DelTor0 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 ekstrawaganckie użycie muchówki czy ja jestem zapóźniony? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 @Dariusz bardzo ciekawy filmik. A do tego ciekawe rozwiązania muchowe. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Zauważyłem, że łowi na bardzo krótki przypon czy tylko mi się wydaje? 1m, 1,2m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 mała rzeczka, myślę, że to po to, żeby sznur był wysunięty jak najdalej i można go było lepiej naładować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Ryby nie przekłute, zestaw zapewne gdzies w klasie 4-5.Muchy duże... Krótki przypon w tym wypadku lepszy i 5' w zupełności wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romasz Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 kijek ma oznaczenie 386, jesli to rzeczywiscie trójka - to wydaje sie być niesamowita :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 A nie zwróciłem uwagi na cyferki.Jesli tak to wszystko jasne i dlugi przypon tylko skomplikowałby podanie muchy tego rozmiaru.Jak tam Romciu lumbago?? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romasz Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Q - rwa przecież tylko...nastraja refleksyjnie do zycia, wracając do filmiku - kilka:- młodość ma swoje niewątpliwe zalety - sprawność cielesna na przykład ;-)- dużo ludzi ale jeszcze większy kraj - i masz takie, nieprzełowione i niezaśmiecone rzeczki, strumyki...- sprzęt ma znazczenie ale umiejetności i radość z tego co się czyni - to jest to! w nocy oglądałem sobie raz jeszcze filmik o duńskich okoniach, pewnie było - ale przypomnę - <iframe width="854" height="510" src="https://www.youtube.com/embed/WyiFalGKf_A"frameborder="0" allowfullscreen></iframe> wybieram sie w czerwcu na pomorze i może... choć podobne :-) Edytowane 3 Maja 2015 przez romasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Tego jeszcze nie było.Piękne ,choc rezyserowane ,no i starszy ode mnie o rok Brad Pitt;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrl Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Mój filmik podczas rójki majówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Tego jeszcze nie było.Piękne ,choc rezyserowane ,no i starszy ode mnie o rok Brad Pitt;-) Fajny film, szczegolnie jak ktos sie wedkarstwem troche interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Taki angielski urokliwy ciurek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 https://www.youtube.com/watch?v=1ZBIRJZyzjc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Doprawdy zadziwia mnie optymizm z jakim Polacy lapia kelty... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonP Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Doprawdy zadziwia mnie optymizm z jakim Polacy lapia kelty... Syty głodnego nigdy nie zrozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Doprawdy zadziwia mnie optymizm z jakim Polacy lapia kelty... Tam przynajmniej te kelty do morza spływają, u nas odkąd łowie trotki w solance złowiłem do tej pory 2!!! Z czego jeden miał ślady po pleśniawce a drugi mógł być zbłądzonym pstrągiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 To znaczy, ze co? Prawie wszystkie kelty sa wylapane w rzece przez wedkarzy, czy zdychaja po tarle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=1ZBIRJZyzjcPowiem , może brutalnie-dziękuję Maciejowi że tu się pojawił. Kelty czy srebrniaki - naprawdę nie zawsze wiemy co wezmie! Dziękuję za wspaniały, pomocny film .Gdyby pojawił się w innym języka-"Klękajcie narody"-wędkarz z Polski ma przewodnika ,ale poddano krytyce czy aby słusznie prawi.Więc powiem Wam tak-obejrzyjćie cały ten film .Cały.I jeśli chcecie lowić trocie w Bałttyku ---zapamiętajcie to co mówi M<aciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Powiem , może brutalnie-dziękuję Maciejowi że tu się pojawił. Kelty czy srebrniaki - naprawdę nie zawsze wiemy co wezmie! Dziękuję za wspaniały, pomocny film .Gdyby pojawił się w innym języka-"Klękajcie narody"-wędkarz z Polski ma przewodnika ,ale poddano krytyce czy aby słusznie prawi.Więc powiem Wam tak-obejrzyjćie cały ten film .Cały.I jeśli chcecie lowić trocie w Bałttyku ---zapamiętajcie to co mówi M<aciej. I ja spinningista ino z przyjemnością oglądałem ten film. Maciej ma naturalny dar. Opowiada szczerze i bez zbędnego puszenia, a cieszy się z każdej ryby jak dziecko. Bardzo mi się to podoba. Pytanie tylko czy się tu pojawił? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Pawel, ale ja obejzalem caly film i nie podwazam przekazanej wiedzy na temat polowu troci w morzu. Nie zmienie jednak zdania na temat keltow, tylko dlatego, ze to polska produkcja. Pewnych rzeczy poprostu nie wypada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Fajnie luko, że tak to skonkludowałeś.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi