lukomat Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Nie ma mnie na fb wiec jestem troche zacofany Ale juz sie wszystko wyjasnilo:http://www.arcticsilver.no/pages.php?IDpage=ASI006&position=bottom&LAN=ENGDla nie anglojezycznych, caly bajer polega na tym, ze dolna czesc blanku pracuje swobodnie w rekojesci. Ciekawy pomysl, ale czy wart tyle kasy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Reklama dźwignią handlu.Aha, zapytaj naszych rb co o tym sądzą [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Ciekawie rozwiązanie. Indywidualne i tradycyjne wykończenie bardziej mi pasuje, korek to podstawa ale kto wie. Gdybym porzucał szczególnie dużymi streamer-ami może dałbym się uwieść... Ile kosztuje kij wyposażony w taki patent, pytam przez ciekawość. Wygląda jak mundurek z kraju Kim Ir Sen-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Podstawowy model 690$, a edycja specjalna z przelotkami z tytanu 3000$. Ładnie pojechali, firma bez tradycji, renomy, praktycznie nieznana, a cena jak za klejonkę Winstona wydaną na 50-cio lecie firmy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Podstawowy model 690$, a edycja specjalna z przelotkami z tytanu 3000$. Ładnie pojechali, firma bez tradycji, renomy, praktycznie nieznana, a cena jak za klejonkę Winstona wydaną na 50-cio lecie firmy . No to nie moja bajka. Marzy mi się Winston BIIIx w klasie pod szczupaka lub SAGE SALT #9 9'. Szukam okazji by porzucać, chyba jeden z nich trafi do mnie, kwestia czasu i atrakcyjnej oferty... Jesień/zima to ruchy sprzętowe, będzie o czym myśleć i pisać. Pozycji do zmiany właściciela przybywa. Już niedługo nacieszę oczy Winston-em Boron #6 + wiele innych rarytasów... Sprzęt Kolegów z "Klubu PIĘĆDZIESIĄT PLUS", ładna nazwa Czuwaj! Edytowane 25 Września 2015 przez Andrzej Stanek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Nie ma mnie na fb wiec jestem troche zacofany Ale juz sie wszystko wyjasnilo:http://www.arcticsilver.no/pages.php?IDpage=ASI006&position=bottom&LAN=ENGDla nie anglojezycznych, caly bajer polega na tym, ze dolna czesc blanku pracuje swobodnie w rekojesci. Ciekawy pomysl, ale czy wart tyle kasy?rękojesc to tylko 30cm mysle ze roznica jest praktycznie niezauważalna takie rozwiazanie sprawdzilo by sie raczej przy spinie gdzie dłuzszy odcinek jest przesztywniony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Specjalnie nie interesuje sie konstrukcja wedek, ale 30cm to okolo 10% dlugosci kija, wiec wcale nie jest to "roznica niezauwazalna". Wedlug producenta, to wlasnie kluczowy odcinek robiacy roznice. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 W 8-9 minucie chłopaki nie oparli się pokusie i próbowali ......na żywca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Warto w ogóle przejrzeć całą zawartośc kanalgratis.se (youtube). Jest co oglądać ...a chłopaki naprawdę mają gdzie łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M&M Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M&M Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Mniej znana siostra slawnej Morrum 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Droga na Syrsan, Gamleby, Vastervick ... zawsze trzeba się zatrzymać na Eman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Mniej znana siostra slawnej Morrum To juz na Morrum Marcin nie jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M&M Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Jade... mam jeszcze porachunki z Morrum z tego Roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szypa_30 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 waleczne teczaki z malej rzeczki :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Na świecie można sobie połowić, tylko u nas w Polsce nasi jajogłowi wymyślili że tęczaki to tyby obce i nie mogą one być w naszym środowisku. Patrząc na ten filmik to Skandynawia też nie jest naturalnym środkiem tej ryby. Ale im to nie przeszkadza. Pamiętam lata 90-te kiedy na Słupi można było powalczyć z tęczową 6-tką , ech to były czasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Skandynawia skandynawią ...Ktoś powie, że to tylko tęczaki, ale jakoś mnie razi że na filmie ryby nie wróciły z powrotem do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Krzysik poto się wpuszcza tęczaki by wędkarz mógł zabrać rybę do domu. Przynajmniej tak jest w UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szypa_30 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Tu w Szwecji teczaki sie bezwzglednie zabiera natomiast trocie i potoki bezwzglednie wypuszcza:-) to chyba niezly uklad... Bo jak ktos lubi zjesc wlasnorecznie uwedzona lososiowata to juz lepiej ze to bedzie teczak:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M&M Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 http://salmonjunkies.com/najnowszy filmik ktory byl tu wspominany ,za darmo przez tydzien . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Krzysik poto się wpuszcza tęczaki by wędkarz mógł zabrać rybę do domu. Przynajmniej tak jest w UK.Zdaję sobie z tego sprawę ...mimo wszystko mam taki awers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Moje głowatki też tak skaczą, choć bardzo rzadko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi