Skocz do zawartości

Nasze pudełka jaziowo-kleniowe

dragon@

Rekomendowane odpowiedzi

Piotr masz jakiś patent na te plączące się kotwiczki w Oleixach?bo to czesto sie powtarza i irytujace to jest

Gajosik a gdzie taki portfelik mozna dostac?wejdzie do kamizelki bez problemu?

Oczywiście że mam. Zdjąłem po jednej i mam problem z glowy ???? Chyba innego sposobu nie ma.

Pawła portfel tez mi się podoba.

Piotr masz jakiś patent na te plączące się kotwiczki w Oleixach?bo to czesto sie powtarza i irytujace to jest

Gajosik a gdzie taki portfelik mozna dostac?wejdzie do kamizelki bez problemu?

Albo tak, koszulki termokurczliwe  :

7739185_17455060_1880591292210066_758826

Jeżeli odpowiednio to zrobisz, to kotwiczki nie będą się plątać i praca woblera zostanie nienaruszona. 

W tinach i żabach dorado tak robiłem i było oki ;) 

• Like 2

To i ja powoli zaczynam przygotowania.....czas się pakować. Z tego co widać na fotce, wyszły dwa pełne pudełeczka. Coś tam jeszcze pewnie dokoptuję. Tylko co w tym sezonie będzie modne, czego mi brakuje?  

Ryb ;) A tak serio to dorzucił bym jeszcze jakieś jigi. Czasem ratują dupsko :)

Ryb ;) A tak serio to dorzucił bym jeszcze jakieś jigi. Czasem ratują dupsko :)

Z rybami niestety masz rację...........a jigi oczywista są, w ilości znacznej, ale w pudełku do tego przeznaczonym ;)

Do @Cristovo

Drugi rząd pod obrotowkami , pierwszy wobler od góry to Fabianczyka ?

Prawie na pewno tak.......o ile pamiętam, podpisany jest inicjałami LF B)

To i ja powoli zaczynam przygotowania.....czas się pakować. Z tego co widać na fotce, wyszły dwa pełne pudełeczka. Coś tam jeszcze pewnie dokoptuję. Tylko co w tym sezonie będzie modne, czego mi brakuje?  

0d2142ba72aca.jpg

Ciekawe ile z tego wrzucisz  do wody :P .No może raz :lol:

• Like 1

Ciekawe ile z tego wrzucisz  do wody :P .No może raz :lol:

Podejrzewam, że......większość się zmoczy :rolleyes: Ale jak to zwykle bywa, królować będzie tylko wytypowana na podstawie wodnych testów specgrupa. Kto wie, co w tym sezonie zasmakuje najbardziej B)

Przyznam bez bicia, mam ochotę kilka woblerów wystawić na giełdę, swoje już u mnie odsłużyły, głównie jako ładnie prezentujące się w pudełku cacuszka. Zobaczymy.

• 9 miesięcy temu...

Ale macie wypasione te pudełeczka :D u mnie skromnie:2cwl6k5.jpg

Skromnie często oznacza skutecznie. Zbyt dużo przynęt mąci w głowie. Zawsze staram się mieć kilka woblerow ze sobą, zaczynając od płytko schodzacych baryłek poprzez minnowy 3-5cm i to samo ale schodzace głębiej. Kilka dobrych woblerow zamiast kilkadziesiąt bylecoby.

• Like 2

Skromnie często oznacza skutecznie. Zbyt dużo przynęt mąci w głowie. Zawsze staram się mieć kilka woblerow ze sobą, zaczynając od płytko schodzacych baryłek poprzez minnowy 3-5cm i to samo ale schodzace głębiej. Kilka dobrych woblerow zamiast kilkadziesiąt bylecoby.

Dlatego u mnie skromnie :D

• Like 1

w pudełkach tysiące sztuk a nad woda rzuca się 10 max przynętami reszta leży i czeka :) często tak jest. lepiej używać swoich "killerów" to czym najlepiej nam się łowi. a kasę wydać na lepszy młynek lub wędzisko :) bynajmniej tak sam czynię

Święte słowa! Przekonałem się o tym dopiero po zakupie (zajęło mi to ze 3 lata) >200 typowo kleniowych wobków. Teraz łowię na 5.

• Like 2