tomasz gontarek Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Witam wszystkich bardzo szerdecznie.Jako,ze jestem początkującym wędkarzem chialbym zadać Wam pytanie odnośnie wędek jakie posiadam, chodzi mi o to czy podjąłem dobry wybór. Niestety pod wpływem emocji przy przeglądaniu allegro zostały one już kupione ale i tak ciekawi mnie opinia dostwiadczonych wędkarzy. Moje wedki to:SPINING TEAM CORMORAN X-POWER-S LURE 240/14-56g + KOŁOWROTEK TEAM CORMORAN X-POWER-S 2500SPINNING CORMORAN BLACK BULL HC 270/3-18g + Kołowrotek Mistrall Amundson FD 2000 * 9+1Wybieram się na okonki i na szczupaki puki co na stawy hodowlane (bo nie mam jeszcze karty).Jeśli chodzi o szczupaki to znajomi którzy zarazili mnie wedkowaniem wyciągają z tych stawów sztuki 8-10 kgZa wszystkie odpowiedzi z góry dziekuje.Pozdrawiam Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Połowisz tymi kijami pokręcisz kołowrotkmi to sam ocenisz ten sprzęt, czy ci pasuje czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Trochę mały ten młynek przy pierwszym zestawie , kijaszkow nie znam ale za to znam doskonale amundsona miałem fd10 i fd30 za te pieniądze wspaniała maszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 zgadzam sie z kolega powyzej ze do 1 zestawu ten krecioł bedzie za mały, moim zdaniem minimum rozmiar 3000. Kijami połowisz nie są najtańsze więc dadzą rade. Co do amundsona sam mam rozmiar 3000 i jakos daje rade 2 sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi