Skocz do zawartości
  • 0

Jednodniowy zlot jerkbait.pl - Drwęca 2008 - po zlocie

pafcio0

Pytanie

Wracam sobie z wiślanego rekonesansu, przechodzę przez stary most w Złotorii i się zdziwiłem. Skąd tu tylu wędkarzy na Drwęcy? I to w taką pogodę?

Dopiero po chwili przypomniałem sobie, że to dziś jest jerkbaitowe Drwęcowanie :D Tylko, żeby aż tak daleko od Unigumu do Złotorii iść? Trociarz potrafi...

Ciekaw jestem, czy ktoś się rozpozna na fotkach.

Czekam na pierwsze relacje i pozdrawiam.

post-1273-1348913844,5398_thumb.jpg

post-1273-1348913844,5882_thumb.jpg

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

pafcio0 tak jest była Nas Spora Ekipka :mellow: i kilku zapaleńców zostaje orać na niedzielę :D

Dzięki Wielkie za spotkanie było jak zwykle sympatycznie :D

Nie wiem jak tam u Was ale Ja i taka Miła Pani mieliśmy rybki.

może nie do końca szlachetne ale zawsze miło :D <_<

Dzięki za spotkanie,Miło było poznać Nowych kolegów z forum :D dzięki za pokaz fajnych kijków Lamiglasa ART-RODS i ciekawych przynęt.

pozdro hasior

• 0

Gratulacje byłem przekonany ze nie uda się rozpalić Wam tego ogniska.

My popróbowaliśmy jeszcze ale deszcz nas przegonil i w rezultacie walkower (czy jak to sie tam pisze po angielskiemu)

Z ciekawości spytam czy ktoś się zdecydował (ile osóB) jeszcze zostać na jutrzejszy dzien i męczyć dalej temat

• 0

Hej!

Już wróciłem do domu (siła wyższa!). Dla mnie fantastyczny zlot. Tylu miłych i serdecznych osób dawno nie spotkałem :mellow: . U mnie zero, no może nie całkiem - urwałem jednego jiga marabuta i złowiłem jedną starą skarpetę Embarassed . Zlot był typowo spinningowy, choć widziałem dwóch Kolegów z castami. A teraz podziękowania:

- dla wszystkich za wspaniałe spotkanie,

- dla Roberta Jernasia za subtelne podpowiedzi gdzie łowić,

- dla Jacha za niespotykany, radosny humor i pogodę ducha, i oczywiście za blaszki,

- dla Kolegi z Art-Rod za miłą rozmowę i poradę (odezwę się na priv),

- dla Remka za cierpliwość do pytań oczywistych,

- dla Seastiana i Mateusza za organizację.

I oczywiście dla mnie samego bo się baaaaardzo starałem! :angry: <_< <_<

• 0

Dzięki Wszystkim za spotkanie, świetna atmosfera typowo jerbaitowo-trociowa, wspaniali ludzie, świetne kijaszki z Art-Rod, wspaniałe woblery od pablopg, trociowe killery Stefana P. przywiezione przez Janusza - czegóż chcieć więcej ! Pomimo tego, że rybcie nie chciały współpracować, to spotkanie ze wszech miar udane - już się zapisuje na następne ! Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia ! :D

• 0

Remek może pomyślisz o zlocie z tematem fotografia???

a wracając do Drwęcy

od jednego z miejscowych usłyszeliśmy na odchodne, że brak troci to wina wędrujących minogów, które atakujący ryby, więc w tym czasie są one schowane...

(dla zainteresowanych ciekawy fragment o minogach w drwęcy http://www.nowemiasto.com.pl/drweca.htm)

z poprawionym linkiem

• 0

Było naprawdę super,wspaniała atmosfera i organizacja oraz ludzie. Drwęca jest wspaniałą rzeką. W niedzielę była wymarzona pogoda, miałem nieco więcej szczęścia niż w sobotę,w postaci jednego szczupaka, oczywiście C&R

Pozdrawiam wszystkich a w szczególności swoją ekipę.

Do następnego takiego zlotu. :lol:

• 0

Witam.

Chciałbym BARDZO podziękować wszystkim za przybycie na zlot. Było bardzo miło, a atmosfera była wyśmienita.

Widać, że z roku na rok, stanowimy coraz liczniejszą i bardziej zżytą ekipę z jerkbait.pl. :D

Niestety łososiowate na zlocie nie dopisały. Mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej.

Cieszę się, że dopisała tak duża ilość zlotowiczów. Tym samym, spotkanie nad Drwęcą stało się NAJWIĘKSZYM zlotem jerkbait.pl w historii naszych spotkań, które odbyły się do tej pory! Mam nadzieję, że utrzymamy taką frekwencję na kolejnych zlotach.

Już teraz zapraszam was na następny jednodniowy zlot, który odbędzie się kolejny raz nad rzeką Bug. Oczywiście tematem będzie boleń. Termin i szczegóły zlotu podam w późniejszym czasie. A kolejny zlot trociowy zimą następnego roku. :D

Oddzielne podziękowania dla:

- naszych gości - Marka Szymańskiego i Roberta Jernasia - dzięki za przybycie, za dzielenie się fachową wiedzą i wprowadzenie niektórych mniej doświadczonych wędkarzy w tajniki łowienia troci.

- Michała z Art-Roda za prezentację ciekawych wędzisk Lamiglasa.

- Janusza Walaszewskiego (Jachu) za przywiezienie łownych wahadłowek od Stefana P.

- dziewczynom, które przyjechały na nasze spotkanie - dzięki za przybycie!