minecjusz Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Tego konkretnego nie macałem, ale podobny z wyższej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Sakury i inne dobre seryjne kijki można pomacać w Warszawie na Ursynowie. Sprzedawca handluje też na ebay'u i alledrogo, bliższe dane mogę podać na priv żeby nie było, że mam w tym jakiś interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Odkopię temat. Załóżmy, że jedzie do mnie Revo LT, załóżmy, że celem jest okoń z jeziora 3-11m, załóżmy, że przynętami będą gumy i cykady. Czy stan rynku zmienił się? Doszły jakieś nowe seryjniaki oprócz w/wym. tak do 10g realnego cw, dobrze się ładujące i w długości do 2.13m, jednoczęściowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) Savage gear finezze cast do 12g. Używam do okoni na podobnej wodzie 3-10m, bardzo dobry kij, czuły lekki, rzuca bardzo dobrze przynętami w przedziale podanym przez producenta. Wszechstronny patyczak, jak trzeba to i z główką 20-stką działa. http://pleciona.pl/pl/p/Wedka-Savage-Gear-Finezze-192-ML-3-12g-1cz-CAST/9384 Edytowane 6 Lipca 2016 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Tego znam, do takiego cw. mam blank Elitkę 70mlf w caście, chciałbym lżej, coś dobrze ładującego się pod przynętami od 3g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Mam na niego chrapkę ale poki co czekam z decyzja... http://www.palms.co.jp/rod/palms-elua/en/molla/ Model MSGC-66ULXFThe lightest designed for bait finesse fishing. A sensitive tip is used an extra fast action allows you to cast ultra light weight hard bodies and soft plastics accurately.Style:Bait Finesse2 6ft.6inc. 1pc. Power:UL Action:Extra Fast 0.8-7g Lures 4-8lb Line Rod Wt.114g ¥18000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Ciekawe jaki koszt całkowity dla klienta w PL, bo zapowiada się pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Wszystko zależy od kursu jena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Tyle to i ja wiem, ale np. jakie są koszty wysyłki monoblanku do nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Zależy czym i jak szybko - mi średnio Fedex wahało sie od 7-10 Tys Jenów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 warto wspomnieć że Konger wprowadził do serii kijów Streeto trzy modele lekkich wędek castingowych, mieliśmy okazje krótko jest testować:http://jerkbait.pl/topic/69799-streeto-i-inne-nowości-kongera-2016/?p=1907251 nie wiem tylko czy już są w sprzedaży, ale cena na pewno będzie bardzo atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Chyba raczej ma zamiar wprowadzić w katalogu na 2016 brak takich nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Zamiar ma - prototypy mieliśmy w ręku w połowie maja, zaproponowaliśmy nawet kilka poprawek jeśli chodzi o spacing, rękojeść etc i z tego co wiem sprawa jest w realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Mam na niego chrapkę ale poki co czekam z decyzja... http://www.palms.co.jp/rod/palms-elua/en/molla/ Model MSGC-66ULXFThe lightest designed for bait finesse fishing. A sensitive tip is used an extra fast action allows you to cast ultra light weight hard bodies and soft plastics accurately.Style:Bait Finesse2 6ft.6inc. 1pc. Power:UL Action:Extra Fast 0.8-7g Lures 4-8lb Line Rod Wt.114g¥18000Całkiem fajnie się prezentuje, dawaj go porównamy z Presso;-) No i cena super, co prawda teraz jen drogi jak cholera... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Wlasnie o to chodzi - jakbym ogarnął to przed pójściem jena w gore.... Tera jak przelicze sobie na złotówki to az serce boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Dzisiaj jeszcze takie coś rzuciło mi sie w oczy, może przypasuje http://www.sklepwobler.pl/wedki-dragon-cxt-micro-special-cast-id-1705.html Wysłane z mojego Letv X500 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi