wolf Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 witam kolegowa ja dzis zrobilem sobie rekonesans nad woda.pojechalem powachac jak pachnie w tym roku i przy okazji wykonac kilka rzutow swoim nowym nabytkiem.wyborny sprzecik.choc pogoda nie dopisala bo bylo wietrznie to moglem podelektowac sie zapachem wiosny ktora tu i tam mile lechtala moj wzrok a to zielenia swiezej trawki a to kluczami przelatujacych ptakow.masowy nalot.aha woda byla wachana w okolicy wizny i strekowej gory oczywiscie narew pozdrawiam wszystkich i oby do maja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Witam, U mnie za to deszcz i wiatrzysko okropne. Jutro zaplanowany wyjazd na kropki ale sam nie wiem czy cos z tego wyjdzie :( Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 @Bujo, ja tam wiem- zawsze warto, jak tylko jest okazja, czas i zdrowie pozwoli.U mnie, wczoraj, zapowiadali wiosenne deszcze. Nie wiem gdzie padało ale napewno nie nad Bobrem, w okolicy Wlenia.Zaliczyłem mizerne dwa kontakty. Ryby nie zapięte Ale i tak, to było świetnie spędzone 6 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 to ja bylem lepszy hehe zapielem 2 szczupaczki ktore w sumie mialy z 60 cm hehehe.po tych powaznych rybach dalem wedce spokoj i zajelem sie kontemplowaniem przyrody bo wiosna w naszych stronach nad nieuregulowana narwia to uczta dla zmyslow nawet bez wedki w rekupozdrawiam........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi