Skocz do zawartości
  • 0

Jednodniowy zlot jerkbait.pl - Drwęca 2008 - po zlocie

pafcio0

Pytanie

Wracam sobie z wiślanego rekonesansu, przechodzę przez stary most w Złotorii i się zdziwiłem. Skąd tu tylu wędkarzy na Drwęcy? I to w taką pogodę?

Dopiero po chwili przypomniałem sobie, że to dziś jest jerkbaitowe Drwęcowanie :D Tylko, żeby aż tak daleko od Unigumu do Złotorii iść? Trociarz potrafi...

Ciekaw jestem, czy ktoś się rozpozna na fotkach.

Czekam na pierwsze relacje i pozdrawiam.

post-1273-1348913844,5398_thumb.jpg

post-1273-1348913844,5882_thumb.jpg

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jachu, Falgmar dzięki za świetne towarzystwo, mam nadzieję, że jeszcze nie raz razem będziemy wędkować.

Hasiorku dziękuję, że pozwoliłeś mi się po znęcać nad swoim zestawem castingowym. To był mój pierwszy raz :mellow: Blank, na którym masz zbudowaną wędkę jest po prostu super, do tego ładnie zrobiony.

Prośba do Pawła-pablog o kontakt na priv, nie wziąłem na miejscu kontaktu telefonicznego, a później gdzieś znikłeś. To ja wykupiłem twoje ostatnie woblery.

Bardzo ucieszył mnie pokaz Lamiglasów. Wędki świetnie wykonane i bardzo estetycznie, oczywiście w Art-Rod.

Kto nie mógł być niech żałuje, bo było warto. :D

• 0

falgmar, kolega chociaż nie zarejestrowany na forum, to śledzi pilnie i pewnie sam to przeczyta, a na naszą Wisełkę mur-beton razem się wybierzemy. Marzy mi się brzana :mellow:

My zapraszamy na łajbę, jak coś będzie się działo od czerwca :D

• 0

Hej! W wirze pracy ciągle zapominaliśmy kliknąć nasze podziękowania za bardzo fajne spotkanie i atmosferę!! Srebrne co prawda zgodnie z oczekiwaniami jeszcze się nie pojawiły, cóż Rzeka uczy pokory, dawkuje emocje, by w odpowiednim momencie mogły one eksplodować w chwili strzału.. Wrzesiń - oczywiście!

Sympatycznie było spotkać łowiące koleżanki!! Pozdrawiamy wszystkich, do zobaczenia!

• 0

Dziękuje wszystkim za miłe towarzystwo, zlocik był naprawdę świetny. Szkoda tylko że nie padła żadna łososiowata... Mimo tego

rybki były i to na casta jeszcze na dodatek w rękach kobiety..

Tak to jest oddać dziewczynie wędkę, ja nie złowiłem nic a ona

w drugim rzucie szczupaka.... :unsure:

Dziękuje za świetną zabawę i czekam na kolejny zlocik :mellow:

• 0

Wiśni@ ,jeszcze kilka zlotów i Twoja dziewczyna w końcu nauczy Cię łowić ryby na casta <_<

Ja jej pokazałem jak sie rzuca castem a ona mi teraz pokarze jak

sie łowi ryby.... :unsure:

Rognis przez pierwszy kilka chwil naprawdę miałem wrażenie że

to łoś albo trotka...

• 0

Dopiero teraz tu zagladam Embarassed ....Remku te kielbaski ...moj Boze ...jestes naprawde Mistrzem :mellow:

Jurku,

Od tego czasu obiady przestawiłem na 11:00 :lol: Co sobie przypomnę to jeść mi się chce. A ja mam jakiegoś pecha co do kiełbasek na ognisku - albo niedopieczone albo jak chcę porządnie dopiec to zaczyna padać solidny deszcz. Następnym razem przyłożę się bardziej.

Pozdrawiam

Remek