JerzyS Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 W czerwcu jade polowic nad jezioro Karpno w zachodniopomorskimCzy ktos z kolegow moze juz tam lowil i moze mi cos napisac na temat tego jeziora.Z gory dziekuje.JerzyS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 masz na mysli jezioro gospodarstwa rybackiego ze Złocieńca?? to łowisko specjalne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerzyS Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Tak slyszalem ze tam jeszcze mozna zlowic jakiegos szczuplegoale nie wiem czy mam dobre informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 ciężko powiedzieć. Ostatnio byłem tam chyba jakieś 4 lata temu. może nawet ciut wiecej. Wtedy to łowisko w zasadzie dopiero się zaczynało. Sporo drobnego szczupaka, który dość chętnie strzelał głownie do obrotówek. co teraz.. ciężko mi powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerzyS Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Dziekuje i za to moze ktos jeszcze podesle mi cos aktualnego, ajak nie to moge tylko liczyc na to ze szczuple mialy dobry apetyt i sporo podrosly.Kije w dlon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 łowiłem tam we wrześniu 2004 wraz z dwoma kolegami.i tak jak napisał @Mifek, łowisko dopiero się zaczynał,faktycznie dużo malego zebatego, największe po 55 cm,waliły na slidery 7cm, i ripery 7-10 cm, brały do 4 m głębokosci.Łowisko, małe, dla mnie za małe.Może teraz jest lepiej ? orion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi