hi tower Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Indykator,nimfa i pelety...normalnie "moje ulubiene" Każdy orze jak może... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 To może trochę klasyki i historii dla odmiany 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 To może trochę klasyki i historii dla odmianyKawał historii, ceny na aukcjach jakie ten sprzęt osiąga są dla mnie przerażające . Polecam na te długie jesienne wieczory jak ktoś się interesuje tematyką kołowrotków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniarz Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Oglądałem już, ale jako wielki miłośnik klasyki oglądnę jeszcze nie raz ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) Rzeka średnio atrakcyjna z wyglądu z mętną wodą. Trochę jak kanał na Żuławach, tylko wiekszy uciąg. I takie łochy w niej pływają Rzeki w Danii sa dosc specyficzne. Zupelne przeciwienstwo tych w Norwegii. Wygladaja na male, zakrzaczone ciurki wijace sie przez pola. Z metna ale za to bardzo gleboka woda. Dwa sezony temu spedzilem kilka dni nad rzeczka Stora. Niestety bylem w srodku lata wiec krzaczory, bagna i troche malo wody. Bez kontaktu z ryba. Wg mnie lepiej tam pojechac gdzies w kwietniu na poczatku sezonu. Edytowane 1 Listopada 2020 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Genialny pomysł na wiązanie prostej nimfy.https://m.youtube.com/watch?v=_lPma_Atqe4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Jestem ciekaw jak z żywotnością muchy gdy nie jest zakańczana "na lakier". Nie lubię takich jednorazówek. Tak zbudowana wyglada rewelacyjnie, ale jak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Też jestem ciekaw, i z tej ciekawości ukrecilem kilka sztuk, przy najbliższej okazji się przekonam choć w odróżnieniu od Pana z filmu zrobiłem 2 końcowe węzełki, po wyczesaniu dubbingu nie widać nici a trwałość może będzie ciut większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Dobrze jest popatrzeć i pomarzyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Wesolych Swiat ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 To są mocno wypracowane ryby. Szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Super się ogląda takie giganty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 (edytowane) Witam.Jak by ktoś jętek u nas w kraju szukał ... https://fb.watch/5EuAK6wUxQ/ Na filmie podane że jętki, ale jakieś doniesienia od wędkarzy już są że to jednak nie jętki ...Pozdrawiam. Edytowane 22 Maja 2021 przez Forest-Natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Witam.Jak by ktoś jętek u nas w kraju szukał ... https://fb.watch/5EuAK6wUxQ/ Na filmie podane że jętki, ale jakieś doniesienia od wędkarzy już są że to jednak nie jętki ...Pozdrawiam.Normalne o tej porze roku. Zawsze między Kuźnicą i Jastarnią... Muchówki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Pozdrawiam i Milej Niedzieli Zbigniew 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Moje pierwsze kroki z muchówką. Klenie na nizinnej rzece. https://m.youtube.com/watch?v=8axsmWjtv90&t=24s 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Znajome miejsca https://www.youtube.com/watch?v=r8tLCfn_svY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) Ryby chyba czuły, że zbliża się duża woda.Udało się złowić sporą ilość ryb. Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez pablo__20 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 No i to jest jeszcze 'fly', bo jak rzucił laczkiem to on fly do wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Nowozelandzkie tęczaki od tego samego autora co rok temu. Podobno to są dzikie ryby, jednak ich waleczność jest dla mnie dyskusyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Jednak wolę łososie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalC Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Nowozelandzkie tęczaki od tego samego autora co rok temu. Podobno to są dzikie ryby, jednak ich waleczność jest dla mnie dyskusyjna.A co jest "dyskusyjnego" w ich waleczności? I czemu "podobno" dzikie? To jest inny świat. Ryby zachowują się w wielu aspektach po prostu inaczej. Zresztą dotyczy to wielu zakątków na świecie. Nie tylko NZ.Ryby widoczne na filmie weszły do tej rzeki na tarło z jeziora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi