pipczento2002 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Witam.Poszukuję instrukcji w POLSKIEJ wersji językowej do LMS 522c iGPS. Może ktoś wie skąd to wytrzasnąć lub gdzie można kupić. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xabretm Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Znalazłem coś takiego: http://tablica.pl/oferta/lowrance-oraz-eagle-instrukcja-obslugi-po-polsku-ID3kbT5.htmlNigdzie nie ma do pobrania wersji polskiej za free.Mam podobne echo, obsługa jest w zasadzie intuicyjna jak się trochę w sonarach orientujesz.Napisz czego nie wiesz, może dam radę objaśnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pipczento2002 Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Potrzebuję instrukcji bardziej po to, aby móc wykorzystać dodatkowe funkcje związane z podłączeniem do PC. Z obsługą nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kajtelek2 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) Jak mi się gdzieś taka trafi , dam znać ,niech LMS dzielnie służy na wodzie. Edytowane 20 Listopada 2013 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 francisco scaramanga Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Jeżeli LMS525 CDF, ma zbliżone funkcje co twoja mogę zrobić kopię i Ci podesłać. Antena zewnętrzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pipczento2002
Witam.
Poszukuję instrukcji w POLSKIEJ wersji językowej do LMS 522c iGPS. Może ktoś wie skąd to wytrzasnąć lub gdzie można kupić. Będę wdzięczny za pomoc.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi