GPSmap, czy w Ultrach- nie wiem. Generalnie nic nie wnoszą - z moich obserwacji, możesz sobie je kupić na allegro pod hasłem filtry ferrytowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 28 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 W ultrach też są w zestawie. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MaxMakary Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Witam, takie pytanie, potrzebuję echo typu kulka do sporadycznego używania, używka do 500zł co będzie miało najlepsze możliwości w tej cenie? Garmin striker cast, deeper jakiś czy jeszcze coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jacob1993 Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Jakie najlepsze mocowanie przetwornika do pontonu na rzekę Wisła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Og2 Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Jakie najlepsze mocowanie przetwornika do pontonu na rzekę Wisła .Samoróbka na którą instrukcje jak zrobić ma Maciej na swoim kanale YT. Chyba minn kota jeszcze ma takiej samej konstrukcji... Wysłane z mojego 2106118C przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jacob1993 Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Można link ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Można link ?Można. https://www.youtube.com/playlist?list=PLkyCp08FabE5MdlcLnCI66GMAVpBrw_-eTo playlista warsztatowa, zachęcam do przeglądania zasobów kanału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GBartek89 Opublikowano 2 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 (edytowane) Witajcie, Wybrałem wstępnie 3, ale teraz muszę wybrać jedną.Moje pytanie, która z tych trzech będzie najkorzystniejszym i najlepszym wyborem: Lowrance elite fs 9 Humminbird HELIX 9 Echosonda Garmin echoMAP UHD2 92SV GT56 Edytowane 2 Maja 2024 przez GBartek89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 2 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 Witajcie,Wybrałem wstępnie 3, ale teraz muszę wybrać jedną.Moje pytanie, która z tych trzech będzie najkorzystniejszym i najlepszym wyborem:Lowrance elite fs 9Humminbird HELIX 9Echosonda Garmin echoMAP UHD2 92SV GT56Jak to pierwsze echo- FSka, jeśli najlepszy boczny potrzebny - Helix ale z założeniem, że swoje trzeba przekliać. UHD2 jest ok, tak po środku pomiędzy nimi jeśli chodzi o jakość obrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 2 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 A może to?https://www.garmin.com/pl-PL/p/697231/pn/010-02366-02 Na giełdzie masz jeszcze przetwornik GT-56 i chyba żadna z w/w opcji nie ma startu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 2 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 Dube A może to?https://www.garmin.com/pl-PL/p/697231/pn/010-02366-02 Na giełdzie masz jeszcze przetwornik GT-56 i chyba żadna z w/w opcji nie ma startu. A testowałeś wszystkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Czas na zmianę starego Echomap 92SV na inny model. Mam tam zrobione wiele map za pomocą Quick Draw Contour. Czy na 102 Ultra bez problemu to przegram? Czy Ultra będzie chodziła na przetworniku GT-40 - zależy mi na szerokim kącie widzenia w widoku tradycyjnym a nie chce zmieniać marki aby map nie stracić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
meth666
Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ?
Humminbird Piranha 150/160
Lowrance X-4
Garmin Echo 100
Dzięki
Top użytkownicy dla tego pytania
622
335
164
134
Popularne dni
14 Cze
33
18 Gru
32
2 Sty
32
13 Mar
29
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 622 odpowiedzi
siarq 335 odpowiedzi
Paprykarz 164 odpowiedzi
psulek 134 odpowiedzi
Popularne dni
14 Cze 2020
33 odpowiedzi
18 Gru 2016
32 odpowiedzi
2 Sty 2017
32 odpowiedzi
13 Mar 2016
29 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Nie lubię tak, ale skoro samochody porównują , to nie będzie tak źle? Poza tym chyba nie ujawnił z szerszą refleksją się na forum użytkownik któregoś z tych urządzeń- więc może to faktycznie komuś si
Beny
Garmin striker 9 sv - pudełko organizer z leroy merlin za jakies 15zł. Chwila z dremelem i działa wyśmienicie !
woblery z Bielska
Dzień dobry. Zachęcam do zapoznania się z panującymi tu zwyczajami: http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ Jako że jest to Twój pierwszy post i od razu obraziłeś wielu uczciwych hand
Opublikowane grafiki
4303 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi