Kacper.K Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Klimat industrialny, ale ciekawie zmontowane, fajne zdjęcia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Nadal niespelnione.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Może już było? W każdym razie genialne... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Ładne to ... również muzycznie końcówka prawie jak 1492 conquest of paradise ...dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 [/quoteWspaniała rybka gratuluje dla łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys77 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Film z holu byl skrocony czy tak walcza glowacice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Woda w tym miejscu jest po kolana, tak słyszałem... Może to ma wpływ na hol i zachowanie ryby. Jak by nie było piękna sztuka i sama historyjka opowiedziana kamerą. Chłopaki ostro działają, widać to na Facebook-u po wstawianych fotach. Nic tylko POGRATULOWAĆ ekipy i skuteczności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Ryba piekna, ale nie spodziewalem sie, ze mozna metrowe wyjac w 2 minuty. Nawet przy bardzo silowym holu to spodziewalbym sie zobaczuc jakies odjazdy. No chyba, ze material byl ciety, ale nie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Luko, do trzech razy sztuka, a dwa już były. I mam nadzieję dowiem się w końcu jak to jest mieć głowę na kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Powodzenia i licze na relacje z polowu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M&M Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Piekna rybka . Gratulacje !!!! Moglbys cos skrobnac o zestawie na ktory zostala zlowiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ale to nie moja rybka Złowił ją Paweł Jaworski. Wszystko opisał w ostatnich WW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ryba piękna, ale też trochę rozczarowała mnie walka. Byłem przekonany, że ryba tej wielkości da wędkarzowi popalić, sama masa tej ryby przy ustawieniu bokiem w nurcie powinna zrobić robotę. Z tym, że można zauważyć, że facet nie dawał jej szans na ucieczkę, mocno trzymał sznur palcami. Zdrowo zazdroszczę i gratuluję łowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Z tego co wiem, łowił dwuręczną #12 Mało która ryba poszaleje na czymś takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Kuba , 12 ft. czy 12wt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonP Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) A czy ten kij to nie jest przypadkiem switch visiona? Przy okazji czy ktoś się orientuje gdzie są produkowane kije vision? Na stronach anglojęzycznych dokopałem się tylko do tego, że są produkowane w Skandynawii (ale czy to prawda ). Edytowane 23 Stycznia 2015 przez SzymonP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 ekhm... #12 oznacza AFTMA 12 ergo megapałanatarpona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys77 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) 3 części filmu o kręceniu streamerów oraz wiele innych filmów o wędkarstwie w języku rosyjskim.http://fishfilm.ru/3349-nahlystovye-mushki-strimery.htmlnauka łowienia metodą muchowąhttp://fishfilm.ru/134-naxlystovyj-zabros-pervye-shagi.htmlhttp://fishfilm.ru/1949-zabros-spey.html Edytowane 24 Stycznia 2015 przez krys77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 ekhm... #12 oznacza AFTMA 12 ergo megapałanatarpona!A tam odrazu megapala 12wt. nie jest znowu taka straszna, co innego 14wt. i wiecej.( dopoki nie zacznie sie uzytkowac )Ja jednak poczekam co Kuba napisze, juz nie dam sie podejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 3 części filmu o kręceniu streamerów oraz wiele innych filmów o wędkarstwie w języku rosyjskim.http://fishfilm.ru/3349-nahlystovye-mushki-strimery.htmlnauka łowienia metodą muchowąhttp://fishfilm.ru/134-naxlystovyj-zabros-pervye-shagi.htmlhttp://fishfilm.ru/1949-zabros-spey.html Podoba mi się, jakże prosta i głęboka myśl, wyrażona przez instruktora na wstępie pierwszego z filmików, że tu nikt nikogo niczego nie nauczy, bo każdy musi nauczyć się sam, a on jedynie może w tym pomóc - jakoś tak brzmi ta idea, choć nie jest to dosłowne tłumaczenie. W dobie powszechnej wszechwiedzy i mistrzostwa głoszonych nazbyt często taka krztyna skromności i mądrości jest mi znacznie bliższa. A sam filmik (póki co obejrzałem fragmenty pierwszego) fajny, jasny , zwłaszcza dla debiutantów, tyle że jakość marniutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Z tego co wiem jest to wędka Vision Switch&Salt klasy 12. Kije są w klasach dwuręcznych, #7 fruwała mi doskonale z 400-410grain, #10 fruwała dobrze z 550 grain. Myślę że 12 będzie dźwigać naprawdę tęgie głowice i wielkie muchy z nimi. Z resztą - widać to po rzutach na wideo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi