Sandacz23 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Koledzy proszę o poradę.Chodzi o kija Shimano Technium 270 cm cw 7-21, czy spokojnie nada się pod bolenia, przynęty głównie w postaci woblerów 5-8 cm ok 14 g, czasem kastmastery i obrotówki w rozmiarze 2 . Ktoś używał tej wędeczki ? Jak z jakością i trwałością ?Przymierzam się do zakupu. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Kumpel używał takiego kija jako średni uniwersał na Wisłę. Spokojnie da radę boleniowym przynętom które wymieniłeś. Ponadto obrotówki nr 2 i 3, pekate woblery kleniowe i smukłe woblery na wieczornego sandacza. Nie jest to ex.fast, ma ciepłą akcję ale też nie jest to typowa klucha. Jeśli masz dobrą cenę na ten kijek to bierz. Kiedyś chodziły ponad 5 stówek, tyle bym za niego nie dał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Sam posiadam taki patyk i jak kolega wyżej polecam jako lekki rzeczny uniwersał :-) u mnie został zdublowany więc będzie do sprzedania a co do kwoty ja myślałem swój oddać za połowę wspomnianej kwoty ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Spoko spoko, znalazłem nowy w skleoie wpromocji za 259 zł. także chyba wezmę. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Za tą cenę jak najbardziej polecam bez mrugnięcia okiem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi