Skocz do zawartości

Filmy Fly Fishing

Darecki72

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie łowiliście?

Muchowe łowisko sekcyjne w naszym kole.

-------------

Króciutkie muchówki!!!

Ten z drugiego brzegu z reklamówką niestety nie zdążył jej ... zapakować. :D :D :D

Czemu króciutkie? Mój Orvis ma 9'6" a pozostałe dwa kije 9' i 10".  A postać z reklamówką to zwykły przechodzień i nie wiem co miał w niej miał ale raczej nie miał.

@dariusz, jeden z lepszych filmow jakie ostatnio widzialem, moi chlopcy daja 10/10 :D

@janusz, chyba za czesto nas nie odwiedzasz, bo wilmik juz sie pojawil kilka stron wczesniej, ale zostawiamy bo warty ponownego obejzenia!

@Kuba, rozumiem ze juz sie zainstalowales, ale wedki z korba nie rozumiem :P

"Czemu króciutkie? Mój Orvis ma 9'6" a pozostałe dwa kije 9' i 10". A postać z reklamówką to zwykły przechodzień i nie wiem co miał w niej miał ale raczej nie miał."

--------

Jakoś tak na filmiku na krótkie wyglądają. Może złudzenie. :)

Rybki ładne i waleczne.

• 2 tygodnie później...

On się chyba uparł, żeby udowodnić, że skagit jest dobry na wszystko ;).

A na nasze małe rzeczki - w amerykańskiej skali oczywiście ciekawszym rozwiązaniem może byłoby micro scandi - mniej hałasu i płoszenia ryb. Jakaś głowica scandi, waga, nożyczki plus polyleader i gotowe. :)

Tak, ale to zupelnie inne przedsiewziecie. Film instruktazowy mozna nagrac duuzo taniej: dwie proste kamery + kawalek plynacej wody + mistrz spey castingu + troche czasu i duzo dobrej woli. Skagit Master vol 1 byl nagrany w domowych warunkach z jednej kamery o ile pamietam. Nie byla to produkcja hollywoodska, ale nie w tym rzecz, bo chodzilo o tresc.

Oczywiscie sponsorzy sie przydaja, ale jesli to mialoby byc przedsiewziecie non-profit, to mozna bez.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...