Skocz do zawartości

Informacja dla śledzących moje kroki na forum

zetika16

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie; jaki kręciołek na okonie?? Czy plecionka nada się na bolenia czy tylko do sandaczy?? Czy jednym kijem połowie wzdręgi i sumy?? Czy niskie ciśnienie powoduje wzrost aktywności ryb? a może odwrotnie?? Czy w tym wątku można coś sprzedać bądź kupić?? Istnieje możliwość rezerwacji?

a idźcie Wy wszyscy.... na ryby - póki jeszcze pogoda B)

I tu się Ty i inni mylą.Tomka znam osobiście i nie ma wąsów :lol:  :lol: :lol:  :lol:  :lol: . 

ja też znam Tomka osobiście i ma wąsy.... :P no może nie tam gdzie normalnie powinny być,ale zawsze to wąsy.... :o :D :lol:

ps.nie mówcie mu,bo fotkę zrobiłem ukradkiem..... :ph34r: :D :lol:

post-51985-0-85368900-1385410736_thumb.jpeg

• Like 3

Bartek: brawo brawo hahahaha rozbawiłeś mnie :)

Tomek jak to ku*****a nie masz wąsów ????!!!!!  to tutaj front obrony i wsparcia wąsacza powstał a tu co wąsów brak ??? Sprawa poważna mają być wąsy!

to już prototypy kubeczków, wisiorków do kluczy, proporczyków, wprasowanek i naklejek zostały zaakceptowane a tu co oryginał wąsy stracił ?? :/ masssakra ;)

Mało się udzielam na forum bo jak narazie wolę się uczyć niż głosić coś czego do końca nie potrafię ale czesto przebywam na forum - czytam, oglądam, słucham. I tak patrząc okiem zwykłego użytkownika to niektórym chyba za mało w gaciach porosło i mają kompleksy które starają się jakoś wyrzucić na forum(forach) czepiając się właśnie takich rzeczy! Pisałem to już w wątku o okniach. Panowie cieżko to zrozumieć przynajmniej mi po jakiego Ch... takie gówniane gierki prowadzić? Ale tak jak pisałem pewnie niektórym robi się lepiej po tym jak wrzucą komuś czy się przywalą. I to świadczy o człowieku, o tym jaki jest i właśnie czasem wystarczy przeczytać kilka słów danej osoby i wie się jakim jest człowiekiem czy. "wędkarzem". Tak jak niektórzy w dupie mam kto ile ma postów i tego nie licze i nawet nie zwracam na to uwagi bo ktoś może lubieć siedzieć pisać, dopytywać itp i to nie jest zabronione!!  pozdro

edit: wiem co to poczuje chumoru a wiem co to debilizm! ;)

Edytowane przez dawidzcm

to ja prosze autografik p.Tomasza,jak z jaiegos powodu zniknie z  portalu to zrobie licytacje i sami wiecie,zarobie kasy pojade na kamczatke na lososie.Wiem ze to komus nie po nosie,ale taki byl zamiar.Nie badz los,napisz cos-AUTOGRAF z wasem i bez,ale bez fotki.Talizman na AD.2014

Przecie każdy Polak to cham i wąsy musi mieć :ph34r:

Czasem ludzie chyba nie kumają że ilość postów na forum nie jest odznaka zajebistości i tak na prawdę każdy może mieć po 50000000000 postów..... echh zazdrość głupia rzecz :)

Tomek głowa do góry :D

P.S.
A co mi tam też se posta nabije :D

Edytowane przez meme174

• 5 tygodni później...
  • 4 miesiące temu...
Gość DanTe2491MA

Panowie jako że mam już dosyć  tłumaczeń odpowiem Wam tutaj wszystkim:

1. co i ile rezerwuje to wyłącznie moja spraw,

2. ile z tego kupie a ile nie również jest moją sprawą,

3. oświadczenia majątkowego również nie mam zamiaru przedstawiać, i uprzedzam pytanie nie nie kradnę, nie oszukuję, uczciwie pracuje, i mam na utrzymaniu 4 osobową rodzinę

4. to ile mam postów lata mi koło ptaka, ale jak widać wam nie, jeżeli macie z tym problem napiszcie do moda może mi odpisze część tych postów

5.to że zwracam uwagę na giełdzie tym którzy łamią regulamin  robię to, robiłem i robił będę, bo skoro ja mogę go stosować to czemu  inni nie potrafią?? Zresztą jak wiadomo jestem chamem... jak nie wiecie o co chodzi to poszukajcie na forum,

6. to ile i kiedy siedzę na forum, nie wasza sprawa...

7. treść wpisów jest moja, a że żyjemy w wolnym kraju mogą mieć treść jaka mi pasuje, dopóki będą zgodne z regulaminem jb.pl

8. Do ciężkiej cholery jak wam coś nie pasuje to nie piszcie pokątnie jak chłopcy z podstawówki tylko napiszcie otwarcie,

Mam nadzieję że zostało to trochę wyjaśnione już i rozwiało wasze wątpliwości... jeżeli macie jakieś sensowne pytania i musicie je zadać z miłą chęcią odpowiem, ale wolałbym nie

A dla tych  co nie potrafią tego pojąć z jakiejś przyczyny lub są porostu uparci czy nie wiem jak to inaczej nazwać

http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths

Naśmiewasz  się z kogoś. Tylko zapomniałeś o naj ważniejszym najpierw zacznij od siebie a potem wytykaj  ludziom błędy. ;) (  Taka  życiowa rada)

Często piszesz nie na temat w postach tylko aby kogoś ośmieszyć.

Ośmieszasz ludzi a teraz skarżysz się na forum ze to wszystko nie twoja wina.

Ciekawym człowiekiem jesteś. Małe dzieci tak robią zaczepiają inne a potem biegną  do pani i mówią" proszę pani to on "

Tyle mojego w tym temacie pozdrawiam.

Edytowane przez DanTe2491MA
  • Like 2