grunwald1980 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Mozesz wymienic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 w jakiej cenie? Ja mam inne rozwiązanie odnośnie noszenia przynęt aby nie targać ze sobą pasów biodrowych,toreb,kamizelek:)Jak by ktoś był chętny mam dostęp do tych microcase-ów w rozsądnych cenach(pelican USA) ale ten wątek to nie giełda więc pytania i odp w priv. Skrzyneczki wieczna gwarancja i wodoszczelne w 100% w razie pytań pisać.Moje kleniowe wygląda tak:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Mozesz wymienic?Jeśli pytanie do mnie to:żaba Dorado (noc), Brobmy (dzień/noc), rapala orginal 5cm i 7cm (noc), Widły (głównie płytki zaczarowany ołówek; noc), kilka hand made (głównie osy, szerszenie od kolegi jaceen; dzień/noc)Zdaje sobie sprawę, że niektóre z woblerów to typowe sandaczówki ale przy połowach nocnych o dziwo nie łowie na nie sandaczy ale piękne kluski - brania iście boleniowe! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Marienty piszesz o dużej rzece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Marienty piszesz o dużej rzece?Tak. Zapomniałem doprecyzować. Chodzi oczywiście o Odrę.Na tych mniejszych rzekach (które mogę przerzucić) sprawdzają mi się Kajtki 2" na główkach 0,5-2g oraz małe robaczki Lipińskiego (szczególnie te nurkujące). Oraz inne mniejsze smużaki. Mam wrażenie, że na małych rzeczkach każdy kolejny rok potrafi być inny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Mój skromny arsenał, autorzy wobków głównie jerkbaitowi. Trza wspierać polski hend mejd 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Ja mam inne rozwiązanie odnośnie noszenia przynęt aby nie targać ze sobą pasów biodrowych,toreb,kamizelek:)Jak by ktoś był chętny mam dostęp do tych microcase-ów w rozsądnych cenach(pelican USA) ale ten wątek to nie giełda więc pytania i odp w priv. Skrzyneczki wieczna gwarancja i wodoszczelne w 100% w razie pytań pisać.Moje kleniowe wygląda tak:)90zł brutto plus wysyłka gls 17,50 Wysyłamy z firmy wraz z paragonem/fakturą vat.Skrzynki tak jak pisałem gwarancja realizowana przez nas bezproblemowo dożywotnio.Uprzedzę fakt iż praktycznie wcale nie mamy reklamacji na pelicana . Mamy również pełną ofertę pelicana w razie czego prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 U mnie wciąż trwaja zbrojenia???? na razie jest "Tylko" to... przewaga Hend Mejd 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 (edytowane) w z moim zestawie kleniowo-jaziowym nastąpiła restrukturyzacja. Zostały większe woblery i kilka mniejszych. Głównie to klasyki od Gloog, Hunter, Kenart, Bonito, Siek-M, Salmo, TAPS, Bielik, oraz kilka hand-made, głównie smużaki. Do tego kilka blaszek RoBo oraz Szukarka, Cykady oraz obrotówki, no i gumowe portki. Mniejsze wystawione na naszej giełdzie. Można poszukać i ponegocjować całość lub części. Edytowane 4 Lutego 2018 przez ASAPfishing 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 ASAP podoba mi się. W tym roku moje pudełko kleniowe migruje w tym samym kierunku. Mniej 2 cm, więcej 4-5 cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 ASAP podoba mi się. W tym roku moje pudełko kleniowe migruje w tym samym kierunku. Mniej 2 cm, więcej 4-5 cm.Jak wróciłem do wędkowania to mi trochę czasu zajęło na opanowanie przynęt oraz rozpoznanie. Trochę kasy i czasu też poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Odliczanie do startu 2018. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Świeżo zrobiona "bateria" kleniowa ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cormoran76 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Taki zestawik maluchów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Coś tam sobie zachomikowałem przy okazji dłubania dla klientów. Mam jeszcze trzy takie z innymi modelami tylko skromniejsze niestety aż tyle nie udało się odłożyć Tak czy owak do jesieni powinno wystarczyć bez zbytniego spinania pośladków przy zaczepach Nie nie zabieram wszystkich nad wodę, ale pudła leżą w aucie i w razie potrzeb wrzucam garść do mniejszych w kamizelce 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Śliczny wątek:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Tak apropo 3 cm sieków na klenia, bo widzę, że tez macie je w pudełkach.Niebmacie problemu, że w silniejsze nurcie obracają się powoli wokół własnej osi?? Ja mam trzy sztuki i każda ma taką samą prawidłowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 ... i w razie potrzeb wrzucam garść do mniejszych w kamizelce I garść do wody na zanętę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Tak apropo 3 cm sieków na klenia, bo widzę, że tez macie je w pudełkach.Niebmacie problemu, że w silniejsze nurcie obracają się powoli wokół własnej osi?? Ja mam trzy sztuki i każda ma taką samą prawidłowośćMałe sieki mam tak uzbrojone że na dolnym oczku mam na agrafce małą śrucinę, pomaga w stabilizacji, nie spotkałem się z obracaniem, ja tak mam z uwagi na ich niska wagę i kiepskie latanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Małe sieki mam tak uzbrojone że na dolnym oczku mam na agrafce małą śrucinę, pomaga w stabilizacji, nie spotkałem się z obracaniem, ja tak mam z uwagi na ich niska wagę i kiepskie latanieMoże jakieś foto tej agrafki ze srucina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 tak to wygląda 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 I jeszcze kilka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Może jakieś foto tej agrafki ze srucina Sorki że tak z opóźnieniem.....foto poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cormoran76 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Zima ostra to i sie dłubie troszkę 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Zima ostra to i sie dłubie troszkęChyba muszę Cię odwiedzić [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi