MaverikZagan Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 po 12 minucie tam gdzie walczy mój Tato na żyłkę to Os Stara wieś czy średnia wieś, wcześniej okolice Salamandry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyz00100 Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Dzięki Pawle za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Paweł, czemu nie widać Twojego filmu na YT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Ot, taka ciekawostka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Kolego Wojciech wrzuca się od nowa wprowadziłem parę poprawek jeśli się zapoloaduję wrzucę link ponownie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Proszę jeszcze raz wrzucam poprawioną wersję. Pozdrawiam https://www.youtube.com/watch?v=fAJgNjPU-bg 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoamFly Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 ładnie połowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Jak zwykle, rzucanie tych "aktorów" mnie przeraża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Rzucam pewnie nie lepiej, ale jako podkładu muzycznego użyłbym składanki "Wiosny" i "Lata" Vivaldi'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Jak zwykle, rzucanie tych "aktorów" mnie przeraża. Arek, ale chyba każdy może się uczyć, próbować - prawda?Nawet ten, kto gorzej lub prawie w ogóle nie rzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 A to mowa o naszych rzutach? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 A to mowa o naszych rzutach? ????Jeżeli Wy byliście na pierwszym planie to tak, o ile ... można to nazwać rzutami. Powiem tak, jeżeli przyjeżdżacie chłopaki nad San, duża szeroką rzekę i łowicie na suchą, mokrą to możecie wykorzystać przestrzeń i spróbować rzucać poprawnie. Tu krzaki nie przeszkadzają, nie trzeba uważać z tylu, kij nie musi być prowadzony rownolegle do lustra wody. Mam jakieś takie zboczenie że jak widzę łowiącego (-ych) na muchę to od razu po jego pierwszych prowadzeniach zestawu w powietrzu mogę:- zawiesić oko (jak na zgrabnej dziewczynie) i patrzeć z przyjemnością i pełny szacunku do jego umiejętności, - skrzywić się i patrzeć co dzieje się na wodzie. Arek, ale chyba każdy może się uczyć, próbować - prawda?Nawet ten, kto gorzej lub prawie w ogóle nie rzuca.@wojciiechJak najbardziej. Na Sanie ma luxusowe warunki do tego. Szkoda że tego nie próbują robić. A może nie ma kto im poprostu zwrócić uwagi że ... "po co....". Przepraszam Was wszystkich. W każdym filmiku najbardziej interesują mnie piękne rzuty, przepiękne podania przynęt i wyjścia ryb skuszonych i złowionych w najtrudniejszych warunkach. Pozdrawiam z deszczowych Bieszczad. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Kurcze Arek starach teraz będzie nad San w Twoje rejony pojechać. Ja samouk a rzuty koślawe, że ho ho.No ale przyznać Ci muszę rację, że przyjemnie jest oglądać sztukmistrzów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Spokojnie. Don't worry. Nie ma mnie za często nad wodą (ze zrozumiałych względów) więc filmiki oceniam. Zawsze możesz schować się na Specu. Ostatnio dwóch przyjezdnych ze środkowej Polski o dziwo nie zniesmaczyło mnie. Sensownie i dobrze technicznie zapodawali suchą w środku dnia, w chwili gdy wypadało łowić na nimfki bo i tak nic nie zbierało. Powiedziałem im to ale powiedzieli że nie po to przyjeżdżają na San żeby łowić na nimfy. To rozumiem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Ja przyjechałem nad San po raz pierwszy natomiast kolega łowi na Sanie od lat 30 i innych rzekach i uważam go za jednego za najlepszych wędkarzy w polszy, na nimfki nie łowiłem tylko na pedałki i sucharki. Technika technika swoja nikt mnie nigdy nie uczył którą cały czas szlifuję przyjdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) Prawdopodobnie około 10.10 zawitam nad San. Zapraszam wszystkich chętnych do podziwiania sztuki rzutowej. Zaznaczam że to tylko dla osób o silnych zwieraczach i pęcherzu, bo ze śmiechu może co nie co się wydostać Edytowane 26 Lipca 2017 przez Hansolo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 "Prawdopodobnie około 10.10 zawitam nad San. Zapraszam wszystkich chętnych do podziwiania sztuki rzutowej. Zaznaczam że to tylko dla osób o silnych zwieraczach i pęcherzu, bo ze śmiechu może co nie co się wydostać ;)" Haha Nagraj coś tam żebyśmy mogli zaczerpnąć techniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 A jakże nagram. Najpierw zaniosę nimfę na drugi brzeg. Wrócę na pierwszy i powoli będę prowadził zestaw. To będzie nowatorska długa nimfa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Carp Fly Fishing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) fajny kanał, poza humorem ciekawe tipsy i ogólnie wedkarskie klimaty z dorzecza Skeena Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez peresada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Długo trzeba było czekać na kolejny epizod (pond rok !), ale w końcu Jonathan Barnes wrzucił kolejny materiał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Taki się "przekracza granice" w NZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Filmik z Gran Canarii oczywiście świetny, ale mnie razi jedna rzecz. To jak goście ciorają linki na tych ostrych wulkanicznych skałach. Przecież one po 2wypadach są inter, a po 4wyjsciach juz w 5klasie toniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi