ROBERTsandacz Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Czy ktoś z kolegów wędkarzy próbował łowić sandacze w Zagórzu? Sandacz tam jest na pewno.(kolega złowił kiedyś dwa krótkie na robala)Natomiast mnie interesuje spinning-może warto popróbować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 MYSLE ZE DA RADY GO ZLOWIC ALE PREDZEJ SZCZUPAK SIE ZAWIESI.JA OSOBISCIE SANDACZA TAM NIE ZLOWILEM NA SPINING PARE SZCZUPAKOW I MNOSTWO OKONI.PO ZATYM TO W FAJNYCH MIEJSCACH JEST CIEZKO WEJSC NIE MOWIAC JUZ O ZARZUCENIU WEDKI.DLATEGO TEZ ZAGORZE MA MA NAPEWNO WIELE OKAZALYCH DRAPIEZNIKOW.WIDZIELISCIE TE KARPIE WYGRZEWAJACE SIE NA POWIERZCHNI POD TAMA?? BUTY SPADAJA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Widzieliśmy ,widzieliśmy,szkoda że karpia raczej trudno jest łowić na spinning,byłaby fajna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Byłem wczoraj na zagórzu.Szczupaki się trą aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi