Matt Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Moje cukiereczki Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Jak już na nic nie bierze ... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 tak się u mnie prezentuje, smużaki mają inne większe pudełko 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Musiałem jeszcze dostrugać ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 A jeszcze dołożę do pudełka ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milczacy Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) mój kleniowo-jaziowy wyścig zbrojeń (90% przynęt wykonanych samodzielnie): Edytowane 27 Marca 2018 przez milczacy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cormoran76 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Przygotowania na cieplejsze chwile smuzaki 2.5 cm , 2cm z jajkiem itd 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morisss Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Widzę, że niektórzy mają naprawdę wybitne zdolności artystyczne. Ja bazuję na tym , co kupię w wędkarskim...Oto zawartość mojego pudełka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 To pójdzie na testy w tym sezonie. Baryłki wiosną dawały dużo kleni i pstrągów. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Mój kleniowo-jaziowy arsenał. Dziś skończyłem zbroić ostatnie wobki, pora ruszać na łowy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi