Skocz do zawartości

Sklep Savage Geare

platynowłosy

Rekomendowane odpowiedzi

Hi,

Alek jak zwykle zaskoczyłeś nas niezmiernie,

"Rafał Faruga, właścicielem firmy Sport Fish z Katowic, która jest oficjalnym dystrybutorem takich marek jak Savage czy Prologic."

Rafał do niedzieli jest na rybach, postaram się go złapać na tel  i zapytamy u samego źródła. Ja osobiście nic takiego nie słyszałem (przynajmniej w Polsce).

pozdr

Edytowane przez @Wojti

Hmmm...a jak ja rozmawiałem z panem przedstawicielem na NL z SVG i powiedziałem mu ,że w PL jest przedstawiciel/dystrybutor to zrobił wielkie oczy i powiedział - niemożliwe. :huh:  :rolleyes:

Nawet chciał adres stronki bo nie wierzył...

http://savage-gear.pl/

Nie wiem jak u was , ale u mnie po wejściu na tą stronkę pojawia się komunikat "Wykryty wirus podczas wczytywania zawartosci - satofishing.com.pl".

Edytowane przez makamba

Hmmm...a jak ja rozmawiałem z panem przedstawicielem na NL z SVG i powiedziałem mu ,że w PL jest przedstawiciel to zrobił wielkie oczy i powiedział - niemożliwe. :huh:  :rolleyes:

Nawet chciał adres stronki bo nie wierzył...

ale centrala Savagear jest (z tego co sie orientuję) nie w NL tylko w Danii wiec miał prawo być niezorientowany

Witam Panowie

Wyjaśnienie:

Byłem parę dni temu w znanym warszawskim sklepie, gdzie zdziwiłem się, że produktów S-G nie ma i usłyszałem, że nie będzie. Bo????....

Na moje zapytanie: "że co, że jak? jak to nie będzie?", dowiedziałem się, właśnie o tymżesz firmowym sklepie internetowym, gdzie można nabyć towar S-G w cenach, które przyprawiają kupujących o westchnienie ulgi i arcymiły łoskot w portfelach, w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Ale Kupcy dostają szczękościsku i...

Jako, że kije, kręcioły i ciuchy raczej kupuję dopiero po pomacaniu, ale całą resztę galanterii, netem to i owszem. I nie jest tego mało. Więc czemuż by nie.

Dlatego zadałem na Forum to pytanie.

Pozdrawiam

Alek

Edytowane przez platynowłosy