meth666 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ? Humminbird Piranha 150/160Lowrance X-4Garmin Echo 100 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Masz na myśli gościa , co do zdjęć z neta gada?Powiem tak,że przełomu nie spodziewam się bo widziałem ceny nowych przetworników, zanim usunęli linki. Jest kilka ciekawostek, ale póki co nie ma potwierdzenia, a nawet jakby było, to nie bedę nic wrzucał, bo 2lata temu miałem korespondencję z panami z PP, którzy nie życzyli sobie m.in. tutaj publikacji o nowościach przed oficjalnym release. Tak, tego miałem na myśli. Plus informacje z forum BBC.Ciekawe z tym PP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Było, minęło. Usunąłem wtedy zdjęcia u siebie z bloga, publikacji na fp, a tutaj nie zawracalem głowy mod teamowi. Tekst pozostał, bo to były moje przewidywania niepoparte twardymi danymi. Odnośnie samego sprzętu- wygląda na to,że Navico odrobiło lekcje i nadrabia do konkurencji dystans. Nowy przetwornik jest chirpowany na boki i w dół ,co samo w sobie oznacza poprawę obrazu. A jeśli dodać do tego standardową jakość obrazu na bocznym, która w sprzętach od nich sprawdza się bardzo ładnie tam gdzie miekkie dno- będzie dobrze. Ja chciałbym osobiście mniejszego ekranu w full hd, bo do tej pory była to u nich tylko 16tka, oprócz tego lepszy sonar tradycyjny niż jest od 10 lat Udawany chirp to udawany chirp, szeroka wiązka to przeszłość w 2d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacky X Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 (edytowane) Szukaj ultry w Szwecji, tam co prawda z gt54 jest po niecałe 6k, A to dobry ekran jestOverkilem w Garminie to jest Gpsmap 8410 xsv bo ma jeszcze więćej pxl niż ultra Do mnie dziś przyszły zabawki ze Szwecji . Ogólnie jestem zadowolony z doradztwa(ULTRA102). Paragonu tylko nie widzę ale może dotrze e-mailem. W każdym bądź razie jakby ktoś się interesował to wysyłają szybko to co zamówione.We wtyczce zasilanie są 4 przewody.Rozumiem aby załączyć zasilanie wykorzystuje się tylko czerwony i czarny a niebieski i brązowy jest do NMEA? Edytowane 14 Listopada 2022 przez Jacky X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Do mnie dziś przyszły zabawki ze Szwecji . Ogólnie jestem zadowolony z doradztwa(ULTRA102). Paragonu tylko nie widzę ale może dotrze e-mailem. W każdym bądź razie jakby ktoś się interesował to wysyłają szybko to co zamówione.We wtyczce zasilanie są 4 przewody.Rozumiem aby załączyć zasilanie wykorzystuje się tylko czerwony i czarny a niebieski i brązowy jest do NMEA?Tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wook-wlkp Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Cześć, 1250EU za Ultra102+GT54 to dobra cena, czy czekać na BF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Podaj mi 6 liczb, chciałbym wygrać w totolotka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wook-wlkp Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Podaj mi 6 liczb, chciałbym wygrać w totolotka ;-) Hej, rozumiem Twój punkt widzenia, ale pytanie jest raczej do osób które siedzą w temacie echosond i znają ten rynek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Cześć, 1250EU za Ultra102+GT54 to dobra cena, czy czekać na BF?Ja tam nie wiem, ale w tej cenie to u nas masz 92uhd +gt56, nie spodziewam się większych obniżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wook-wlkp Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Jak by ktoś jeszcze szukał Echomap Ultra 102sv z GT54, to tu jest chyba najtańsza oferta z darmową wysyłką (cena jest ceną brutto): https://www.ruoto.fi/en/marine/garmin-echomap-ultra-102sv-gt54-transducer/p/753759212889/753759212889/Czy ktoś tutaj kupował? U mnie mbank zablokowal transakcje i w ogole dostep do serwisu internetowego mbank dla mojego konta -> ze wzgledow bezpieczenstwa.Wszystko z powodu proby platnosci dla tego sklepu, byc moze jakies nieporozumienie. Czy ktos tutaj kupowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 (edytowane) Tak, kupowałem już kilkukrotnie różne rzeczy. Jutro przyjedzie do mnie kurier DHL z Echomap Ultra 102sv z tego sklepu. Edytowane 15 Listopada 2022 przez radeqs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wook-wlkp Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Tak, kupowałem już kilkukrotnie różne rzeczy. Jutro przyjedzie do mnie kurier DHL z Echomap Ultra 102sv z tego sklepu.Dzieki, wyjasniam z mbank . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wook-wlkp Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Dobra, udało się, Ultra102 z GT54 zamówiona.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amalker Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 (edytowane) U nas na większe obiżki bym nie liczył, zagraniczne nie mają menu PL i trzeba się nakombinować, by to uzyskać lub po prosut zapłacić za kod odblokowujący język. Takie echo musi trafić do serwisu by uzyskać polską wersję językową? Czy kupujemy kod i gdzieś go wbijamy? Jaki to mniej - więcej koszt, wiecie może ? Edytowane 15 Listopada 2022 przez amalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wook-wlkp Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Ja zakładam że wersja ENG jest, to mi wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 W Garminie nasz język jest w standardzie, nie pobierają dodatkowych podatków za korzystanie z polszczyzny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amalker Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 W Humminbirdzie też chyba tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 W Humminbirdzie też chyba tak jest.W Apex/Solix tak, Helix ma wersję XXXX -1M czyli international i tam to jest, natomiast bez M-ki masz tylko angielski i hiszpański o ile kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amalker Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Dziękuję za doprecyzowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz9606 Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Witam , Zastanawiam sie nad swoją 1 echosondą rozważam nad trzema echosondami , możecie mi napisać do każdej za i przeciw i co byście wybrali 1.Echosonda LOWRANCE HDS LIVE 9 ROW Active Imaging 3-in-12..ECHOMAP™ 92sv Z przetwornikiem GT56UHD-TM3.LOWRANCE Elite FS 9 Active Imaging 3-in-1 ROW Prosze wasze za i przeciw , co wybrać ? , głównie łowie na Jeziorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 (edytowane) 1.hds wybierz Edytowane 21 Listopada 2022 przez wuran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czechofil Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Witam , Zastanawiam sie nad swoją 1 echosondą rozważam nad trzema echosondami , możecie mi napisać do każdej za i przeciw i co byście wybrali 1.Echosonda LOWRANCE HDS LIVE 9 ROW Active Imaging 3-in-12..ECHOMAP™ 92sv Z przetwornikiem GT56UHD-TM3.LOWRANCE Elite FS 9 Active Imaging 3-in-1 ROW Prosze wasze za i przeciw , co wybrać ? , głównie łowie na Jeziorach Porównujesz echa z różnych półek: o ile EchoMap można porównać do Elite FS to HDS to już zupełnie inna półka to jak golf i passat.Z tego grona HDS jest najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Witam , Zastanawiam sie nad swoją 1 echosondą rozważam nad trzema echosondami , możecie mi napisać do każdej za i przeciw i co byście wybrali 1.Echosonda LOWRANCE HDS LIVE 9 ROW Active Imaging 3-in-12..ECHOMAP[emoji769] 92sv Z przetwornikiem GT56UHD-TM3.LOWRANCE Elite FS 9 Active Imaging 3-in-1 ROW Prosze wasze za i przeciw , co wybrać ? , głównie łowie na JeziorachZaczekać na nowego HDS-a. 1XII premiera. Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amalker Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Tak z ciekawości, gdyby ta lista miała jeszcze punkt 4. Garmin ECHOMAP Ultra 102sv GT54UHD, także wybralibyście HDS, przy obecnych promocjach są to podobne budżety... (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Tak z ciekawości, gdyby ta lista miała jeszcze punkt 4. Garmin ECHOMAP Ultra 102sv GT54UHD, także wybralibyście HDS, przy obecnych promocjach są to podobne budżety... (?)W tamtych stronach od promo na ultry, hdsy9 kosztują niewiele więcej. Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 jak dla nie sam HDS jest lepszy od Ultry pod warunkiem ze nie używasz Panoptixa. Nie wiem co pokaże Lowrance w nowej wersji systemu Live 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
meth666
Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ?
Humminbird Piranha 150/160
Lowrance X-4
Garmin Echo 100
Dzięki
Top użytkownicy dla tego pytania
622
335
164
134
Popularne dni
14 Cze
33
18 Gru
32
2 Sty
32
13 Mar
29
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 622 odpowiedzi
siarq 335 odpowiedzi
Paprykarz 164 odpowiedzi
psulek 134 odpowiedzi
Popularne dni
14 Cze 2020
33 odpowiedzi
18 Gru 2016
32 odpowiedzi
2 Sty 2017
32 odpowiedzi
13 Mar 2016
29 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Nie lubię tak, ale skoro samochody porównują , to nie będzie tak źle? Poza tym chyba nie ujawnił z szerszą refleksją się na forum użytkownik któregoś z tych urządzeń- więc może to faktycznie komuś si
Beny
Garmin striker 9 sv - pudełko organizer z leroy merlin za jakies 15zł. Chwila z dremelem i działa wyśmienicie !
woblery z Bielska
Dzień dobry. Zachęcam do zapoznania się z panującymi tu zwyczajami: http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ Jako że jest to Twój pierwszy post i od razu obraziłeś wielu uczciwych hand
Opublikowane grafiki
4303 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi