gringo Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Dziękuję Panowie, niby ja też wklejam link tak jak z youtube, a w poście wyświetla się tylko link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Jedne z wielu ulubionych fajne podkłady Zawsze po obejrzeniu dostaję pie.... :rolleyes: i chcę nad wodę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Kilka ujęć z kilkugodzinnej wczorajszej wyprawy na Roztocze.Każdy dzień zakończony "giętą"z ogniska to dzień udany, nawet jeśli nie obfitował w wielkie ryby.Zapraszam do amatorskiego kina https://www.youtube.com/watch?v=r9Mg8SmJNTc 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Jedne z wielu ulubionych fajne podkłady Zawsze po obejrzeniu dostaję pie.... :rolleyes: i chcę nad wodę Gdy oglądam filmiki z USA czy GB , nie mogę nadziwić się jakimi troglodytami w porównaniu do nich / bez urazy / byliśmy i jeszcze jesteśmy, jeśli chodzi o dbanie o przyrodę a w szczególności o rzeki, strugi czy nawet siurki. Pozostaje nadzieja, że o ile nie ja to może dzieciaki jak dorosną bez trudu połowią , bo rzeki jeśli im nie będziemy przeszkadzać i zjadać rybostanu powoli się odrodzą. Edytowane 26 Października 2016 przez Hansolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Do pewnych rzeczy społeczeństwo musi dojrzeć, zrozumieć. Mam znajomych z Ukrainy, pytam o wody i o łowienie. Wniosek jaki wyciągam jest taki że to co teraz dzieje się tam na łowiskach w chwili obecnej w Polsce miał miejsce 20-30lat temu, z tego co się orientuję z opowieści, bo moja wędkarska kariera aż tyle nie sięga wstecz. To co jest w Polsce teraz, dla nich jest ziemią obiecaną jak dla nas skandynawia, USA czy inne takie na chwilę obecną, dlatego uważam że wraz z rozwojem społeczeństwa rośnie jego świadomość na temat ekologii i gospodarki środowiskiem. Obecnie w modzie jest sponsorowanie ekologii przez różne firmy i koncerny. Dozyjemy czasów ze łososie, trocie i inne delfiny będą wracać na tarlo z morza do podgorskich rzek i rzeczek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Widzę Michał wrzucił swój to ja również proszę o wyrozuniałość ale to pierwszy film hehe produkcja zlepiana z telefonów go pro w planach https://youtu.be/L093oRxavpU ???????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Świetny film, widać zajawkę Nie wchodząc w szczegóły - łowisz w swoich okolicach czy dalsze wyjazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 To wszystko koło domu 80 km najdalej Dolna Kwisa i górny bóbr ????, oraz mniejsze cieki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Tak dla chodzących reklam i Simmsonów https://www.youtube.com/watch?v=bOPXZRXFuG4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Z Flyfishingiem w Simmsach moje krótkie video ma mało wspólnego, ale za to wiele go łączy z chodzącymi reklamami.Tak to było w zeszłym roku o tej porze. Helloweenowy żart. Kto już to widział, może bać się drugi raz ;-)Jak to mawiają redneki czy inne jankesy- indżoj! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Doniesiono mi w tajemnicy wielkiej, że mój ostatni opublikowany film wzbudza negatywne emocje wśród chrześcijańskiej części użytkowników forum.Jako satanista, obawiam się wielce iż mogę zostać stracony na stosie przez krzyżowców. Dziękuję adminowi, że nie dopuścił do publicznego linczu.Obiecuję iż dobrowolnie poddam się egzorcyzmom i przejdę na błękitną stronę mocy ;-)Do następnego 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Ładny "much", na niebiańskie wody będzie śmiertelnie skuteczny... Dzisiaj z otwartą przyłbicą mogę się śmiać, wczoraj podszyty strachem... Film jak dobry horror, strach się bać... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) Ładny "much", na niebiańskie wody będzie śmiertelnie skuteczny... Dzisiaj z otwartą przyłbicą mogę się śmiać, wczoraj podszyty strachem... Film jak dobry horror, strach się bać... Dzięki Andrzej, mieliśmy ubaw po pachy przy realizacji tego projektu. Nigdy w życiu bym nie przypuszczał, że wraz ze swoją narzeczoną będziemy się kiedyś przemieniać w upiora w habicie i strzygę żądną krwi w miniówie ;-) Pomysł na ten film narodził się w tym samym czasie, kiedy złowiłem pierwszego grubego tęczaka na tę muchę. Dzięki uprzejmości kilku osób udało się zrealizować projekt.W tym samym czasie, kiedy we trójkę biegaliśmy po schodach na zamku z pochodniami w dłoniach, w oparach sztucznej mgły, jakaś ekipa profesjonalistów z warszawskiego fanklubu Wiedźmina kręciła zdjęcia do filmu o nim. Tej nocy zamek w Janowcu tętnił życiem i co chwilę a to jedni, a to drudzy przeszkadzaliśmy sobie w pracy. Kiedy tak z wielkim zaciekawieniem ich podglądałem, od razu przypomniałem sobie scenę z "Krwi elfów", gdzie mistrz Sapkowski porównywał kruche i ulotne życie jętki majowej do czegoś tam, dokładnie nie pamiętam. To właśnie w tej części pojawił się cytat "NIie drwij z cudzej religii, ani to ładne, ani grzeczne, ani...bezpieczne" to tak w nawiązaniu do tego wczorajszego satanisty, co to wystraszył na forum górala ;-) Edytowane 1 Listopada 2016 przez MichałZ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Panie, a co to teraz za górale... że się dyni i cukierków boją... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Migawka z Nowej Zelandii, tym razem Kevin nie dał rady ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Panie, a co to teraz za górale... że się dyni i cukierków boją... jaki kraj, taki góral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Taki tam zlepek mały ???????? https://youtu.be/GuXb6SNoZ30 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Panowie, wróćmy już na dobre do filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Otwarcie sezonu w NZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 https://www.youtube.com/watch?v=diTeHDQoY1k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Ciąg dalszy zmagań Kevina z dużym potokiem, po kilku dniach od ostatniej porażki (filmik wyżej) ponownie w tym samym miejscu ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi