Skocz do zawartości

Informacja dla śledzących moje kroki na forum

zetika16

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie jako że mam już dosyć  tłumaczeń odpowiem Wam tutaj wszystkim:

1. co i ile rezerwuje to wyłącznie moja spraw,

2. ile z tego kupie a ile nie również jest moją sprawą,

3. oświadczenia majątkowego również nie mam zamiaru przedstawiać, i uprzedzam pytanie nie nie kradnę, nie oszukuję, uczciwie pracuje, i mam na utrzymaniu 4 osobową rodzinę

4. to ile mam postów lata mi koło ptaka, ale jak widać wam nie, jeżeli macie z tym problem napiszcie do moda może mi odpisze część tych postów

5.to że zwracam uwagę na giełdzie tym którzy łamią regulamin  robię to, robiłem i robił będę, bo skoro ja mogę go stosować to czemu  inni nie potrafią?? Zresztą jak wiadomo jestem chamem... jak nie wiecie o co chodzi to poszukajcie na forum,

6. to ile i kiedy siedzę na forum, nie wasza sprawa...

7. treść wpisów jest moja, a że żyjemy w wolnym kraju mogą mieć treść jaka mi pasuje, dopóki będą zgodne z regulaminem jb.pl

8. Do ciężkiej cholery jak wam coś nie pasuje to nie piszcie pokątnie jak chłopcy z podstawówki tylko napiszcie otwarcie,

Mam nadzieję że zostało to trochę wyjaśnione już i rozwiało wasze wątpliwości... jeżeli macie jakieś sensowne pytania i musicie je zadać z miłą chęcią odpowiem, ale wolałbym nie

A dla tych  co nie potrafią tego pojąć z jakiejś przyczyny lub są porostu uparci czy nie wiem jak to inaczej nazwać

http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths

• Like 13

eeee a tak w ogóle może jestem nie w temacie ale chyba nie przejmujesz się osobą która tam Ci coś w twoim temacie wpisało punktach karnych ??? Heh i napisałto młodzieniec który jeśli dobrze pamiętam 1szy rękę wyciągał po darmowy sprzęt i takowy chętnie przygarniał (mogę się mylić ale wąpie)

• Like 1

'' udowodnij:) poproś moda o wyzerowanie licznika :P ''

I przestań się wpier ...ać  w każdy pojawiający się wątek

ps. kiedyś napisałeś , że piszesz bezsensowne posty tylko po to , bo chcesz mieć najwięcej postów i przez to będziesz zajebisty - marny argument , a może masz jakieś kompleksy ? -wyrazy współczucia

UDOWODNIJ - jeżeli masz odwagę i honor

hahaha Tomek ty naprawdę masz swoje "kółko adoracyjne" !

no nie wierzę... a tak chciałbym należeć i na zbiórki chodzić! i plakaty z twoim face'em mieć ! i lalki voodoo z twoją podobizną!! Tomek daj mi namiar na ten fan club :D:D:D obiecuję że będę aktywnym uczestnikiem hehehe 

a na serio... zima idzie dużymi krokami - czuć to już na forum ;) 

• Like 2

Hejtklub był kwestią czasu, wstawiając zdjęcie w profil trzeba się liczyć, że wkrótce odezwą się zazdrośnicy, którym poskąpiono urody i brwi krzaczastych. :)  ;)

Tomasz eS, najlepsze wyjście - olać, naprawdę, szkoda czasu i klawiatury, piszę z doświadczenia.

• Like 2

Tomasz, tylko wąsa pod presją nie zgol. Jesteś wąsatym chamem, a tak zostaniesz jedynie zwykłym chamem. Rozumiesz? Zwykłym! :o Do tego tchórzliwym. A tak swoją drogą, trochę postów mógłbyś odstąpić. Ja tu byłem pierwszy, piszę kiedy tylko mam chęć i mogę, a mam ledwo połowę licznika co Ty. :angry: Miej honor i wyskakuj z tysiaka postów! Bo zawezwę tu tego ważniaka, co obiecywał @Makambie fellatio i inne atrakcje, żeby Cię odnalazł (bo pracuje tam, gdzie załatwia się takie rzeczy w jeden dzień) i skazał na rok ubezwłasnowolnienia z nagraniami filozoficznych wywodów Wilkołaka! Myślę, że się rozumiemy i pojmujesz powagę sytuacji. B)

Ale jaja, kiedyś tego nie było. Jak zawsze i jak wszędzie, były trole, przypały, zgrzyty, gimbaza, ale natężenie i napięcie rośnie z każym sezonem, a "zima" przychodzi coraz szybciej... :rolleyes:

Pozdrawiam
Grzesiek

• Like 6

http://jerkbait.pl/topic/21098-jestem-chamem/page-1
 http://jerkbait.pl/topic/31858-informacja-dla-śledzących-moje-kroki-na-forum/

Dwa wątki dotyczące twojej osoby na forum w tak krótkim czasie :rolleyes:  Forumowy CELEBRYTA - nie ma co :P

Edytowane przez tasiek321

Dwa wątki dotyczące twojej osoby na forum w tak krótkim czasie :rolleyes:  Forumowy CELEBRYTA - nie ma co :P

Jaki tam z niego CELEBRYTA ? Niestety nie spełnia kilku założeń  <_< :

1). nie jest znanym blogerem/blogerką/szafiarką/youtuberem lub innym gamoniem przekonanym o swojej samozajebistości.

2). nie przeszedł kilku upiększających operacji plastycznych (dalej ten sam smutny wąs i brwi krzaczaste)

3). nie odessał sobie tłuszczu z ...

4). nie powiększył sobie operacyjnie, ekhm ekhm ... (ten tego) !

5). nie był molestowany w dzieciństwie

6). nie brał udziału w żadnej wielkiej aferze

7). nie pojawia się na głównych okładkach poczytnych "opiniotwórczych" magazynów

więc jaki tam z niego CELEBRYTA ? Toż to zwykły cham :D.

Tomasz eS ;)