meth666 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ? Humminbird Piranha 150/160Lowrance X-4Garmin Echo 100 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 kolego cofasz się w technologii zamiast iść do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Z WĘDKARSKIEGO PUDEŁKA Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 To będą moje pierwsze kroki z echo. Dlatego chcę czegoś prostego, sprawdzonego i niezawodnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Chyba nie więcej niż 500-600zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ciavez Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Panowie krótko i na tematLowrance Hook2 4x czy Garmin Fishfinder 350C ?pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 (edytowane) Tak na sucho i pierwszy rzut oka zdecydowanie Garmin. Dwa stożki i rozdzielczość w pionie dużo większa.Minus to dla niektórych brak GPS ale rozdzielczość w pionie 272, mniejszy ekran i jeden stożek dyskwalifikują jak dla mnie Lowrance. Edytowane 10 Lipca 2018 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ciavez Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 (edytowane) GPS pociągnę z telefonu i na początek będzie musiało wystarczyćChyba zdecydowanie mnie kolega przekonał Edytowane 10 Lipca 2018 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Zaczekaj na zdanie innych, nie jestem wyrocznią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ciavez Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 na spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bociekgc8 Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Mam HDS9 2 gen i zwykly przetwornik. Ale mam okazję kupić LSS2 HD Structure Scan za dobre pieniądze. Tyle że widzę jakiś dodatkowy moduł który już kosztuje miliony. Potrzebny mi jest ten moduł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Miałem 5 gen2 i był potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xeniowy Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Tak Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Tylko, że HDS 9 Gen była dotykowa i nie potrzebowała modułu. Przetwornik LSS 2 HD podłączało się bezpośrednio do echosondy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucek87 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Panowie, szukam swojej pierwszej echosondy, budżet max to ok 2000 tysiące złotych. Będę łowił z pontonu na zaporówkach typu Turawa, Czorsztyn, Rożnów, może w dalszej kolejności Wisła. Wytypowałem sobie dwa egzemplarze:1. Garmin Striker Plus 5CV2. Lowrance Hook2 5XTo co mi się podoba w pierwszym, to trójdzielny ekran oraz funkcja tworzenia map. Zastanawiam się tylko na ile to tworzenie map jest faktycznie przydatne i dokładne. To co mi się nie podoba, to węższy stożek niż w drugim modelu i obawiam się, że na płytkiej wodzie (do 2m) będzie ten drugi egzemplarz zwyczajnie lepiej się sprawdzał. Wypowiedzcie się proszę co byście brali na moim miejscu, ewentualnie podajcie proszę jakąś alternatywę.Pozdr! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 wez garmina z gps. mapy Ci dadza ogolny poglad na uksztaltowanie dna. dzis nie wyobrazam sobie plywania bez map... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Panowie, szukam swojej pierwszej echosondy, budżet max to ok 2000 tysiące złotych. Będę łowił z pontonu na zaporówkach typu Turawa, Czorsztyn, Rożnów, może w dalszej kolejności Wisła. Wytypowałem sobie dwa egzemplarze:1. Garmin Striker Plus 5CV2. Lowrance Hook2 5XTo co mi się podoba w pierwszym, to trójdzielny ekran oraz funkcja tworzenia map. Zastanawiam się tylko na ile to tworzenie map jest faktycznie przydatne i dokładne. To co mi się nie podoba, to węższy stożek niż w drugim modelu i obawiam się, że na płytkiej wodzie (do 2m) będzie ten drugi egzemplarz zwyczajnie lepiej się sprawdzał. Wypowiedzcie się proszę co byście brali na moim miejscu, ewentualnie podajcie proszę jakąś alternatywę.Pozdr!Dołóż trochę do 7cv. W 5cv nie masz możliwości pobranie/eksportu map. W 7 jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucek87 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Dzięki za opinie:) Rożnica w cenie to minimum 1000zł, więc sprawa do przemyślenia. Uważacie, że na płytkiej wodzie (<2m) sprawdzi się równie dobrze co Lowrance? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Na płytką wodę to przydałby się boczny i szeroki stożek, czyli np. Striker Plus 7/9 SV + GT40. Spokojnie do ogarnięcia w budżecie 2,5-3k PLN. Uderz na priv to podrzucę linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 https://www.olx.pl/piaseczno/q-garmin-striker/ U Pawła widzę, że aktualne ceny mniej więcej takie jak w moich linkach z DE, więc lepiej brać od forumowicza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ciavez Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 (edytowane) O którym forumowiczu kolega pisze, też poszukuję echo... Edytowane 20 Lipca 2018 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pingvinas Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 http://jerkbait.pl/topic/58857-echosondy-garmin-simrad-lowrance-ram-mount-power-pro-sunline-p-line-g%C5%82%C3%B3wki-sasame-kotwiczki-owner-st36-cz%C4%99%C5%9Bci-do-zaburtowych/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maciekmaciek Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Witam !Od kilku miesięcy przekopuję internet w poszukiwaniu informacji pomocnych przy doborze pierwszej echosondy. Sprzętu jest tak dużo, że się gubię... Panowie, proszę o pomoc. Mój budżet to około 1500 pln, łowię w płytkich zbiornikach do 20m, zamontowana będzie na pontonie. Najbardziej zależy mi na dokładnym odwzorowaniu dna łowiska. Biorę pod uwagę rynek wtórny. Lowrance Hook2 5x ? Może jakieś propozycje ? Z góry dziękuję za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marian-56 Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 WitamWysłałem wiadomość Marian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość kulu Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Podepnę się Panowie pod temat. Poszukuję budżetowego echa do 1000 zł do łódki. Zamierzam pływać po Czorsztynie, Rożnowie i Wiśle. Budżet niski - nie musi mieć miliona opcji. Fajnie, jeśli będę mieć możliwość zaznaczania miejscówek. Pytanie, czy znajdzie się coś sensownego w założonym budżecie? Im więcej czytam, tym głupszy jestem Deeper i podobne odpadają. Panowie jakieś 2-3 konkretne propozycje od kogoś opływanego chętnie rozważę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 dragonfly4pro używke kupisz za tysiaka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomFil Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Lowrance hook 4x(mam taką)bez gps,lub hook 4 z gps. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
meth666
Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ?
Humminbird Piranha 150/160
Lowrance X-4
Garmin Echo 100
Dzięki
Top użytkownicy dla tego pytania
622
335
164
134
Popularne dni
14 Cze
33
18 Gru
32
2 Sty
32
13 Mar
29
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 622 odpowiedzi
siarq 335 odpowiedzi
Paprykarz 164 odpowiedzi
psulek 134 odpowiedzi
Popularne dni
14 Cze 2020
33 odpowiedzi
18 Gru 2016
32 odpowiedzi
2 Sty 2017
32 odpowiedzi
13 Mar 2016
29 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Nie lubię tak, ale skoro samochody porównują , to nie będzie tak źle? Poza tym chyba nie ujawnił z szerszą refleksją się na forum użytkownik któregoś z tych urządzeń- więc może to faktycznie komuś si
Beny
Garmin striker 9 sv - pudełko organizer z leroy merlin za jakies 15zł. Chwila z dremelem i działa wyśmienicie !
woblery z Bielska
Dzień dobry. Zachęcam do zapoznania się z panującymi tu zwyczajami: http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ Jako że jest to Twój pierwszy post i od razu obraziłeś wielu uczciwych hand
Opublikowane grafiki
4303 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi