marycha Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Kolega wczoraj wrocil z R?gen byl 4 dni na 3 osoby padlo 65 szczupakow 80-130 cmm http://www.angelservice-jubelt.de/abteilung2/index.htmlPodobno niezla zabawa ! postaram sie zalatwic zdjecia od kolesia Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Super wynik! Gdzie dokładnie byli? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Fantastycznie, jak zdobedziesz zdjecia to chetnie popatrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Super sprawa i do tego nie tak daleko, nawet z Polski centralnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marycha Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Z tego co sie dzisiaj dowiedzialdem ,łódka kosztuje okolo 80eu dziennie za osobe , domek +jakies tam jedzenie 60euwiec Dzienny pobyt 140 euro , nie jest to malo ?!Ale Kolega byl 2 raz i mowil ze lepiej niz w szwecji. Co do zdjec prosze sie uzbroic w cierpliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 jezeli byli z team http://www.bodden-angeln.de, to okazy powinny byc w galerii http://www.bodden-angeln.de/pinn_fotos.htmlto, ze bodden ma ogromny potencjal, jest ogolnie znane, najczesciej jest tak, ze wzgledu na specifike lowiska wyniki nie porazaja (czesto gesto nie lapie sie nic, kompletnia studnia) ... ale bywa i tak, ze polowy potrafia zwalic z nog ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Pitt, coś na ten temat wiem Swoją drogą to na Rugii jest już sporo teamów, które służą pomocą/przewodnictwem. Łowi się przy wjeździe na wyspę, na wyspie, na morzu itd. Piękne, pod względem ryb regiony. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marycha Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 O tu prosze , kolegi zdjecie z Maja 2008 ! http://www.angelservice-jubelt.de/Alle%20Fotogalerien/Mai08/ page/image51.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marycha Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Byli w Schaprodehttp://www.hafen-schaprode.de/I obiecane zdjecia ,kolegi i jego niemieckich przyjaciul hiihipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marycha Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Schaprode .... no to tam gdzie my byliśmy Fajne miejsce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturK Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 80 Euro za dzień łowienia, to troszkę dużo. Blisko jest, więc można i swoją łodkę zaciągnąc. Przejeżdzałem przez wyspę Rugię w tamtym roku dlatego, iż z tamtejszego portu płyneliśmy na Bornholm. Pamiętam jaka to piękna wyspa i ile pięknej wody w okolicy. Cały czas mam w pamięci ten długi most na wyspę. Był weekend, z tego mostu wędkowało kilkuset wędkarzy, robiło to wrażenie. Zastanawialiśmy sie w jaki sposób wyholują rybę na taką wysokośc i ile zestawów będzie przy tym splątanych... :)Zwłaszcza, że wędkarze stali dosłownie ramie w ramie. Łódek na wodzie też było sporo, myślałem wtedy, że pływają za dorszem. Mile sie wiec zaskoczylem. Teraz, gdy widziałem na fotkach jakie rybki tam pływają, to chodzi mi pogłowie, że może człowiek by się tam wybrał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marycha Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Ja moze pod koniec roku sie wybiore ! ?Mozemy sie zgadac i razem jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 ------------------------------------------------------------ -------------------- Chłopaki prosze o pomoc w temacie.mamy zamiar spedzic na jednej z tych wysp weekend z własna łodzia.czytałem ze tamtejsze zalewy sa niezłymi łowiskami szczupaka.takze jesli ktos tam był i łowił to prosze o namiary.tz.kwatery,licencje itp.pozdrawiam serd.z góry dzieki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 http://www.jerkbait.pl/?p=135 w tym roku kroi się chyba powtórka z rozrywki ... w każdym razie planujemy ale już na własną rękę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 warto popływać również trolując za łososiem i trocią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Czy można tam zrzucić własną łódkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Czy można tam zrzucić własną łódkę? Chyba tak, bo z tego co wiem to jedyna formalność to jakaś opłata typu 50 euro żeby móc łowić na niemieckich wodach. Nie słyszałem o jakiś problemach z własnymi polskimi łódkami. W tym roku też nastawiałem się na Rugię, ale niestety sezon wędkarski raczej dla mnie się właśnie kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 dzieki za przenosiny.Remek a czy macie namiary na jakas kwatere i czy wiesz gdzie mozna zrobic ewentualne opłaty,miejscowosc?zreszta byliscie tam to mów jak na spowiedzi szczegóły łódke mamy zamiar zebrac ze soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Czy można tam zrzucić własną łódkę? Tak można bez najmniejszego problemu. Oczywiście w stanicy trzeba kupić zezwolenie. Ponadto trzeba przestrzegać przepisów, które obowiązują na Rugii - jest ich trochę. Można w stanicy nabyć (chyba nam nawet dali za 0$) mapkę, która pokazuje gdzie wolno a gdzie nie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 dzieki za przenosiny.Remek a czy macie namiary na jakas kwatere i czy wiesz gdzie mozna zrobic ewentualne opłaty,miejscowosc?zreszta byliscie tam to mów jak na spowiedzi szczegóły łódke mamy zamiar zebrac ze soba Niestety wszystkiego nie pamiętam. Było to już 3 lata temu. Tak jak jednak wspomniałem ciągnie mnie w to miejsce więc ... niebawem powinienem mieć i kontakty i ceny. Z tego co pamiętam - nie było drogo. Najdroższe było wynajęcie przewodnika na 1 dzień. Wzięliśmy z Team Bodden no i słono sobie za to policzyli. Było jednak warto - super kontakt, wiele się od niego nauczyłem, a my połowiliśmy piękne ryby. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Witam.Ostatnio słyszałem dużo dobrego o cieśninie przebiegającej w pobliżu portu w Stralsund w Niemczech,kierunek na wyspe Rugia.Był tam ktoś może..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zatoka Bodden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 http://www.jerkbait.pl/?p=135 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Witam kolegów, miałem jesienią trochę informacji na temat fajnych połowów w okolicach Rugii. Głównie okonie i ładne szczupaki. Czy ktoś z Was tam może był wiosną, macie jakąś wiedzę na temat tamtych wód. Mam zamiar zorganizować tam małą eskapadę w maju... Dzięki z góry za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi