Skocz do zawartości

Filmy Fly Fishing

Darecki72

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma mnie na fb wiec jestem troche zacofany :) Ale juz sie wszystko wyjasnilo:

http://www.arcticsilver.no/pages.php?IDpage=ASI006&position=bottom&LAN=ENG

Dla nie anglojezycznych, caly bajer polega na tym, ze dolna czesc blanku pracuje swobodnie w rekojesci. Ciekawy pomysl, ale czy wart tyle kasy?

• Like 2

Ciekawie rozwiązanie. Indywidualne i tradycyjne wykończenie bardziej mi pasuje, korek to podstawa ale kto wie. Gdybym porzucał szczególnie dużymi streamer-ami może dałbym się uwieść... :D Ile kosztuje kij wyposażony w taki patent, pytam przez ciekawość. Wygląda jak mundurek z kraju Kim Ir Sen-a.  ;)

Podstawowy model 690$, a edycja specjalna z przelotkami z tytanu 3000$. Ładnie pojechali, firma bez tradycji, renomy, praktycznie nieznana, a cena jak za klejonkę Winstona wydaną na 50-cio lecie firmy ;)

No to nie moja bajka. Marzy mi się Winston BIIIx w klasie pod szczupaka lub SAGE SALT #9 9'. Szukam okazji by porzucać, chyba jeden z nich trafi do mnie, kwestia czasu i atrakcyjnej oferty... Jesień/zima to ruchy sprzętowe, będzie o czym myśleć i pisać. Pozycji do zmiany właściciela przybywa.  ;) Już niedługo nacieszę oczy Winston-em Boron #6 + wiele innych rarytasów... Sprzęt Kolegów z "Klubu PIĘĆDZIESIĄT PLUS", ładna nazwa  :)

Czuwaj!  ;)

Edytowane przez Andrzej Stanek
  • Like 2

Nie ma mnie na fb wiec jestem troche zacofany :) Ale juz sie wszystko wyjasnilo:

http://www.arcticsilver.no/pages.php?IDpage=ASI006&position=bottom&LAN=ENG

Dla nie anglojezycznych, caly bajer polega na tym, ze dolna czesc blanku pracuje swobodnie w rekojesci. Ciekawy pomysl, ale czy wart tyle kasy?

rękojesc to tylko 30cm mysle ze roznica jest praktycznie niezauważalna takie rozwiazanie sprawdzilo by sie raczej przy spinie gdzie dłuzszy odcinek jest przesztywniony

• Like 1

Na świecie można sobie połowić, tylko u nas w Polsce nasi jajogłowi wymyślili że tęczaki to tyby obce i nie mogą one być w naszym środowisku. Patrząc na ten filmik to Skandynawia też nie jest naturalnym środkiem tej ryby. Ale im to nie przeszkadza. Pamiętam lata 90-te kiedy na Słupi można było powalczyć z tęczową 6-tką , ech to były czasy.

• Like 1

• 3 tygodnie później...