EMMS Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Tu właśnie docieramy do sedna - nie mamy się co pienić, że medali za mało, że brąz a nie złoto (akurat tutaj Kamil dał rade na 200% ), bo niestety nie możemy się porównywać do innych, znacznie większych i bogatszych krajów, gdzie nakład przeznaczany na poszczególne dyscypliny jest niepomiernie większy. Pozostaje nam krzyczeć 15. "LEEEEĆ KAMIL!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Brawo Kamil !!! W pięknym stylu złoto. Skoro słaby skoczek jakim był Łukasz Kruczek, mógł zostać tak dobrym trenerem, to może Rasiak powinnien zostać selekcjonerem Kadry Narodowej w Piłce Nożnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Może to nie skoki, ale nie widziałem wątku stricte o Soczi. A tu kolejne złoto! Brawo Justyna! Bieg w takich warunkach i z pękniętą kością śródstopia... Ma dziewczyna "jaja" i żelazną psychikę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Brawo Kamil Stoch. Brawo Zbigniew Bródka. Piękny dzień na olimpiadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Brawoooooo, złotooooo! Gratulacje! *Wojti Widziałem w tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 (edytowane) Kamil rządzi wspaniały sukces Może cos jeszcze w drużynówce sie uda Edytowane 15 Lutego 2014 przez martek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 No to Kamil pozamiatał BRAWO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Skubaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Oddychałem uszami do czasu ogłoszenia wyników.Wielki dzień, wielkiego sportowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Mamy mistrzow!! Tak trzymalem kciuki ze polca wybilem ze stawu !! ale warto bylo !! Gratulacje Dla Kamila !! Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Ha Ha Ha Brawoooooooooooooo Kamil jesteś wielki.No koledzy na naszych oczach pisze się piękna karta historii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 :) :) Jest pięknie.Wielkie brawa. :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 tak jest Karolu !! ja to wszytkie spiningi i muchowki ponaginam w szafie aby ten wiatr dla Naszej druzyny przytrzymac!! Pozdrawiam Was serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Po upadku na treningu miałem obawy, 2 złote medale - cudownie, Kamil jesteś wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Brawo też dla Japońca. Po czterdziestce gość. W sumie nie żałowałbym, gdyby wygrał. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Swoją drogą,myślę że sam Kamil ,gdyby przegrał z Noriaki,to i tak byłby szczęśliwy .Piękny dzień w historii polskiego sportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Nasi górą, brawo KASAI. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Największe gratulacje dla Japończyka. Brawo... Kamil super jeszcze długo będzie nam sprawiał radość dobrymi występami .. szkoda Żyły, ale jak widać sesje reklamowe mu nie posłużyły ... <br /><br />To co teraz Kamil puchar świata raczej dociągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) Edytowane 18 Lutego 2014 przez anpart 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Ciesząc się szczerze i ogromnie z każdego z medali (jak już sięgać, to po złoto ), mam cichutką nadzieję, że znajdzie się taki "ktoś" z głową na karku, kto niewątpliwy sukces przekuje w sensowne podwaliny dla przyszłych medali. Szkoła Mistrzostwa Sportowego w Zakopanem (Stoch i Kowalczyk), wciąż nie ma pieniędzy na remont i nową salę gimnastyczną (SIC!). Choć tu akurat obietnica pomocy padła.Dzieciaki z WF-u zwalniane są lawinowo. Poza piłką kopaną (tfu!), nie ma żadnego szerszego planu dla młodzieży. Żadnego "basen dla dzieci z podstawówki za 1 zł". Orczyk (toż to prehistoria!) - gratis. Cały sport w naszym kraju robi grupka zapaleńców. Twardzieli. Należy im się coś więcej niż medal od premiera/prezydenta, wspólna fotka i poklepanie po plecach - wsparcie nas wszystkich, czyli naszego Państwa.Bo miłość kibiców już mają. Moją też.Dziękuję Wam, "ZŁOTOPOLSCY" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Wiedziałem że sielanka nie potrwa długo. Manipulację czas zacząć, z obu stron. http://www.rp.pl/artykul/9133,1088692-Kowalski--Z-Soczi-do-Smolenska.html http://wyborcza.pl/1,75968,15502106,Stoch_katolik_lepszy_od_luteranina.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 (edytowane) Wiedziałem że sielanka nie potrwa długo. Manipulację czas zacząć, z obu stron. Krzysiek, w naszej kadrze skoczków "prawie połowa" to luteranie. Szkoda czytać takie linki jak powyżej, trzeba oddzielić sport od religię i polityki. Ważne że kadra stanowi jedność, chłopaki się z sobą dogadują i dobra atmosfera pomaga im odnosić sukcesy. A przy tym wszyscy są Polakami i patriotami. Teraz czas wracać do walki o Kryształową Kulę, 26.022014 pierwszy konkurs skandynawskiego cyklu w szwedzkim Falun. Wczoraj (przedwczoraj też) w austriackim Seefeld odbył się mocno obsadzony puchar kontynentalny:1Fettner Manuel Austria2Poppinger Manuel Austria3 Queck Dany NiemcyNasi z punktami: 11 Myrańka, 22 Wolny, 25 HulaPrzedwczoraj:1Loitzl Wolfgang Austria2 Fettner Manuel Austria3 Ingvaldsen Ole Marius NorwegiaNasi z punktami: 8 Murańka, 12 Hula, 17 Zniszczoł, 21 Wolny Edytowane 22 Lutego 2014 przez *Hektor* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Mnie wszystko jedno kto jakiego jest wyznania. Tylko znowu dziennikarskie gnidy, wycierają się sportowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Dzis o 16.30 (chyba) zaczyna się konkurs w Falun.Stochu znowu pozamiata towarzystwo? Osobiście myślę,że tak.W kwalifikacjach bezkonkurencyjny ,ale konkurs to konkurs może być różnie ,czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi