Robert Dorado Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Za ok 3 tygodnie robię renesans a potem lecimy razem? i będzie rokoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Nie kracz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 To są 3 dni wolne więc mogą mi zaplanować pracę (a już coś kwękają) a jeżeli nie to też będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Gdzie i kiedy lecicie? Może ja na dniówkę wpadnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 (edytowane) odpowiem za Boba - jadą do Andrzeja 11-16 listopad, ja mam klepnięty domek obok 8-12 ale u mnie to loteria. Tym razem plan na Kubitzer Boden, ostatnio 3 dni na północy i 6 "pistoletów" Edytowane 24 Października 2019 przez Robert Dorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 No to pięknie, ja będę 8-11 na północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redcoll Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Dobry wieczór wybiera się może ktoś na Rugię 8-10.11.2019 chętnie bym się zabrał ciągnę swoją łódz,cały majdan nie znam okolic ,ale ciekawość wielka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Bob napisz jak wrażenia z Rugii. Wybieram się w lutym może marcu i też będę pierwszy raz. Taka opinia od świeżaka dla świeżaka[emoji16] Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 U nas czterech chłopa, dwie łodzie, trzy dni, zero szczupaków. Taka sytuacja... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 U nas czterech chłopa, dwie łodzie, trzy dni, zero szczupaków. Taka sytuacja... Dzięki za dobre wieści ! Myślałem, że tylko mi nie biorą Od razu lepiej się czuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Na podstawie tego co piszecie i co Andrzej zamieścił na FB, można wywnioskować, że szczupak już prawie od tygodnia jest nieaktywny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 U nas czterech chłopa, dwie łodzie, trzy dni, zero szczupaków. Taka sytuacja...lepsza szczera prawda niż tony marketingowych fotek dajacych obraz "jak z krzywego zwierciadła". Mi też słabo braly jak tam byłem ale jszcze się z tą Rugią policzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Podobno dwa dni przed naszym przyjazdem jeszcze brał. Chłopaki u Andrzeja na łodzi w czterech złowili 13 sztuk w poniedziałek, takie mieliśmy informacje. Akurat Bobowi się nie przytrafiło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Podobno dwa dni przed naszym przyjazdem jeszcze brał. Chłopaki u Andrzeja na łodzi w czterech złowili 13 sztuk w poniedziałek, takie mieliśmy informacje. Akurat Bobowi się nie przytrafiło Jeszcze mają kilka dni a jak ryba odpali to wystarczy jeden, dwa dobre dni i wyjazd będzie udany. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Nam to by jedna na dwóch wystarczyła. Uciekła nam taka spod łodzi na półmetrowej wodzie, podobno koło 120 miała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Kilka lat jeżdżę na Rugię.Jeżeli ktoś myśli, że pojedzie na jeden weekend i się na łowi jest w dużym błędzie.Ryby tam są ale nie zawsze biorą.Bywają dni, że w ogóle ich nie widać.Bywają dni takie, że tylko odprowadzają i takie gdy po prostu żrą.Większość zdjęć krążących w internecie to zbiory z kilku dni, ludzi, którzy potrafią siedzieć przez miesiąc na Rugii.Są też tacy, którzy w nosie mają wszelkie zakazy i łowią tam gdzie inni tego nie robią. W Rugii zakochałem się klika lat temu, to nadal trwa, mimo tego, że średnia ryb spada.Ten rok jest szczególny, bo szczupaków połowiłem wyjątkowo mało. Dopisały za to okonie jak konie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) Kilka lat jeżdżę na Rugię.Jeżeli ktoś myśli, że pojedzie na jeden weekend i się na łowi jest w dużym błędzie.Ryby tam są ale nie zawsze biorą.Bywają dni, że w ogóle ich nie widać.Bywają dni takie, że tylko odprowadzają i takie gdy po prostu żrą.Większość zdjęć krążących w internecie to zbiory z kilku dni, ludzi, którzy potrafią siedzieć przez miesiąc na Rugii.Są też tacy, którzy w nosie mają wszelkie zakazy i łowią tam gdzie inni tego nie robią. W Rugii zakochałem się klika lat temu, to nadal trwa, mimo tego, że średnia ryb spada.Ten rok jest szczególny, bo szczupaków połowiłem wyjątkowo mało. Dopisały za to okonie jak konie W Finlandii dużych szczupaków też jak na lekarstwo, złowiłem sporo ryb do 75 cm ale z 90+ i 100+ w tym roku lipa, chyba że może ze mną coś nie tak. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Listopada 2019 przez MarCinFin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Te duże mają w tym roku focha... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Fajnie było 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Fajnie było received_475297700000540.jpegWidać że głodni nie byliście ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Duży, nieznany mi kolega, Bob i Marcin. Mają, widzę chłopaki problem z tym co na stole. Chyba ze nie znany mi kolega to Ty, Rafale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Tomek aka Yamakato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Tomek aka YamakatoDon Juan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hydra Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Panowie proszę o namiary na sensownego przewodnika z łódką. Z góry dzięki. Wysłane z mojego BAH2-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Najlepsze wyniki tylko z Mateuszem Kalkowskim, wczoraj kolejna ryba powyżej 120 cm. Każda tura z nim łowi, ma na koncie już 299 ryb powyżej metra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi