meth666 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ? Humminbird Piranha 150/160Lowrance X-4Garmin Echo 100 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yahu72 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dzięki za info, biorę się za czytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Wszyscy patrzymy na firmy echa, a czy ktoś kiedyś się zastanawiał co będzie jak się zepsuje ( oby na gwarancji) nasze echo. Czy ktoś pytał jakie są warunki naprawy i najlepsze pytanie dla sprzedawcy ile czasu ma firma na naprawę.Z tego co wiem to przedstawiciel lowrance działa szybko mi naprawili sondę w 14 dni a wysyłali do holandi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto77 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Na gwarancji czy po tym okresie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Powiedzmy że na gwarancji. I nie mówmy o prawie jakie obowiązuje w RP tylko jakie są realia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto77 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 No włąsnie bardzo ciekawa kwestia .Jak jest w Polsce z naprawami pogwarancyjnymi . Kiedyś chyba na tym forum ktoś narzekał że nie może zakupić przetwornika chyba do poprzedniej generacji hds . Proponowano zakup nowego urządzenia albo szukanie na rynku wtórnym . Jeśli takie jest postępowanie to nie ma co spodziewać się bezproblemowych napraw pogwarancyjnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Czy ktoś miał swoje echo w naprawie . Jeśli tak to ile czasu to trwało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 No to Panowie mistrzowie hit sezonu jest taki ,ze PARKER NIE PROWADZI NAPRAW POGWARANCYJNYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yahu72 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ciekawe ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Sm byłem zdziwiony. Zajmują się dystrybucją i naprawa, ale tylko gwarancyjna. I wogole nie wiem czy w pl jest jakikolwiek serwis lowrance. Mówię o serwisie a nie chalupnictwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Fiu,fiu A jest ktoś,ktokolwiek w kraju co zajmuję się naprawą zepsutych po okresie gwarancji urządzeń Lowrance? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nie ma. Ciekawe gdzie wysyłają garmina i huminbirda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Fiu,fiu A jest ktoś,ktokolwiek w kraju co zajmuję się naprawą zepsutych po okresie gwarancji urządzeń Lowrance?Maniuś zapytaj lepiej o Garmina :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Ktoś napewno by się znalazł tylko zasadnicza kwestia jest typu , że jak zdechnie sprzęt za 10k to trochę strach dawać samozwancom. Nie kwestionuje czyjejś wiedzy i umiejetnosci tylko . Uważam że tageo typu sprzęt powinien być diagnozowany i naprawiany w.odpowiednich warunkach.ze sprzętem wiedzą i częściami. ... a garmin ma.serwis pogwarancyjny echosond ? Edytowane 2 Stycznia 2017 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Ja wiem jak się dowiedzieć.Pojechać na targi i zapytać. A Maniek nie ma już Garmina. Edytowane 2 Stycznia 2017 przez nurek28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Hehe, pod warunkiem że przedstawiciel będzie wiedział :)w zeszłym roku na targach w poznaniu np gościa od hm nie złapałem . Od garmin koleś był jakiś z łapanki wiedział mniej niż w ulotkach reklamowych . U lowrance na stoisku ogarniali interesantów w miarę prostych pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Garmin i Lowrance po zakończeniu gwarancji proponuje zakup nowego urządzenia w "atrakcyjnej cenie". Humminbird ma wycenione dla każdego modelu zryczałtowane koszty naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 A te naprawy dla hm są realizowane w pl czy spedycja do Meksyku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Tylko w US, Normark również wysyła do Alabamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Jaki jest czas oczekiwania na naprawe dla hb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 no to armagedon u wszystkich , jesli to wysylaja to nie wierze ,ze naprawa sie zamknie w 30 dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Zdarza mi się zmieścić Ale też niezbyt często muszę wysyłać. Raz czasami dwa razy w roku. Edytowane 2 Stycznia 2017 przez Paprykarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) W moim przypadku Parker staną na wysokości zadania i wszystko zamknęli w 14 dni .A miałem dwie reklamacje jednego echo. Edytowane 2 Stycznia 2017 przez nurek28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Pytanie co po gwarancji ? Wtedy już nie będzie chyba tak miło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Po gwarancji oferowano mi opcję którą przedstawiłeś kilka postów wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Po gwarancji oferowano mi opcję którą przedstawiłeś kilka postów wyżej.Czyli zepsuty sprzęt zabierają a sprzedają nowy? Jak duży rabat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
meth666
Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ?
Humminbird Piranha 150/160
Lowrance X-4
Garmin Echo 100
Dzięki
Top użytkownicy dla tego pytania
622
335
164
134
Popularne dni
14 Cze
33
18 Gru
32
2 Sty
32
13 Mar
29
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 622 odpowiedzi
siarq 335 odpowiedzi
Paprykarz 164 odpowiedzi
psulek 134 odpowiedzi
Popularne dni
14 Cze 2020
33 odpowiedzi
18 Gru 2016
32 odpowiedzi
2 Sty 2017
32 odpowiedzi
13 Mar 2016
29 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Nie lubię tak, ale skoro samochody porównują , to nie będzie tak źle? Poza tym chyba nie ujawnił z szerszą refleksją się na forum użytkownik któregoś z tych urządzeń- więc może to faktycznie komuś si
Beny
Garmin striker 9 sv - pudełko organizer z leroy merlin za jakies 15zł. Chwila z dremelem i działa wyśmienicie !
woblery z Bielska
Dzień dobry. Zachęcam do zapoznania się z panującymi tu zwyczajami: http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ Jako że jest to Twój pierwszy post i od razu obraziłeś wielu uczciwych hand
Opublikowane grafiki
4303 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi