Bootleg Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Jak w temacie; jaki kręciołek na okonie?? Czy plecionka nada się na bolenia czy tylko do sandaczy?? Czy jednym kijem połowie wzdręgi i sumy?? Czy niskie ciśnienie powoduje wzrost aktywności ryb? a może odwrotnie?? Czy w tym wątku można coś sprzedać bądź kupić?? Istnieje możliwość rezerwacji?a idźcie Wy wszyscy.... na ryby - póki jeszcze pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (...) a idźcie Wy wszyscy.... na ryby (...) pomysl bylby dobry, gdyby padl na forum wedkarskim :P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Zeby chociaz 1% tych postow byl sensowny to bylo by ok, ale wiadomo kazde forum ma swoich spamerow 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Chłopaki to może naprawdę założymy organizacje ES-TOMASZ TEAM,zapuścimy wąsy i powstanie nowy klub spinningowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Ja z wąsami wyglądam staro co prawda mogę zapuścić , ale już tylko siwe więc się nie zapisuje co by wizerunku nie popsuć :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Chłopaki to może naprawdę założymy organizacje ES-TOMASZ TEAM,zapuścimy wąsy i powstanie nowy klub spinningowyI tu się Ty i inni mylą.Tomka znam osobiście i nie ma wąsów :lol: . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Nie ma wąsów????To przecież oszustwo :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 To nie wąsy. To szminka , tylko trzęsło jak się malował. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 I tu się Ty i inni mylą.Tomka znam osobiście i nie ma wąsów :lol: . ja też znam Tomka osobiście i ma wąsy.... no może nie tam gdzie normalnie powinny być,ale zawsze to wąsy.... ps.nie mówcie mu,bo fotkę zrobiłem ukradkiem..... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Bartek: brawo brawo hahahaha rozbawiłeś mnie Tomek jak to ku*****a nie masz wąsów ????!!!!! to tutaj front obrony i wsparcia wąsacza powstał a tu co wąsów brak ??? Sprawa poważna mają być wąsy!to już prototypy kubeczków, wisiorków do kluczy, proporczyków, wprasowanek i naklejek zostały zaakceptowane a tu co oryginał wąsy stracił ?? :/ masssakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) Mało się udzielam na forum bo jak narazie wolę się uczyć niż głosić coś czego do końca nie potrafię ale czesto przebywam na forum - czytam, oglądam, słucham. I tak patrząc okiem zwykłego użytkownika to niektórym chyba za mało w gaciach porosło i mają kompleksy które starają się jakoś wyrzucić na forum(forach) czepiając się właśnie takich rzeczy! Pisałem to już w wątku o okniach. Panowie cieżko to zrozumieć przynajmniej mi po jakiego Ch... takie gówniane gierki prowadzić? Ale tak jak pisałem pewnie niektórym robi się lepiej po tym jak wrzucą komuś czy się przywalą. I to świadczy o człowieku, o tym jaki jest i właśnie czasem wystarczy przeczytać kilka słów danej osoby i wie się jakim jest człowiekiem czy. "wędkarzem". Tak jak niektórzy w dupie mam kto ile ma postów i tego nie licze i nawet nie zwracam na to uwagi bo ktoś może lubieć siedzieć pisać, dopytywać itp i to nie jest zabronione!! pozdro edit: wiem co to poczuje chumoru a wiem co to debilizm! Edytowane 25 Listopada 2013 przez dawidzcm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEON Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 to ja prosze autografik p.Tomasza,jak z jaiegos powodu zniknie z portalu to zrobie licytacje i sami wiecie,zarobie kasy pojade na kamczatke na lososie.Wiem ze to komus nie po nosie,ale taki byl zamiar.Nie badz los,napisz cos-AUTOGRAF z wasem i bez,ale bez fotki.Talizman na AD.2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Wąsy zgolić na relikwie sprzedać Będą chamskie wąsy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) Przecie każdy Polak to cham i wąsy musi mieć Czasem ludzie chyba nie kumają że ilość postów na forum nie jest odznaka zajebistości i tak na prawdę każdy może mieć po 50000000000 postów..... echh zazdrość głupia rzecz Tomek głowa do góry P.S.A co mi tam też se posta nabije Edytowane 25 Listopada 2013 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 jak to Ferdynand Kiepski powiedział "CZŁOWIEK BEZ WĄSÓW I BEZ BRZUCHA WYGLĄDA NIEPOWAZNIE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) Konkurs zagadka dla zwycięzcy odcisk wąsa w plastelinie Tomasza eS Który z nich to Tomasz eS ? Edytowane 26 Grudnia 2013 przez Gofer2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) Ale Ja nie mam plasteliny.... Edytowane 25 Grudnia 2013 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Panowie jako że mam już dosyć tłumaczeń odpowiem Wam tutaj wszystkim:1. co i ile rezerwuje to wyłącznie moja spraw,2. ile z tego kupie a ile nie również jest moją sprawą,3. oświadczenia majątkowego również nie mam zamiaru przedstawiać, i uprzedzam pytanie nie nie kradnę, nie oszukuję, uczciwie pracuje, i mam na utrzymaniu 4 osobową rodzinę4. to ile mam postów lata mi koło ptaka, ale jak widać wam nie, jeżeli macie z tym problem napiszcie do moda może mi odpisze część tych postów5.to że zwracam uwagę na giełdzie tym którzy łamią regulamin robię to, robiłem i robił będę, bo skoro ja mogę go stosować to czemu inni nie potrafią?? Zresztą jak wiadomo jestem chamem... jak nie wiecie o co chodzi to poszukajcie na forum,6. to ile i kiedy siedzę na forum, nie wasza sprawa...7. treść wpisów jest moja, a że żyjemy w wolnym kraju mogą mieć treść jaka mi pasuje, dopóki będą zgodne z regulaminem jb.pl8. Do ciężkiej cholery jak wam coś nie pasuje to nie piszcie pokątnie jak chłopcy z podstawówki tylko napiszcie otwarcie, Mam nadzieję że zostało to trochę wyjaśnione już i rozwiało wasze wątpliwości... jeżeli macie jakieś sensowne pytania i musicie je zadać z miłą chęcią odpowiem, ale wolałbym nie A dla tych co nie potrafią tego pojąć z jakiejś przyczyny lub są porostu uparci czy nie wiem jak to inaczej nazwać http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9LthsNaśmiewasz się z kogoś. Tylko zapomniałeś o naj ważniejszym najpierw zacznij od siebie a potem wytykaj ludziom błędy. ( Taka życiowa rada)Często piszesz nie na temat w postach tylko aby kogoś ośmieszyć.Ośmieszasz ludzi a teraz skarżysz się na forum ze to wszystko nie twoja wina.Ciekawym człowiekiem jesteś. Małe dzieci tak robią zaczepiają inne a potem biegną do pani i mówią" proszę pani to on " Tyle mojego w tym temacie pozdrawiam. Edytowane 13 Maja 2014 przez DanTe2491MA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Dziękuję nie trzeba było. Aby odebrać nagrodę mam ci wysłać dane na pw ?? PS Łopata nie wiem co to jest szpadel owszem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Łopata to właśnie szpadel. Człowiek uczy się całe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Łopata to właśnie szpadel. Człowiek uczy się całe życie. Nie do końca. W niektórych rejonach Lechistanu tak,a w niektórych nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Panowie,do kopania służy szpadel http://pl.wikipedia.org/wiki/Szpadel a do podnoszenia i przenoszenia http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81opata_%28narz%C4%99dzie%29 :) :) :) ale po co drążyć Edytowane 13 Maja 2014 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Łopata to właśnie szpadel. Człowiek uczy się całe życie.SPIDERLING84 Oj uczy się uczy Edytowane 13 Maja 2014 przez DanTe2491MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Przyrezerwuje do jutra dla kolegi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi