pitt Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 czy ktos z was mial juz przyjemnosc z nowym modelem twin power japan? rozwazam zakup nowej korby w rozmiarze 3000 i mysle przy tej okazji o nowym TP japan, bylbym wdzieczny za uwagi uzytkownikow tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Nie wiem, który model masz na myśli. Osobiście zadowolony jestem z modelu FB 2500. Po perypetiach z modelem FA2500, ten model zachowuje się nadzwyczaj dobrze. Używam do połowu pstrągów, kleni itp. twin power japan, to okreslenie konkretnego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Waldek, ostatnia partia Twin Powera FB produkowana była bodajże w Malezji , a wiadomo, co Japan to Japan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Patryk, mój jeszcze JAPAN jest a przynajmniej tak go opisali. Ale on ma juz paręnaście m-cy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Patryk wczoraj byłem w sklepie wędkarskiw w Wa-wie i z Ciekawości oblookałem własnie FB twin powerka nowa dostawa jest jeszcze Japan,z Tych nowych to juz tylko stradic jest nie japoński.w TP chybajeszcze im się opłaca wybijać napis Japan pitt Tobie pewnie chodzi o model AR-C prawda jest taka że jesli on jest robiony z założenia na rynek Japan to raczej nie powinieneś miec obaw wszak tamtejszy rynek wymagający jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 chodzi mi o model ARC na rok 2008 http://www.japantackle.com/Shimano/Shimano_TwinPowerARC.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Widziałem TP FB Made in Malezja...nie wiem kiedy przeniesiono tam ich produkcję, ale to fakt...choć mam do nich sentyment ( szczególnie do starszych modeli ) to TP z takowym napisem odraża mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MefistoFishing Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Nie bardzo rozumiem ? czy to pytanie w tytule?To za świeży towar, aby miał wielu użytkowników, ja czekam na jedną sztukę. Jedno co wiem na pewno to to, że ten model , czyli New 2008 twin power jest Made in japan w odróznieniu od nowych np. sustainow ( USA ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 czy ktos z was sie orientuje z jakiego materialu zostal wykonany rotor w tegorocznym modelu TP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Cześć Od tygodnia bawię się czymś takim i powiem, że hamulec typu AR-C to rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pitt
czy ktos z was mial juz przyjemnosc z nowym modelem twin power japan?
rozwazam zakup nowej korby w rozmiarze 3000 i mysle przy tej okazji o nowym TP japan, bylbym wdzieczny za uwagi uzytkownikow tego modelu
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi