platynowłosy Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Wita Panowie Podobno firma Savage Geare ma swój firmowy sklep internetowy.Google rzekły, że jest kilkanaście sklepów sprzedających produkty S-G.Ale sklepu firmowego nie znalazł. Panowie, może wiecie więcej niż Master Google? Pozdrawiam Alek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) Hi, Alek jak zwykle zaskoczyłeś nas niezmiernie,"Rafał Faruga, właścicielem firmy Sport Fish z Katowic, która jest oficjalnym dystrybutorem takich marek jak Savage czy Prologic." Rafał do niedzieli jest na rybach, postaram się go złapać na tel i zapytamy u samego źródła. Ja osobiście nic takiego nie słyszałem (przynajmniej w Polsce). pozdr Edytowane 23 Listopada 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) WItam, też pierwsze słyszę. Ale jeśli chodzi o polskie sklepy i dostępność sprzętu najlepszą ofertę według mnie ma szczupak.pl Edytowane 22 Listopada 2013 przez Tommek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 zamowic mozna tutaj: http://www.okumafishing.com/cart/index/0/1 czyli w usa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) Hmmm...a jak ja rozmawiałem z panem przedstawicielem na NL z SVG i powiedziałem mu ,że w PL jest przedstawiciel/dystrybutor to zrobił wielkie oczy i powiedział - niemożliwe. Nawet chciał adres stronki bo nie wierzył...http://savage-gear.pl/Nie wiem jak u was , ale u mnie po wejściu na tą stronkę pojawia się komunikat "Wykryty wirus podczas wczytywania zawartosci - satofishing.com.pl". Edytowane 22 Listopada 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Hmmm...a jak ja rozmawiałem z panem przedstawicielem na NL z SVG i powiedziałem mu ,że w PL jest przedstawiciel to zrobił wielkie oczy i powiedział - niemożliwe. Nawet chciał adres stronki bo nie wierzył... ale centrala Savagear jest (z tego co sie orientuję) nie w NL tylko w Danii wiec miał prawo być niezorientowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 No właśnie w Danii się telefonicznie upewniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 tak naprawde to centrala jest w okumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMeK Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 http://savage-gear.pl/Nie wiem jak u was , ale u mnie po wejściu na tą stronkę pojawia się komunikat "Wykryty wirus podczas wczytywania zawartosci - satofishing.com.pl".U mnie hula bez problemu, żadnych wirów nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) Witam Panowie Wyjaśnienie: Byłem parę dni temu w znanym warszawskim sklepie, gdzie zdziwiłem się, że produktów S-G nie ma i usłyszałem, że nie będzie. Bo????....Na moje zapytanie: "że co, że jak? jak to nie będzie?", dowiedziałem się, właśnie o tymżesz firmowym sklepie internetowym, gdzie można nabyć towar S-G w cenach, które przyprawiają kupujących o westchnienie ulgi i arcymiły łoskot w portfelach, w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Ale Kupcy dostają szczękościsku i...Jako, że kije, kręcioły i ciuchy raczej kupuję dopiero po pomacaniu, ale całą resztę galanterii, netem to i owszem. I nie jest tego mało. Więc czemuż by nie.Dlatego zadałem na Forum to pytanie. PozdrawiamAlek Edytowane 22 Listopada 2013 przez platynowłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Witam Panowie nic mi nie wiadomo o tym sklepie firmowym ale poco szukać . zapraszam do siebie;))( dostępność uzależniona od producenta ale jak czegoś nie ma to pisać a napewno sie pojawi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ursus Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Rozumiem że ta strona ma charakter raczej informacyjny http://savage-gear.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 WITAM Polecam sklep Pirania pl..Dobra obsługa zero kompilacji i wysyłka tania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 (edytowane) wiarygodne info z pierwszej ręki (dziś dodzwoniłem się do Rafała):w Polsce nie ma i nie planuje się otwarcia firmowego sklepu Savagear Edytowane 24 Listopada 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Cześć @Wojti Dzięki za info.Z całym szacunkiem, ale Kupiec poleciał ze mną w kulki. Zdrowotności mu życzę. Żeby mu gumka pękła... Innymi słowy, wszystko wraca do starej normy. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi