PaNeK Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 a ja w błogiej nieświadomości żyłem i o istnieniu tego wątku nie wiedziałem,teraz nie mogę sobie odpuścić, trzeba dbać o wizerunek i ulepić jakiegoś zimowego bałwana@Spiderling, porwałeś się z łopatą na słońce, już po awatarze widać że rozmawiasz ze specem od narzędzi, ja bym sobie odpuścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Swoją drogą... takie narzędzie do obserwacji użytkownika ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Żeby jeszcze było kogo obserwować. Edytowane 13 Maja 2014 przez DanTe2491MA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Niewiem kumplowi coś nie pasuje Zwalniam rezerwacje Edytowane 14 Maja 2014 przez Maciej1979 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Co za wątek! Śledzenie, łopaty i na końcu ... zwolnienie rezerwacji;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi