krys Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 witam,planuję jakieś wczasy rodzinne ale przy okazji chciałbym powędkować.na spina i muchę. może byc Polska ale Szewcja itp. tez wchodzi w grę.za wszelkie sugestie z góry dziękuję pozd Krys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ja w tym roku wybieram się nad jezioro Rożnowskie do miejscowości Gródek nad Dunajcem.Niestety polecić tego miejsca nie mogę bo jadę tam pierwszy raz.Ale myślę że miejsce dobre i na spina i na muchę.O to link:http://roznow.fateback.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Są jeszcze dwa miejsca, które przychodzą mi do głowy z ostatnich wakacji - Solina lub okolice - zalew (nawet dwa) plus San i Czorsztyn - zalew (nawet dwa ) plus Dunajec. Biorąc pod uwagę rodzinę, oba miejsca godne polecenia - można pozwiedzać, pochodzić po górach (Trzy Korony np.) lub też połoninach. W Czorsztynie przydałaby się własna łódka. Tam też mam chyba namiary na kwaterę, tej z Soliny nie polecam pzdrm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 cześc,no własnie zastanawiałem się na Rożnowem i Czorsztynem...można poganioac ponoć z muchą na nowy os na dunajcu dodatkowo. choć tak naprawsę to nadal zagadka jak tam bedzie z rybami...lub solina i san/ tam ryb przynajmniej muchowych jest cała masa/macie jakieś namiary na sprawdzone kwatery nad sanem/soliną?pozd Krys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi