kleniarz Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Kapitalne te produkcje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Jak już przypominamy produkcje Todd'a to wstawię jedną z moich ulubionych 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 (edytowane) I taka króciutka "etiuda" i ciąg dalszy Edytowane 13 Września 2018 przez Janusz Wałaszewski 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 (edytowane) Nie wiem czy już było ale niektóre produkcję warto obejrzeć jeszcze raz szczególnie przed weekendem i się nastroić Edytowane 14 Września 2018 przez MaverikZagan 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Zazdroszczę, ja niestety nie lecę w ten weekend na Kamczatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Ja na Kamczatkę też nie ale nastawić się na ryby pozytywnie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Cieśliński Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Od min 1:49 super ujęcia z drona na pływającą mysz chyba. Ogólnie cały film bomba podobnie jak Spring Creek od Janusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Taki, króciutki, też już wstawiałem - ale zdjęcia i podkład muzyczny warte ponownej odsłony 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Janusz, tak sobie przy tej muzyce pomyślałem, że nie ma nic piękniejszego na świecie niż flyfishing w takich okolicznościach przyrody... niesamowity klimat. Dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 I jeszcze jeden 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 April Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 April Kapitalnie skomponowany i wypromowany "produkt" marketingowy! Sam bym skorzystał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 April Niestety, już zajęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 wiem, mieszka niedaleko ode mnie w Surrey 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 https://www.instagram.com/aprilvokey/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniarz Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 @peresadaTaka sąsiadka to rozumiem Niesamowita kobieta. Ps. Cieszę się, że żona nie odwiedza forum :-D Tak sądzę:-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Ciekawy moment z ogólnie takiego sobie filmu https://youtu.be/1Fd0WHI4jiw?t=506 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Nie do końca fly fishing ale warto zobaczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) Witam.Dzisiaj natknąlem się na kanale YT Wędkarski Kowalski, na filmy VR 360 stopni.No kosmos dla mnie - facet rzuca przynętą, a ja siedząc przed kompem mogę myszką na ten przykład szybko obrócić obraz i śledzić gdzie wpada ona do wody. Albo zobaczyć moment brania nakiju i od razu na wodzie.Natknęliście się na takie filmy wędkarskie ? A może są gdzieś już o tematyce stricte muchowej ?Pozdrawiam.PS. Tak zrealizowane filmy oraz moja własna żona, są lepsze od April ... Edytowane 5 Października 2018 przez Forest-Natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Taki sobie "trailer" 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Bez komentarza 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Taki sobie "trailer" Sekunda 17 , ależ on to pięknie położył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniarz Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Protect these waters... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniarz Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Mucha na wesoło:-D Zawsze dla rozluźnienia oglądam, hehe mistrz. Cenię jego porady w stylu: jeśli macie drzewa za plecami to ...lepiej zmienić miejsce:-D W tym odcinku porady jak zostać lepszym nimfiarzem:-D Miłego dnia ekipa:-D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi