Voiteh Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Piotr masz jakiś patent na te plączące się kotwiczki w Oleixach?bo to czesto sie powtarza i irytujace to jestGajosik a gdzie taki portfelik mozna dostac?wejdzie do kamizelki bez problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Piotr masz jakiś patent na te plączące się kotwiczki w Oleixach?bo to czesto sie powtarza i irytujace to jestGajosik a gdzie taki portfelik mozna dostac?wejdzie do kamizelki bez problemu?Oczywiście że mam. Zdjąłem po jednej i mam problem z glowy ???? Chyba innego sposobu nie ma.Pawła portfel tez mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Oczywiście że mam. Zdjąłem po jednej i mam problem z glowy Chyba innego sposobu nie ma. dzięki też tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Piotr masz jakiś patent na te plączące się kotwiczki w Oleixach?bo to czesto sie powtarza i irytujace to jestGajosik a gdzie taki portfelik mozna dostac?wejdzie do kamizelki bez problemu?Albo tak, koszulki termokurczliwe : Jeżeli odpowiednio to zrobisz, to kotwiczki nie będą się plątać i praca woblera zostanie nienaruszona. W tinach i żabach dorado tak robiłem i było oki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Portfel to mój projekt, jak wszystko dobrze pójdzie będą dostępne niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Przy okazji porządków w pudełku zrobiłem zdjęcie zestawu bez którego nie ruszam się na klenie: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Portfel to mój projekt, jak wszystko dobrze pójdzie będą dostępne niebawem. w jakiej cenie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Zależy czy z zawartością czy bez Jak już będę wiedział czy na pewno wszystko zagra, napiszę jeszcze zbyt wiele niewiadomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 To i ja powoli zaczynam przygotowania.....czas się pakować. Z tego co widać na fotce, wyszły dwa pełne pudełeczka. Coś tam jeszcze pewnie dokoptuję. Tylko co w tym sezonie będzie modne, czego mi brakuje? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 To i ja powoli zaczynam przygotowania.....czas się pakować. Z tego co widać na fotce, wyszły dwa pełne pudełeczka. Coś tam jeszcze pewnie dokoptuję. Tylko co w tym sezonie będzie modne, czego mi brakuje? Ryb A tak serio to dorzucił bym jeszcze jakieś jigi. Czasem ratują dupsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Do @Cristovo Drugi rząd pod obrotowkami , pierwszy wobler od góry to Fabianczyka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Ale macie wypasione te pudełeczka u mnie skromnie: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Ryb A tak serio to dorzucił bym jeszcze jakieś jigi. Czasem ratują dupsko Z rybami niestety masz rację...........a jigi oczywista są, w ilości znacznej, ale w pudełku do tego przeznaczonym Do @CristovoDrugi rząd pod obrotowkami , pierwszy wobler od góry to Fabianczyka ? Prawie na pewno tak.......o ile pamiętam, podpisany jest inicjałami LF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 To i ja powoli zaczynam przygotowania.....czas się pakować. Z tego co widać na fotce, wyszły dwa pełne pudełeczka. Coś tam jeszcze pewnie dokoptuję. Tylko co w tym sezonie będzie modne, czego mi brakuje? Ciekawe ile z tego wrzucisz do wody .No może raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Ciekawe ile z tego wrzucisz do wody .No może raz Podejrzewam, że......większość się zmoczy Ale jak to zwykle bywa, królować będzie tylko wytypowana na podstawie wodnych testów specgrupa. Kto wie, co w tym sezonie zasmakuje najbardziej Przyznam bez bicia, mam ochotę kilka woblerów wystawić na giełdę, swoje już u mnie odsłużyły, głównie jako ładnie prezentujące się w pudełku cacuszka. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 to i ja się pochwalę...Widzę tu fana Jarka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Mój zestaw kleniowo-jaziowy powiększa się z każdym dniem,na dzień dzisiejszy wygląda on tak i najcenniejsze pudełeczko 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Umnie na ten rok skromnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonexp Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Czy te chrząszcze z dwóch ostatnich postów to dzieło Paula van black? Jeśli tak to gdzie można je kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 https://www.facebook.com/paul.vanblack.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonexp Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Ale macie wypasione te pudełeczka u mnie skromnie:Skromnie często oznacza skutecznie. Zbyt dużo przynęt mąci w głowie. Zawsze staram się mieć kilka woblerow ze sobą, zaczynając od płytko schodzacych baryłek poprzez minnowy 3-5cm i to samo ale schodzace głębiej. Kilka dobrych woblerow zamiast kilkadziesiąt bylecoby. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Skromnie często oznacza skutecznie. Zbyt dużo przynęt mąci w głowie. Zawsze staram się mieć kilka woblerow ze sobą, zaczynając od płytko schodzacych baryłek poprzez minnowy 3-5cm i to samo ale schodzace głębiej. Kilka dobrych woblerow zamiast kilkadziesiąt bylecoby.Dlatego u mnie skromnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu08 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 w pudełkach tysiące sztuk a nad woda rzuca się 10 max przynętami reszta leży i czeka często tak jest. lepiej używać swoich "killerów" to czym najlepiej nam się łowi. a kasę wydać na lepszy młynek lub wędzisko bynajmniej tak sam czynię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 w pudełkach tysiące sztuk a nad woda rzuca się 10 max przynętami reszta leży i czeka często tak jest. lepiej używać swoich "killerów" to czym najlepiej nam się łowi. a kasę wydać na lepszy młynek lub wędzisko bynajmniej tak sam czynięŚwięte słowa! Przekonałem się o tym dopiero po zakupie (zajęło mi to ze 3 lata) >200 typowo kleniowych wobków. Teraz łowię na 5. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi