zetika16 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Panowie jako że mam już dosyć tłumaczeń odpowiem Wam tutaj wszystkim:1. co i ile rezerwuje to wyłącznie moja spraw,2. ile z tego kupie a ile nie również jest moją sprawą,3. oświadczenia majątkowego również nie mam zamiaru przedstawiać, i uprzedzam pytanie nie nie kradnę, nie oszukuję, uczciwie pracuje, i mam na utrzymaniu 4 osobową rodzinę4. to ile mam postów lata mi koło ptaka, ale jak widać wam nie, jeżeli macie z tym problem napiszcie do moda może mi odpisze część tych postów5.to że zwracam uwagę na giełdzie tym którzy łamią regulamin robię to, robiłem i robił będę, bo skoro ja mogę go stosować to czemu inni nie potrafią?? Zresztą jak wiadomo jestem chamem... jak nie wiecie o co chodzi to poszukajcie na forum,6. to ile i kiedy siedzę na forum, nie wasza sprawa...7. treść wpisów jest moja, a że żyjemy w wolnym kraju mogą mieć treść jaka mi pasuje, dopóki będą zgodne z regulaminem jb.pl8. Do ciężkiej cholery jak wam coś nie pasuje to nie piszcie pokątnie jak chłopcy z podstawówki tylko napiszcie otwarcie, Mam nadzieję że zostało to trochę wyjaśnione już i rozwiało wasze wątpliwości... jeżeli macie jakieś sensowne pytania i musicie je zadać z miłą chęcią odpowiem, ale wolałbym nie A dla tych co nie potrafią tego pojąć z jakiejś przyczyny lub są porostu uparci czy nie wiem jak to inaczej nazwać http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 (edytowane) Popieram Tomek Tomek powiem tak : Nie trać czasu dla Tych co nie mają go dla Ciebie Edytowane 23 Listopada 2013 przez Karol Krause 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 jak to ktoś powiedział.... " jeb***j to wszystko i chodź na wódke!" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 eeee a tak w ogóle może jestem nie w temacie ale chyba nie przejmujesz się osobą która tam Ci coś w twoim temacie wpisało punktach karnych ??? Heh i napisałto młodzieniec który jeśli dobrze pamiętam 1szy rękę wyciągał po darmowy sprzęt i takowy chętnie przygarniał (mogę się mylić ale wąpie) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Tomek,olej to wszystko ciepłym moczem.... ps,przypomniałeś mi o "jestem chamem",muszę pogrzebać,to był dobry temat.... :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 udowodnij:) popros moda o wyzerowanie licznika 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Nie masz jaj nie zbanujesz się na jerku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 '' udowodnij:) poproś moda o wyzerowanie licznika '' I przestań się wpier ...ać w każdy pojawiający się wątek ps. kiedyś napisałeś , że piszesz bezsensowne posty tylko po to , bo chcesz mieć najwięcej postów i przez to będziesz zajebisty - marny argument , a może masz jakieś kompleksy ? -wyrazy współczucia UDOWODNIJ - jeżeli masz odwagę i honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 ...możesz mnie chamem zwać, możesz mi w mordę dać, lecz od Tomasza won, bo krew się będzie lać... Nie musisz się przed nikim tłumaczyć. Rób swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 hahaha Tomek ty naprawdę masz swoje "kółko adoracyjne" ! no nie wierzę... a tak chciałbym należeć i na zbiórki chodzić! i plakaty z twoim face'em mieć ! i lalki voodoo z twoją podobizną!! Tomek daj mi namiar na ten fan club :D:D obiecuję że będę aktywnym uczestnikiem hehehe a na serio... zima idzie dużymi krokami - czuć to już na forum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 ...a na serio... zima idzie dużymi krokami - czuć to już na forum Gdzieś tak od sierpnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 komu udowodnić ? tobie ? a kim ty kur.. jesteś ? a co do tego co kiedyś napisałem .... to jak byś uczył się w szkole to wiedział byś co to ironia.... odwagę i honor.... masakra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Nie masz jaj nie zbanujesz się na jerku Nie masz jaj nie zbanujesz się na jerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Chyba sprawdzą się radzieckie modele pogodowe odnośnie zimy 2013/2014 Jakiś wysyp ostatnio przypałów 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Tomek ma swój fanklub i tyle. Zawsze chciałem taki mieć ale z reguły było anty .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 On też raczej pro nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Te, Wąsacz, Kogoś wk...? Bo widzę bulgot wieczorową porą :D 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Hejtklub był kwestią czasu, wstawiając zdjęcie w profil trzeba się liczyć, że wkrótce odezwą się zazdrośnicy, którym poskąpiono urody i brwi krzaczastych. Tomasz eS, najlepsze wyjście - olać, naprawdę, szkoda czasu i klawiatury, piszę z doświadczenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Ten tekst "zgol se wąsa" - a było to już dawno temu,rozbawił mnie do łez..Tomek nie daj się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Ale wysyp ! Je ja !Tera z Hornem Walczę !Ale się "przyłączam" ! :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Tomasz, tylko wąsa pod presją nie zgol. Jesteś wąsatym chamem, a tak zostaniesz jedynie zwykłym chamem. Rozumiesz? Zwykłym! Do tego tchórzliwym. A tak swoją drogą, trochę postów mógłbyś odstąpić. Ja tu byłem pierwszy, piszę kiedy tylko mam chęć i mogę, a mam ledwo połowę licznika co Ty. Miej honor i wyskakuj z tysiaka postów! Bo zawezwę tu tego ważniaka, co obiecywał @Makambie fellatio i inne atrakcje, żeby Cię odnalazł (bo pracuje tam, gdzie załatwia się takie rzeczy w jeden dzień) i skazał na rok ubezwłasnowolnienia z nagraniami filozoficznych wywodów Wilkołaka! Myślę, że się rozumiemy i pojmujesz powagę sytuacji. Ale jaja, kiedyś tego nie było. Jak zawsze i jak wszędzie, były trole, przypały, zgrzyty, gimbaza, ale natężenie i napięcie rośnie z każym sezonem, a "zima" przychodzi coraz szybciej... PozdrawiamGrzesiek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/21098-jestem-chamem/page-1 http://jerkbait.pl/topic/31858-informacja-dla-śledzących-moje-kroki-na-forum/ Dwa wątki dotyczące twojej osoby na forum w tak krótkim czasie Forumowy CELEBRYTA - nie ma co Edytowane 24 Listopada 2013 przez tasiek321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 nie wiedzialem, ze moderatorzy moga rozdawac lajki w takich watkach, rownoczesnie kasujac posty prostujace forumowych trolli niekonsekwencja zaslugujaca na miano co najmniej edyta a ty tomek sie nie przejmuj zawsze mozesz zapytac 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Dwa wątki dotyczące twojej osoby na forum w tak krótkim czasie Forumowy CELEBRYTA - nie ma co Jaki tam z niego CELEBRYTA ? Niestety nie spełnia kilku założeń :1). nie jest znanym blogerem/blogerką/szafiarką/youtuberem lub innym gamoniem przekonanym o swojej samozajebistości.2). nie przeszedł kilku upiększających operacji plastycznych (dalej ten sam smutny wąs i brwi krzaczaste)3). nie odessał sobie tłuszczu z ...4). nie powiększył sobie operacyjnie, ekhm ekhm ... (ten tego) !5). nie był molestowany w dzieciństwie6). nie brał udziału w żadnej wielkiej aferze7). nie pojawia się na głównych okładkach poczytnych "opiniotwórczych" magazynówwięc jaki tam z niego CELEBRYTA ? Toż to zwykły cham . Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Czasem dziwie sie czytajac forum. Czy naprawde sa tacy ktorzy sa zazdrosni o liczbe postow? Przeciez to jest strasznie glupie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi