tomaszpachalski Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Koledzy wrócili we wtorek. Piątek sobota niedziela okonie, ale bez okazów. Poniedziałek wiatr dmuchnął i szczupaki trochę ruszyły. Złowili dosyc sporo, ale większych niż 90cm z groszem nie było. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 Popsypały mi się plany urlopowe i chciałbym pojechać na Rugię. Najlepiej w jakiej miejscowości wykupić nocleg - wędkowanie brodząc ponieważ nie mam łodzi? Może ktoś podzieli się namiarem gdzie na miejscu można wykupić przewodnika. Gdyby ktoś chciał się zabrać ze mną to mam wolne do 2 października i wyjeżdżam z Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 po niemiecku ale bardzo dużo infomracji o wędkowaniu na Rugii, np. miejsca oficjalnych slipów, kwatery itp. https://www.ruegenmagic.de/angeln-ruegen.htm?fbclid=IwAR3Z9aNtJlhK2C1sgjs4Ycuy9uskM94AazJrZDmuKcdiI3iei2EQ0qx2NOA#intro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 (edytowane) Jako że już wielokrotnie miło się zaskakiwałem na naszym forum, może i tym razem się uda.Od lat regularnie jeżdżę na Rugię na wiosnę i/lub na jesień, posiadam też dużą bezpieczną łódź na której w komfortowych warunkach mogą łowić 3-4 osoby. Wiem kiedy i gdzie i na co łowić, sukcesów nie gwarantuję ale szanse na złowienie dużej ryby są spore. Niestety na ten moment nie posiadam auta odpowiedniego do holowania łodzi z przyczepą, jeśli ktoś chciałby wejść w taki barter że zaciąga moją łódź na rugię a w zamian pływamy razem itp. to proszę pisać na priv. Oczywiście za wszystko policzymy się tak żeby nikt nie był stratny.Waga łodzi+przyczepy +/-1300kg. Łódź stoi w okolicach Augustowa. Konkretne szczegóły na priv. Edytowane 29 Września 2023 przez Tommek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Podesłałby ktoś link gdzie aktualnie zrobić najlepiej opłaty 1 dniowe na Rugie? I gdzie slipowaliście łodzie w tym roku? z góry dzięki za pomoc pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Przez internet można od b. dawna:www.fiskado.dewww.erlaubnis.angeln-mv.de Na stacji AralGreifswalder Chaussee 62, 18439 Stralsund, Niemcy Info dot. możliwości opłat jest na stronie 31 tego wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Cześć znacie jakiegoś uczciwego przewodnika, u którego można wykupić weekend na Rugii wiosną 24? Szukam szybkiej alternatywy dla szwedzkich wyjazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Kalkowski .. .? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 (edytowane) Cześć znacie jakiegoś uczciwego przewodnika, u którego można wykupić weekend na Rugii wiosną 24? Szukam szybkiej alternatywy dla szwedzkich wyjazdów. Kalkowski .? PS. Nie wiem czemu tak to się dodało sorry ;- ) Edytowane 2 Lutego 2024 przez KsZegoSZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Tak, jego kojarzę z tym. Zastanawiałem się, czy pływa jeszcze ktoś inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Nie wiem - ja jego kojarzę i z tego co pisze to wyniki ma powalające . ile w tym prawdy . . .? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumix Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Nie wiem - ja jego kojarzę i z tego co pisze to wyniki ma powalające . ile w tym prawdy . . .? Kolego, jeżdżę z nimi od 3 lat i przebieram nóżkami na każdy wyjazd.Na pierwszym wyjeździe pobiłem 2 x pb, niesamowita przygoda. Kapitalnie trafiliśmy. Na 2024 praktycznie nie ma terminów, są na 2025 i już też mam dwa terminy zarezerwowane.Chłopaki znają teren jak mało kto. Mateusz Kalkowski jest bez wątpienia najlepszym wędkarzem w Polsce, super człowiek, łowienie z nim to czysta przyjemność.Jak coś chcesz więcej wiedzieć to priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 (...) Mateusz Kalkowski jest bez wątpienia najlepszym wędkarzem w Polsce, super człowiek, łowienie z nim to czysta przyjemność.Jak coś chcesz więcej wiedzieć to priv Znasz wszystkich? Czym to się mierzy? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Kolego, jeżdżę z nimi od 3 lat i przebieram nóżkami na każdy wyjazd.Na pierwszym wyjeździe pobiłem 2 x pb, niesamowita przygoda. Kapitalnie trafiliśmy. Na 2024 praktycznie nie ma terminów, są na 2025 i już też mam dwa terminy zarezerwowane.Chłopaki znają teren jak mało kto. Mateusz Kalkowski jest bez wątpienia najlepszym wędkarzem w Polsce, super człowiek, łowienie z nim to czysta przyjemność.Jak coś chcesz więcej wiedzieć to priv Jak już lecą terminy na 2025 to tym bardziej rozejrzę się za kimś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumix Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Znasz wszystkich? Czym to się mierzy? Cofam, najlepszym przewodnikiem wędkarskim. PS Wędkarzem też, ale nie chce się wdawać w dysputy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Cofam, najlepszym przewodnikiem wędkarskim. A to czym się mierzy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumix Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Moją sympatią, Dano priv 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Dano, liczbą zdjęć z dużymi rybami vs. liczba zdjęć klientów z dużymi rybami. W tym Mateusz zdecydowanie przoduje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Mateusz Kalkowski jest bez wątpienia najlepszym wędkarzem w Polsce(...)Moja 10-letnia córka twierdzi że ja jestem najlepszym wedkarzem a ona jest w przeciwieństwie do Ciebie autorytetem w temacie, więc uważaj ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumix Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Moja 10-letnia córka twierdzi że ja jestem najlepszym wedkarzem a ona jest w przeciwieństwie do Ciebie autorytetem w temacie, więc uważaj Nie dyskutuje! Na pewno ma rację 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Nie wiem - ja jego kojarzę i z tego co pisze to wyniki ma powalające . ile w tym prawdy . . .?Jeżeli podzielisz jego wyniki na łodzie i na liczbę osób na łodziach to wychodzi podobna średnia jakie mają inne jednostki pływające po tym akwenie . Co nie zmienia faktu, że faktycznie doskonale zna łowisko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Dano, liczbą zdjęć z dużymi rybami vs. liczba zdjęć klientów z dużymi rybami. W tym Mateusz zdecydowanie przoduje Przewodnictwo wędkarskie po polsku Czyli - Ty płacisz, a ja łowię ryby 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy50 Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Znam jednego "przewodnika", ale co do zasady nie polecam bo po pierwsze mam swoje doświadczenia, a po drugie słyszałem dodatkowo różne opinie. Jakbys jednak chciał to pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablito86 Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Zdaje się, że tak „na weekend” i to już w maju to trudny temat będzie. Ale Andrzej Przybytek jeździ i zabiera grupy. A jak nie to łódke chyba od Pleciony na Rugii można wynająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 5 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Wygląda na to, że powinienem dać sobie spokój. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi