hasior Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 .dodam tylko ,że żdźbło trawy na ciele Ryby nie wpłynęło negatywnie na jej kondycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomado Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 ze specjalna dedykacja dla jerzego co by o mnie nie zapominał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Mówisz - masz, jedena z perwszych przyzwoitych na casting.Pzdr.Tarłoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Tarłoś mam tu kolesia co łowi na Twoja wędkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Fajny wątek i fajne rybki - gratuluje wszystkim lowcom Wklejam też swoje dwie skromne, ostatnio złapane rybki:Srebrniak 54cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 ...i okołowymiarowy szczupaczek... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ja pozwolę sobię na umieszczenie fotografi,Dziewczęcia Kolegi Wiśni@,mam nadzieję ze Wiśni@ nie masz nic przeciwko Foto z Wypadu Edykacyjnego-temat Casting rzut . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 ... spinem też bym złowił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 To tak, aby nie dublować zdjęć na forum: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=6948 &Potokowczyk 43cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Jurku fajny wątek utworzyłeś - moje uznanie. Ostatnio jednak zastanawiam się nad tym co napisałeś - dużo o wodzikach, o średnicach itd. mało o rybach. Prawdy w tym wiele i upatruję kilku źródeł takiej prawdy. Jedną z nich zawsze odkrywam po wyprawie w nieznane gdzie można połowić ryby. Wtedy ten koszmar o średnicach szpulek, ażurowaniu, casting czy spinning, idzie gdzieś na tor boczny. Będę szczery ale Jurku ale ja Ciebie też pamiętam z tych czasów. Teraz widzę pozytywną, bardzo pozytywną odmianę - to cieszy i oby inni uporali się ze swoim sprzętem i zaczęli mówić o rybach, a nie tylko o dylematach młodego baitcastingowca. Ostatnio jednak dostałem nową serię DVD in-fishermana 2007. Tam hasłem przewodnim jest zdanie So many fish so little time - życzę wszystkim byśmy doczekali takich czasów w Polsce i wtedy na 100% będzie więcej o rybach mniej o pierdołkach. Co do zdjęć to wrzucę kilka swoich jutro bo dzisaj nie mam dostępu do swojego komputera. Problem jednak polega na tym, że jestem autorem wielu zdjęć ale ... jakoś nie mam dużo zdjęć ze swoimi rybami - albo jestem sam albo towarzysz zapomina mi zrobić fotkę. No cóż ... w tym roku będzie inaczej bo już przygotowuję się na samotne zdjęcia - szukam jakiegoś małego kompakcika, który wrzucę w kieszeń spodni PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 So many fish so little time.. To zrozumiełem dopiero tutaj gdzie jestem. w PL jakos ta perspektywa była trudna do uchwycenia.. Mogę tylko zacytować Maćka Jagiełło z wywiadu jaki udzielił Rognisowi. Im więcej ryb w łowisku tym mniej porzeba sprzętu do ich złowienia pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A czy każda rybka musi być prezentowana z wędką castingową czy wystarczy oświadczenie pisemne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 ....wystarczy oświadczenie pisemne? pod warunkiem, że od notariusza wstawiaj foty, chętnie zobacze co tam gonisz po tych swoich ślaskich zaporówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 So many time so little fish-tak na Polskie realia <_< a M Jagiello ma racje jak najbardziej,na pewnym łowisku okoniowym gdzie jest w cholerę wustarczy byle jaki wabik ciepnąc i zaraz sie melduje okoń, gdzie konkurencjia niema czasu na wybredne gusty pana Okonia <_< trzeba jeść co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 So many time so little fish-tak na Polskie realia <_< a M Jagiello ma racje jak najbardziej,na pewnym łowisku okoniowym gdzie jest w cholerę wustarczy byle jaki wabik ciepnąc i zaraz sie melduje okoń, gdzie konkurencjia niema czasu na wybredne gusty pana Okonia <_< trzeba jeść co jest Witam, Hasior iwdac to chociazby w Szwecji czy czasami w UK. Nie wazny kolor i rodzaj gumki. Okonie wala na maxa :D @ Kuzyn, Super rybka. Gratulacje. Nie wiem tylko co podoba mi sie bardziej- bolen czy ten multik ITO zapiety do wedki :D Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Nasze otwarcie sezonu i z castingiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Brawo Brawo Brawo! Za pomysł o stworzeniu takiego wątku ! Bo już powoli myslałem że jestem jakiś czubkiem łowiąc ryby na casta , zamiast mierzyć długość rzutu na podwórku i ważyć szpule multika u jubilera, w aptece lub u osiedlowego dilera , bo chyba tylko oni mają tak dokładne wagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomado Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 super jerzy watek ale jakos mnie nie zauwazasz ? pytam -cisza,prosze o podpowiedz z zakresu Windows cisza,zdjecia moje tez chyba mało castingowe ..a taka dokładna wage ma paru kolegow z forum..(nie moge dac usmieszku bo mi sie tekst kasuje) ale generalnie to zarcik taki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 dobra panowie muszę się przyznać bez biciaprawda jest taka że łowię zawsze na dużą korbę multik biorę do ręki tylko do zdjęć . jakoś tak smutno się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 @spigot czujesz jak piecze w nóżki ?? to sie pali już stos pod tobą <_< btw. druga fotka całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 @spigot czujesz jak piecze w nóżki ?? to sie pali już stos pod tobą <_< btw. druga fotka całkiem całkiem Nie nie Grzesiu casting mocno zakorzeniony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Rafale Ty się w ogóle nie przejmuj tą korbą. Mnie też złapał w kadrze ten zawodnik, który kilka postów wyżej wlazł do morza z jakąś płaską rybą Potem razem z Friko przyznali się, że to była podpucha na potrzeby forum.trzymana wędka to Titanium Lamiglasa z jakąś japońską korbą. pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Andrzej ale mordka widzę Ci się cieszy na fotce to uśmiech szydercy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Pierwsze lepsze które znalazłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 kilka ryb castingowych złowionych przeze mnie. Tak jak wspominałem nie jest łatwo ze zdjęciami ale coś znalazłem. Spróbuję jeszcze dorzucić jakieś boleniki. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi