meth666 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ? Humminbird Piranha 150/160Lowrance X-4Garmin Echo 100 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tupas Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Panowie na westmarine są echa Garmina po fajnej cenie mają sale do końca tygodnia. Pytałem o wysyłkę do Polski i jak najbardziej wysyłają z tego co obliczałem taki 7dv bez cła wyjdzie 1450zł z przesyłką włącznie, jeśli wpakujemy się w opłaty celne echo i tak wyjdzie +/- 1800zł(jeśli dobrzę myślę że na elektronikę nie ma cła a jest tylko podatek) tylko czy warto? Edytowane 21 Października 2016 przez Tupas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Jak to pisano tutaj wielokrotnie - vat'em dostaniesz po kieszeni i to liczonym od kosztu urządzenia i transportu łącznie, cło jest groszową sprawą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tusiorro Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 A ja polecam raymarinke dragonflaya, co prawda mam tylko 4cale ale uwazam, ze w tej cenie chyba lepszej nie dostaniesz, bardzo prosta w obsludze, I wbrew pozorm sporo na niej widac jak na 4 cale! Tutaj widac wielkie leszczoki na zimowiskach, ktore rano przemieszczaja sie w toni, troche slabe zdjecie ale na zywo zupelnie inny efekt. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tupas Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Jak to pisano tutaj wielokrotnie - vat'em dostaniesz po kieszeni i to liczonym od kosztu urządzenia i transportu łącznie, cło jest groszową sprawą Macieju te 1800zl jest liczone z cłem + vat więc chyba nie jest tak tragicznie Edytowane 22 Października 2016 przez Tupas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nodan Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Potrzebuje małej porady. Mam obecnie echosondę Raymarine wersje PRO i jest ok, ale potrzebuję side VU dlatego chce przesiąść się na coś większego puki co wybór padł na: - Lowrance Elite-7 Ti Medium/High Sonar/GPS Combo z czujnikiem Totalscan- Garmin Striker 7sv Sonar/GPS Combolub -Hummibird Helix 7 SI I tu pytanie do kolegów , króry z tych modeli wybrać.. myślę , że ważnym parametrem jest zasięg , kąt tego Side VU Dodam, że będzie używany tylko na rzekach. Min do trollingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 I uważasz, że do tej pory w tym wątku liczącym 28 stron odpowiedź nie padła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tupas Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 I uważasz, że nie należałoby się też przywitać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Czytam czytam i czytam....podobało mi się echo za około 16 k . niestety mój budżet nie jest na tym poziomie. Rozważam ryamarne dragonflaya 4 lub 5 chcę jakoś koło 2500 wydać. GPS i down-cośtam widziałem u kumpla i też chciałbym.Pomóżcie panowie bo sezon się kończy a chciałbym po testować i nauczyć się korzystać. Obiecuje że zdam sensowną relacje jak coś już nabędę. Nie musi to być nówka(może ktoś coś ma na zbyciu) aha no i mapy obowiązkowe. mam nadzieje ze głupot nie napisałem i da się te moje wymagania zrealizować za takie pieniądze.Pozdroofka. i proszę nie besztać ze nie czytam tematu itp.Potrzebuje tłumaczenia łopatologicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radek gliwice Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Dołóż kilka stówek i kup garmin striker 7sv lub echomap 70dv i to będzie dobry wybór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Dołóż kilka stówek i kup garmin striker 7sv lub echomap 70dv i to będzie dobry wybór.możesz zalinkować konkretne modele o których mówisz ze specyfikacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radek gliwice Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Proszę https://buy.garmin.com/pl-PL/PL/po-wodzie/echosondy-wedkarskie/striker-7sv/prod528825.html https://buy.garmin.com/pl-PL/PL/prod122889.html Jak chcesz w niższej cenie to jeszcze jest 7dv Nie pytaj co i jak bo wszystko jest opisane w wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Tylko ze to dużo więcej niż 2500zl[emoji20] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Kliknij do Psulka, miał striker 7sv w dobrej cenie.Sam od niego kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stafford Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 aha no i mapy obowiązkowe Kliknij do Psulka, miał striker 7sv w dobrej cenie.Sam od niego kupiłem.Stiker map nie obsluguje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 To zwiekszyc budżet i seria hook albo używaNe hdi/chirp. Bądź jakis humminbird tam mapy są do ogarnięcia przez dr bądź autochart. W rm brzydzikie wychodźa dla hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 magik473 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Panowie jaką echosondę możecie polecić na Norweskie fiordy do 4 tys zł . Mam obecnie lovrenc elite 5 zwykłe bez DSI ale ostatnio mi na łodzi padła, prąd nie dochodzi nie mogę jej włączyć . Zależy mi na echu z gps z mapami ,może są echa które mają wbudowane mapy powiedzmy na Norwegie Bałtyk itd .Z lovrens elite jest problem taki że mapę trzeba dokupić osobno a to już koszt koło 1000 zł . ps . Sorry Panowie że się nie przywitałem ale nie mogę znaleźć tego działu . Na forum jestem od bardzo dawna i często korzystam z waszej wiedzy . Pozdrawiam ze Stavanger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 http://jerkbait.pl/topic/15638-powitanie-na-jerkbaitpl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Panowie jaką echosondę możecie polecić na Norweskie fiordy do 4 tys zł . Mam obecnie lovrenc elite 5 zwykłe bez DSI ale ostatnio mi na łodzi padła, prąd nie dochodzi nie mogę jej włączyć . Zależy mi na echu z gps z mapami ,może są echa które mają wbudowane mapy powiedzmy na Norwegie Bałtyk itd .Z lovrens elite jest problem taki że mapę trzeba dokupić osobno a to już koszt koło 1000 zł . ps . Sorry Panowie że się nie przywitałem ale nie mogę znaleźć tego działu . Na forum jestem od bardzo dawna i często korzystam z waszej wiedzy . Pozdrawiam ze Stavanger Na łowiskach norweskich zakup dobrej mapy batymetrycznej to bardzo istotna sprawa. Często ( chciałbym częściej ) wędkuję w rejonie wyspy Vega, Blomsoya i bez dobrej mapy wręcz boję się wypływać na wodę. Przeogromna ilość podwodnych skał powoduje, że bardzo łatwo o kolizję i uszkodzenie łodzi a szczególnie silnika zaburtowego. Producenci echosond, ograniczali się do tej pory do instalowania bardzo ogólnych map bazowych. Ale zakup mapy Navionicsa lub BlueChart (tylko Garmin) znacząco poprawia bezpieczeństwo. Taką mapę możesz wykorzystywać w różnych urządzeniach które wspierają wybrany format mapy, możesz ją pożyczać i wypożyczać.Co do echosond w określonym przedziale cenowym, to jest tego sporo. Każdy z użytkowników forum ma jakieś określone preferencje co do marki urządzenia i będzie chwalił właśnie takie jakie najczęściej ma i uważa za najlepsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 norbertkrakow Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) http://www.ebay.com/itm/Garmin-Striker-5dv-Fishfinder-w-GT20-TM-Transducer-010-01552-00-/182181581445?hash=item2a6ade5285:g:A7YAAOSwOVpXbB~M Fajna cena i wysyłka. Można przez Domę w Chicago. A tu kto się boi cła. http://www.ebay.com/itm/GARMIN-STRIKER-5DV-ECOSCANDAGLIO-CON-DOWN-VU-E-GPS-INTEGRATO-ART-010-01552-01-/371560845242?hash=item5682c08fba:g:SVYAAOSw-FZXj0HF&vxp=mtr Edytowane 17 Listopada 2016 przez norbertkrakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tupas Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 http://www.ebay.com/itm/Garmin-Striker-5dv-Fishfinder-w-GT20-TM-Transducer-010-01552-00-/182181581445?hash=item2a6ade5285:g:A7YAAOSwOVpXbB~M Fajna cena i wysyłka. Można przez Domę w Chicago. A tu kto się boi cła. http://www.ebay.com/itm/GARMIN-STRIKER-5DV-ECOSCANDAGLIO-CON-DOWN-VU-E-GPS-INTEGRATO-ART-010-01552-01-/371560845242?hash=item5682c08fba:g:SVYAAOSw-FZXj0HF&vxp=mtr Kolego, kolega Psulek ma te echa w bardzo dobrej cenie więc szczerze nie ma sensu ryzykowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 http://www.ebay.com/itm/Garmin-Striker-5dv-Fishfinder-w-GT20-TM-Transducer-010-01552-00-/182181581445?hash=item2a6ade5285:g:A7YAAOSwOVpXbB~M Fajna cena i wysyłka. Można przez Domę w Chicago. A tu kto się boi cła. http://www.ebay.com/itm/GARMIN-STRIKER-5DV-ECOSCANDAGLIO-CON-DOWN-VU-E-GPS-INTEGRATO-ART-010-01552-01-/371560845242?hash=item5682c08fba:g:SVYAAOSw-FZXj0HF&vxp=mtrNorbert, jak doliczysz VAT to wychodzi ponad 1600. Ja sprzedaję za 1550 + wysyłką. Sprawdź sobie też koszty odprawy. Znajomy ściągał kiedyś części z US bo w PL nie do dostania. Za samą obsługę celną zapłacił około 250 PLN. Interesu życia nie zrobisz. Nie każdy ma ciocię/wujka w US. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 norbertkrakow Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) A którą za 1550 sprzedajesz, tą za 300$ aha. No ale jak tak dolar pójdzie jeszcze w górę to ceny oszaleją. Edytowane 18 Listopada 2016 przez norbertkrakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Dolar mnie nie martwi dla tego towaru w przeciwieństwie do EUR. A przy obecnym kursie po samym ovatowaniu wychodzi 1550 + koszty wysyłki US-PL + ewentualnie inne koszty związane z odprawą (korespondencję, koszty upoważnień). Więc żaden interes. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Listopada 2016 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radek gliwice Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Kup z polskiej dystrybucji .2 lata gwarancji.Ostatnio w ravenie były po 1440 zł. Edytowane 18 Listopada 2016 przez radek gliwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Darecki Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Wczoraj na własnej skórze przekonałem się co to znaczy mapa w echu.Mleko na wodzie takie, że z rufy dziobu nie było widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
meth666
Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ?
Humminbird Piranha 150/160
Lowrance X-4
Garmin Echo 100
Dzięki
Top użytkownicy dla tego pytania
622
335
164
134
Popularne dni
14 Cze
33
18 Gru
32
2 Sty
32
13 Mar
29
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 622 odpowiedzi
siarq 335 odpowiedzi
Paprykarz 164 odpowiedzi
psulek 134 odpowiedzi
Popularne dni
14 Cze 2020
33 odpowiedzi
18 Gru 2016
32 odpowiedzi
2 Sty 2017
32 odpowiedzi
13 Mar 2016
29 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Nie lubię tak, ale skoro samochody porównują , to nie będzie tak źle? Poza tym chyba nie ujawnił z szerszą refleksją się na forum użytkownik któregoś z tych urządzeń- więc może to faktycznie komuś si
Beny
Garmin striker 9 sv - pudełko organizer z leroy merlin za jakies 15zł. Chwila z dremelem i działa wyśmienicie !
woblery z Bielska
Dzień dobry. Zachęcam do zapoznania się z panującymi tu zwyczajami: http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ Jako że jest to Twój pierwszy post i od razu obraziłeś wielu uczciwych hand
Opublikowane grafiki
4303 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi