admin Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Żarty żartami, ale pytanie; Blane używa taką plasticzaną rurkę, nakładaną na trzonek. Wiecie może jak to się po europejsku nazywa i gdzie to może być dostępne? Chyba nie tylko u niego. Możesz powiedzieć dokładnie gdzie to używa? Nie bardzo wiem gdzie szukać by zobaczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Już znalazłem ... to mylar. Rurka mylarowa ... ta różowa. Zresztą bardzo fajny patent z tym mylarem zamiast stelaża z bucktaila. Natomiast trzeba znaleźć odpowiednie rurki mylarowe - nie wszystkie się nadają. Po pierwsze rozmiar duży (i tutaj w Polsce jest problem bo są o małym przekroju) oraz rurki okrągłe a nie płaskie. Kiedyś były dostępne te - E-Z body tubing. Udało mi się znaleźć ale 5/16" na ebayu i sprowadziłem je z US. Cel to właśnie stelaż i ... popperki boleniowe. Link do oryginału: http://www.e-zbody.com/ Teraz dostępne jako produkt Hends'a: http://bogdangawlik.pl/pol_m_Materialy-muchowe_Syntetyki_Mylary-287.html ale niestety tylko 4mm ... a do takich much przydałyby się minimu 6mm a nawet 8mm. Możesz jeszcze pokobinować z tym http://porzadekwkablach.pl/pl/c/Mylar/99 lub tym http://porzadekwkablach.pl/pl/c/Chrome-XC/102 ale tego nie znam ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Remek, sprawdzałeś czy ten co ściągnąłeś da się tak "wywrócić" na lewą stronę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Jeszcze nie sprawdzałem .... ciągły brak czasu .... Myślisz, że może być problem? A to co podałeś - mega klasa !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Remek, jak zwykle jesteś niezastąpiony.Dzięki PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Jeszcze nie sprawdzałem .... ciągły brak czasu .... Myślisz, że może być problem?A to co podałeś - mega klasa !!!Nie wiem, różne są rodzaje mylarów. Te miękkie się nie nadają, musi być dość sztywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 https://vimeo.com/45786550 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Jeszcze trochę i ja się wybiorę na morze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 April jest ,,the best", mogła by zostać moją kochanką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 No nie powiem, bardzo przyjemnie się ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Lukomat niezwykle bardzo dobrze zrobiony film, dużo ryb i na zimowe oglądanie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyfisgingblog.pl Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 warsztaty tarliskowe z dorzecza słupi: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szypa_30 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Troc 80 cm:-) Edytowane 27 Stycznia 2016 przez lukomat Tresc niezgodna z regulaminem (nie publikujemy zdjec keltow). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Kolejny raz piękna produkcja od Catch Magazine: A już niedługo kolejne "Fly vs. Jerk" Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Kamil Z. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 a tymczasem w Nowej Zelandii... :/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 https://www.youtube.com/watch?v=qpbG8WDdQtM a tymczasem w Nowej Zelandii... :/Dzięki za filmik ...!Może niezbyt urokliwa, ale za to niesamowita woda !.Z drugiej strony łatwość i prostota łowienia tych ryb poraża. Środek dnia, lampa, otwarta przestrzeń, ryby widoczne i łatwe do namierzenia....Gość nawet jakoś specjalnie się nie stara, podchodzi te kropasy tak średnio ostrożnie. Owszem ma za plecami słońce, etc, ale brak płochliwości tych paro kilowych kabanów, przy tym momentami wręcz wchodzenie im na głowę jest niesamowite. No cholera, te klocki prawie wcale się nie płoszą ! - jak na jakimś hodowlańcu ....niesamowite ! No tylko pozazdrościc takiej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) no problem, to wczoraj było kręcone więc świeżynka. Niesamowity jest ten brak płochliwości, ale ja odpuszczam takie łowienie... jakby karpie koi w palmiarni wyławiać... Nie wiem o co chodzi z tymi brownami? Czy tam taka mała presja i ludzi nie widują? Trzeba by tam kilku polskich pstrągarzy wysłać, to by zaraz cała populacja nabrała moresu Jeszcze może warto dodać, że nasze byczki po 70+ cm (całe 10szt. na terenie kraju też podobno są takie, że nawet jak już ktoś na nie trafi i zobaczy to nie będą spieprzać jak 30staki, tylko godnie sobie odpłynie mając cię głęboko w dup.e... Ale na pewno nie łykną byle muchozola podanego ot tak, spod kija... Może to jakiś staw jest? Wygląda jak zupa Edytowane 2 Lutego 2016 przez teethar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Jak widać wszędzie indziej niż w Polandii takie ryby to norma. Duże, ufne, łatwe do złowienia, nie kapryszą, cierpliwie czekają na muchę ...no czego chcieć więcej Tak, ni to staw ni kanał ...trochę jednak to płynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Nowy filmik od Salmon Junkies, muzyka nie z mojej parafii, ale cala reszta OK. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi