toretto1979 Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Witam kolegów .Oglądacie na hotbirdzie kanał z pakietu AB SAT CHASSE&PECHE ???? Jeśli jest ktoś w temacie to napewno wie o co chodzi.dla tych kturzy nie wiedzą to kanał ten jest o wędarstwie i łowiectwie.nadaje co godzinę raz jedno raz drugie.szkoda że po francuzku ale pooglądac można i jest naprawdę co.POZRAWIAM I POŁAMANIA KIJA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Z jakiej platformy cyfrowej można oglądać ten program??a może ze zwykłego tunera cyfrowego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Witaj, ja oglądam ten program, można powiedzieć, że leci u mnie 24h na dobe <_< , ten język idzie przeżyć skupiam się bardziej na obrazie i przyznam, że jeśli chodzi o dzisiejsze nudne polskie programy to ten kanał jest dla mnie jak zbawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 hey biosteron ja odbieram ten program z tunera cyfrowego nokia d box 2 tuner zakupiony pare lat temu daje rade , program jest na pakiecie ab sat .ze standardowych tunerow typu polsat i cyfra chyba jest ten pakiet niedostepny no chyba ze ktos ma stuningowany tunerek takie programy jak taaka ryba sa niczym a tym co tam pokazuja .pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Dzięki @toretto1979 za odpowiedz,zaraz zacznę wyszukiwać ten program w moim tunerze cyfrowym,może się uda odnaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Programik naprawde polecam, jest godny uwagi, dla mnie plusem jest rownierz nauka francuskiego, narazie umiem nazwy ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi