januszz Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Potrzebuję wędki do lekkiego trollingu z ręki-jezioro(okoń,szczupak).Przynęty woblery SDR 9cm,30-40gr(max).Proszę o wskazanie sprawdzonych modeli wędek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 na lekkiego trola na szczupaczka to świetnie spisywał mi sie SHIMANO BEASTMASTER BX SPIN 270MH 14-40gbył świetny do czasu az mi go nie ukradli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) Tylko ta długość! Czy nie będzie zbyt długi? Edytowane 20 Listopada 2013 przez januszz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welski Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Wystarczy Catana do 40 gr.tylko w granicach 2 m. mam i do gum na 20 gr.gl. oraz woblerow do 10 cm, jak ulał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Mi rewelacyjnie sprawdza sie w trolu mhx st1025,nie wiem jak pod okonie ale takiego sandacza kolo 50 juz sie fajnie holuje.Z większych ryb sumek 157 i szczupak 93 do tej pory i nie było problemu.Blank z czuła szczytówka i 20lb mocy w dole .Mi podpasywał,dodatkowo jeździ ze mną na trotki i też sprawdza sie super .Z tymi przynętami co podałeś poradzi sobie na pewno ja ciągam głownie carpana i karasia 9cm. pozdro Edytowane 21 Listopada 2013 przez pawelG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi