FRS1985 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 że rybe złowisz za sześćdziesiątym piątym hehe , taki żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 kurde myslalem ze idac na klenie zawsze wystarcza ze 2 smuże i garasc 6cm wobkow a tu prosze , jakas masakra hehe macie ludziska talent.Chyba nigdy na przelewach nie łowiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Nie , chyba nawet nie widziałem takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Nie stresój się kolego tak tylko żartuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Kolego nie sterUj się... Ja w tym roku odchudziłem i swoje pudelka, a a dwa to teraz łowię głównie na gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Voiteh, zawsze nosisz ze sobą na klenie wszystkie te przynęty ? Bardzo ładna kolekcja, trochę nawet zazdroszczę U mnie co prawda przelewów nie ma, więc zerwanie przynęty na zaczepie zdarza się może raz na wyjazd. Natomiast o wiele wygodniej przedziera mi się przez krzaki z jednym niewielkim pudełkiem wyselekcjonowanych przynęt na warunki których spodziewam się w danym miejscu a zapas zostawiam w aucie lub w domu. Tak czy siak... lepiej mieć niż nie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 To i jak pokarzę moje pudełka na klenie i jazie,Trochę tego ze sobą noszę, Ale lepiej mieć w zapasie, niż miało by czegoś zabraknąć Najczęściej i tak korzystam z 3-5 woblerów, max 10.W 90% to woblery moje, własnej produkcji. Kilka obrotówek w rozmiarze 1-2, jest też kilka Taps-ów, pojedyncze Bonito, Salmo Tiny, jakaś rapalka i kilka mi nieznanych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Wobki super, ale za co chcesz karac pudelka? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dobre pytanie W sumie to one są niewinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Chodziło koledze o Twoją ortografię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Koledzy,a jakie modele pudełek (i producentów) możecie polecić z własnego doświadczenia? używa ktoś FLAMBEAU ZERUST 2003 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Mój niezbędnik kleniowo-jaziowy. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Koledzy,a jakie modele pudełek (i producentów) możecie polecić z własnego doświadczenia? używa ktoś FLAMBEAU ZERUST 2003 ?Od lat używam dwustronnych plano i"normalnych" versusa. Wymiary kompaktowe, pasujące do kieszeni kamizelki . Po latach nie odkształcają się,zatrzaski dobrze trzymają, wszystko jest ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 to i ja się pochwalę... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Mój niezbędnik kleniowo-jaziowy. to i ja się pochwalę... coś bym tam obrał z tych waszych pudełek do swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Ożeż ty.Jak patrzę na wasze zasoby,to jedna myśl mi się nasuwa.Ja nie mam na co łowić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Ożeż ty.Jak patrzę na wasze zasoby,to jedna myśl mi się nasuwa.Ja nie mam na co łowić. to działa odwrotnie właśnie .. im więcej masz tym dłużnej się zastanawiasz ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Koledzy,a jakie modele pudełek (i producentów) możecie polecić z własnego doświadczenia? używa ktoś FLAMBEAU ZERUST 2003 ?Małe, dwustronne Plano. Mieści się bez problemu do kieszeni. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Panowie, jakich przynęt używacie do jaziowania większych klocków 3kg+ ? Mam niedaleko siurek, w którym łowione są co prawda na groch ale pływają więc na sztuczną przynętę też powinny bić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Tarpio. Pudelko doskonałe, ale w środku też same miody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Tarpio. Pudelko doskonałe, ale w środku też same miody Najważniejsze że ryby je lubią i nie tylko klenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Żona siedzi obok i się ze mnie śmieje i pyta czy robię zdjęcia, żeby to sprzedać.... jej niedoczekanie!Leżę obłożnie chory więc się rozpiszę.No to lecimy!!!Od lewej z góry, rząd 1: Jaxon Lukris mini zwane hiszpankami (nakupowałem tego, ze 30 sztuk i rzadko łowię) <dalej> żabki dorado i rebel (killery jak się umie na nie łowić) <dalej> woblery z Nysy Escu, Rico, Krakuski, kenarty, inne rząd 2: wszystkie hegemon<dalej> wszystkie od kolegi jaceen, jeden od kolegi peekol<dalej>eRKa<-> różne modele Kenartrząd 3: woblery z Nysy Escu (kiedyś killer) <dalej>budżetowe handmade <dalej> A.Lipińskiego, 3 x Rico<dalej> hand made różne rząd 4: smużaki Taps, hegemon hrabi, inne smużaki<dalej> bonito, salmo + różne<dalej> bromy A.Lipińskiego i innne <dalej> juniorki A.Lipińskiego, kilka od kolegi Tomusa Na drugim zdjęciu te, które mi się nie mieszczą. Gdzieś mam jeszcze pochowane jakieś zapasy bo na samym początku kupowałem "zapasowe woblery", czyli więcej niż jedną sztukę tego samego modelu. Gdybym mógł cofnąć czas to pewnie połowy bym nie kupił ale... Kiedyś było tak, że dużą przyjemność sprawiały mi same zakupy. Żałuję bo więcej wtedy kupowałem niż chodziłem na ryby. Część woblerów leży w pudełku więcej niż siedem lat a wody nie widziały nigdy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Część arsenału kleniowo jaziowego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Jestem w trakcie migracji z pudelek na portfele, pokarze wam jeden z wobkami pierwszej potrzeby o tej porze roku. Teraz skromnie ale niebawem pokarzę Wam już, jak to będzie finalnie wyglądało. Mam plan ( o naiwności zamknąć się w 4 portfelikach. Jak znam życie skończy się na 2 dużych plus 4 takie jak na foto. Jakoś nie po drodze mi z minimalizmem Zawartość to DroopKiller 20mm, KillerEgg 20mm 1,4g oraz KillerEgg NOEgg 20mm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) Dodam i ja kilka sztuk kleniowej zanęty ???? Edytowane 22 Marca 2017 przez ptr 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi