piatras Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Wieczorny admirall z Niemna (33,5cm. i 510g.)na wirowke Effzetta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Śliczny okonek. Tak trzymaj. Życzę kolejnych. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Śliczny okonek. Tak trzymaj. Życzę kolejnych. pozdrawiam Dzieki Pieknoty niewele bo okone w Niemne maja pasorzyt skory (czarne kropki)i dla tego ubarwiene slabe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 No, no, no ładny okoń. Co to za pasożyt bo ubarwienie rzeczywiście kiepskie - jakby był oskrobany? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 No, no, no ładny okoń. Co to za pasożyt bo ubarwienie rzeczywiście kiepskie - jakby był oskrobany? PozdrawiamRemek Dokladnie niewiem, czarne kropki(jak czarnym piaskiem posypane) na calym ciele, pletwach i oczach. To wystepuje 30km. w zwysz i wdol od Kowenskej H.Elektrowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Hmmmm ... czyli może elektrownia uzdatnia czymś wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Taki sobie sandaczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 I taki sobie okonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Widzę, że okonie biorą Mam przy okazji jedno pytanie. Czy wiesz może co to za jezioro, które przecina autostrada A2 (za Poznaniem?) Czy można tam łowić? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krist444 Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Wczoraj na Shannon 87cm na Fasto14 jeszcze pare 70 i 75 ale grubaski tak ze dzien udanyPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Wkleiłbyś zdjęcia łódki do nasze łodzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 A to łajba Krista? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krist444 Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Tak Remku to moja lajba moja kupilem z mysla o nastepnym zlocie na jesien Kuba zdjecie wklejone na nasze lodziePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Wieczorny admirall z Niemna (33,5cm. i 510g.)na wirowke Effzetta. Ładny Okoń ile waży ta Efzetka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Wczoraj na Shannon 87cm na Fasto14 jeszcze pare 70 i 75 ale grubaski tak ze dzien udanyPozdrawiam No pięknie... A tonące slidery dostałeś wreszcie? Może w Athlone uzupełnili magazyn? Standerus! Wiesz coś o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krist444 Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Roch tych tonacych jeszcze nie mam jak bedziesz widzial to kup miPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Może w Athlone uzupełnili magazyn? Standerus! Wiesz coś o tym? Vitacola donosił że do wyboru do koloru, trochę jest też w drugim sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Efekt upalnego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Ładny, ładny. Jak na casting to pochwal się jakim sprzęcikiem i poproszę o wielkość tego sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 z tego co widzę na foto sprzęcik wyglada na Avida i 51SS ładny zander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Dokładnie tak jak napisał @hasior.A miał około 60cm takie w tym dniu brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 No i jeszcze jedna ważna wiadomosć na 51ss mam nawinietą new concept line jaxona 0,15 fluo.I nie mam z nią żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 No i jeszcze jedna ważna wiadomosć na 51ss mam nawinietą new concept line jaxona 0,15 fluo.I nie mam z nią żadnych problemów mnie nie namawiaj ja juz z nią skończyłem definitywnie ... ale może trafiłem po prostu kiepską partię. Skoro dla Ciebie jest OK no to problemów nie widzę - ważne, że jesteś zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Remek pamiętam,pamiętam testy wyszły wtedy dla tey plecionki fatalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi