admin Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Miałem świadków PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 A takie brały na rozpoczęcie mojego urlopu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 rolek @ bardzo ładny sandacz. Gratuluję. Ale czy do tego sandacza ten kołowrotek nie jest troszeczkę za mały? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 @Thymallus spoko multik sprawdza się idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 @Rolek gratulacje, pamiętasz jak rozmawialiśmy o łowieniu sandaczy z użyciem multika........z tym , że ja zostałem na etapie teorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam.Tak skończyła się dzisiej moja wyprawa na sandacze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 rolek@ znowu muszę ci pogratulować. Mimo, że ten sandacz trochę wypasiony ale zawsze było co holować. Ja watyrgałem w ubiegłym roku też takiego tylko był zdecydowanie mniejszy. Ubaw był co nie miara.Jeszcze raz gratuluję. pozdrawiam P.s. szkoda, że nie byłeś z nami na odrzańskim zlocie. Tam też były sandacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 @Thymallus dzięki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 He, he ... niezłe Ja to kiedyś najechałem na duuużego karpia na samym początku sezonu. Myślałem, że pierwszy mój szczupak w sezonie będzie metrówką a tu ... po długim holu okazało się, że to nie taka ryba jakiej oczekiwałem PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Dzisziaj szczupak ukradl ulubionego kleniowego powierzchniowca ze spininga, wiec z rospaczy chwyczilemsie za cast <_< 38cm. na L-Minnow44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 :blush:A dzisz wieczorkiem jazik 31cm. na zloczysty L-Minnow44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam.Bolasek z Warty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 rolek@ Bardzo ładna ryba i fajne zdjęcie. Gratuluję. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 To i ja sie dolacze . http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/7d6d9e33ddc09d53.h tml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Gratulacje @rolek , bardzo fajoska fota. Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Rolek, piękny! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Witam.Pamiątka z wakacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 No piekne masz pamiatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Ale grubas! Widzę, że ostro wyspecjalizowałeś się w okoniach - super sprawa i piękne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Rolek@ już kiedyś ci gratulowałem. Teraz tylko powtórzę. Tak trzymaj. Piękny okoń. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Witam . Pierwszy listopadowy okonek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Rolek@ to wszystko chyba przez ten kołowrotek Conquest 51. tak sądzę..... .Gratuluję serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ładny pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 A tak mi sie skończylo pokazywanie jak sie lowi zestawem castingowym,ja nawet brania nie mialem,a moja dziwczyna.... chyba bede za nia kije nosil . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 pojechałeś na dziewczyny do Ire a nie na ryby wszycho jasne gratuluje kobiety podzielającej jednyne słuszne hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi