CIECIER Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Witam znacie Panowie jakiś polski sklep internetowy gdzie bym mógł kupić woblery Duel Aile Magnet lub jak kto woli yo-zuri mag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 http://www.wedkarskiezakupy.pl/shopping/index.php?id=185 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CIECIER Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 dzięki remek, znalazłem też sam to stronę tylko tam są 70mm a może ktoś zna jeszcze inny sklep gdzie są 90mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Jak pogadasz z właścicielem sklepu to może załatwi Ci to co chcesz. Ja to sprawdziłem i mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi