Skocz do zawartości

Filmy Fly Fishing

Darecki72

Rekomendowane odpowiedzi

Nawet nie wiedzialem, ze taki temat istnieje ;)

Filmik, do ktorego wrzucam link ponizej to jak dla mnie ogromne marzenie i mam nadzieje je spelnic w niedalekiej przyszlosci. 

Masz je do złowienia na muchę dużo bliżej - w Irlandii. Blue shark a nawet porbeaglable łowione na muchę

Ale tak na upatrzonego na płytkiej wodzie? Czy dalej w morzu z łodzi? Bo to jednak trochę różnica.

Na upatrzonego z łodzi. Wychodzą ci pod zasięg rzutu 

https://predatorandsalt.com/ps-issue/chapter-1/

Edytowane przez Kuba Standera

• 4 miesiące temu...

Nawet nie wiedzialem, ze taki temat istnieje ;)

Filmik, do ktorego wrzucam link ponizej to jak dla mnie ogromne marzenie i mam nadzieje je spelnic w niedalekiej przyszlosci. 

Dobra, pochwale sie. Za dwa i pol tygodnia wybieram sie na Malediwy. Niedokladnie to co na filmiku, ale tez jest cieplo i sol rozpuszczona w wodzie ;)

• 4 miesiące temu...

Może nie film, tylko podcast ale dostępny na YouTube:

„Wkręceni - rozmowy w rytmie nurtu" to autorski podcast Igora Glindy i Piotra Stopczyńskiego. Prowadzący zabiorą Was w fascynującą podróż po meandrach wędkarstwa muchowego. Od sprzętowych banałów po ekstremalne wędkarskie wyprawy w najdalsze zakątki globu. Nie zabraknie oczywiście gości i dobrego humoru."

https://youtu.be/38xGSf1Oh70?si=NkLjOBDWmhenK5ba

Edytowane przez hi tower
  • Like 2

Może nie film, tylko podcast ale dostępny na YouTube:

„Wkręceni - rozmowy w rytmie nurtu" to autorski podcast Igora Glindy i Piotra Stopczyńskiego. Prowadzący zabiorą Was w fascynującą podróż po meandrach wędkarstwa muchowego. Od sprzętowych banałów po ekstremalne wędkarskie wyprawy w najdalsze zakątki globu. Nie zabraknie oczywiście gości i dobrego humoru."

Na Spotify jest tez w postaci podcastu.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Witam.

Trochę naciągane, ale jest i fly i fish(ing), także potraktujcie to jako ciekawostkę ...  :D

Ptaszory (to ich faktyczna nazwa) na plażach południowej Chorwacji - nie spodziewał bym się w życiu że można je tam zobaczyć.

Gdy ostatnio grzebnąłem w intenetach, to okazuje się że jadąc (zwłaszcza wczesną wiosną) do Chorwacji, można śmiało zapolować na tak ezgotyczne i kojarzone z całkiem innymi regionami świata ryby, jak np. barakudy i tuńczyki, że o koryfenach nie wspomnę, bo jest o nich nawet tutaj obszerny wątek  :)

https://www.facebook.com/share/r/14eZAJCPTW/

Pozdrawiam.

Edytowane przez Forest-Natura